Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не, не е за теб.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Има си начини за санкциониране на така наречените от теб "системно нарушаващи реда" потребители - накажи ме,щом мислиш,че е така.

Пожелавам ти приятна вече - това не знам-може да е под влияние на алкохола.

Публикувано

Полутрезвеник съм и мнооого рядко пия.

Публикувано

68de4b136eb5646a3fd30542c78a360c.jpg

Ще оставя това тук. ;)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Аз да се похваля все пак - заложих за Реал с гол предимство за Барса :)

Хехе, добре ли е..!?

Публикувано

Коеф бе около 3/1. :) Честито.

Нека да видим сега дали БФС ще си спази правлника спрямо "Левски". ;)

Публикувано

Бърз отговор - не!

Публикувано

Правилника никога не е важал за тях ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ето го Асен. Нищо различно от вчера сутринта за съжаление. Тройчо, шесторчо и т.н. Футбола им беше практичен, с три атаки победиха с три гола. Нищо не може да се каже друго. Защитата ни е трагична и два от головете са от неприемливи грешки в защита. За съжаление на нас Левскарите, още не е време да се вдигнем срещу отбора на ЦСКА. Болестта продължава, продължаваме и ние напред.

Публикувано

Най-добре се вижда колко е добър Стойчо в Европа а последно време резултатите не са в негова полза.

Публикувано

За съжаление всичките са един дол дренки, и затова и националния отбор е на това дередже. Стойчо е треньор за А група, не за Европа. Той е от хората, който създават изкуствени състояния с говоренията си, което върши работа в родната А група но в Европа не минава. Всичките отбори цъфват като се стигне до Европа, с изключение на този етап на Лудогорец. Докато не си променят мисленето и политиката няма и да имат успехи. За съжаление успехите на Левски в Европа, бяха убити моментално заради алчността на определени хора.

Публикувано

Е да де, той каза убити. Забрави да добави "в зародиш"!

Публикувано

Григор, не говоря за отбора а като цяло а качествата на треньора. За мен повечето треньори в България нямат нужната квалификация или са с остарели виждания.

Публикувано

Е това пък Левски никога не е имал успехи в Европа как го реши. Според историята Левски е първия отбор играл в групите на Шампионска Лига. Първия отбор достигнал до четвъртфинал на актуалния формат Лига Европа. Защо това да не са успехи? Ако това не са успехи, значи и в момента Лудогорец няма успехи в Европа, или те сега са друго? Мисля че е излишно да задълбаваме в темата кой колко и какви успехи в Европа има. Все пак дискутирахме последното дерби Левски - ЦСКА. Както и да е, не продължавайте със заяждането. Нека не го превръщаме отново в махленски спор с обиди.

Публикувано

Горжи :)

Публикувано

Извинявай за грешката. Моя отговор беше за тези, които възхваляваха тройчо, шесторчо и прочие.

Публикувано

Достигането на тази фаза на турнира е достатъчно голям успех и факта, че парите за тази фаза като награден фон са толкова големи го прави достатъчно трудно начинание за постигане. Състоянието на тогавашните съперници на Левски в груповата фаза и състоянието на настоящите съперници на Лудогорец в същата фаза на турнира е много различно. Затова и всяка година е различно и интересно.

Публикувано

Асене няма заяждане. Това че някой отбор е играл в групите на Ш.Л. не означава, че има успех. Особено при резултатите ,които показа Левски с участието си тогава. Сега Лудогорец има записана победа в групите срещу Базел, което вече е успех в Европа. Това е разликата.

Казвал съм го и друг път: имам снимка с Шакира, разговарял съм с нея, но не мога да кажа, че съм имал успех в опита ми да я сваля. Никакъв шанс!

Гога, смешен си! Излез навън отъркаляй се в снега, да изтрезнееш малко. :)

Публикувано

Това не е хубаво да се чува. Дано проблемите да отминат. :please:

Публикувано
Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта и 16 бивши директори в каталунския клуб бяха оневинени. Официалното решение беше произнесено днес по обяд от съдия Хосе Мануел Мартинес Борего в Барселона. Лапорта и неговите помощници бяха обвинени от Сандро Росел и настоящия президент Джосеп Мария Бартомеу като основни виновници за регистрираните загуби на стойност 47,6 милиона евро от клубната хазна. Съдебният иск беше иницииран на 16 октомври 2010 година на Генералната асамблея на "синьо-червения" клуб веднага след встъпването в длъжност на новата власт. Росел откри дупка в бюджета от 80 милиона евро и първоначалната идея беше подвеждане под отговорност на Лапорта именно за 80 милиона, след което съдебното искане спадна почти наполовина. В крайна сметка съдът определи бившите шефове като "невинни". В испанските медии веднага се зашумя, че това е поредният провал на тандема Росел - Бартомеу и че Лапорта може да се върне на бял като на президентските избори през 2016 година.
Публикувано

Тази вечер е провинциалното (щом българското е заето ;) ) дерби, Ботев и Локо Пд.

Публикувано

Ще се гледа :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...