Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Точно ти, най не заслужаваш да ти ги спестяват. Но то и затова на каквото се подиграваш, такова те стига.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

То ти се изпъчи, че сте много "толерантни". И следващия момент това. :)

А иначе сме жалки и си заслужаваме всяка една евентуална подигравка. :)

Публикувано
Точно ти, най не заслужаваш да ти ги спестяват. Но то и затова на каквото се подиграваш, такова те стига.

Все пак видя ли,кой постна снимката за ЦЕСЕКАРИТЕ?

П.п..............

Публикувано

Хубаво ще е и с мустака да пуснат подобна..:))))

nT3fOJ8.jpg

Публикувано

Мустака далеч не е толкова добър ;)

Колкото и да го плюете Мустака, в Левски не са обръщали джобове или подобни финансови изцепки. Знае се че и там забавят заплатите но никой не плаче за това и така е било през годините.

Публикувано
Мустака далеч не е толкова добър ;)

Колкото и да го плюете Мустака, в Левски не са обръщали джобове или подобни финансови изцепки. Знае се че и там забавят заплатите но никой не плаче за това и така е било през годините.

Недей така, Асене, в Левски е не по- малко зле. През годините никога не е имало такова забавяне на заплати, а аз по- некадърен и прост управник от Ганя Родопски не съм виждал. Когато и да се махне този тапет от Левски- все ще е късно...

Изгони Наско и Мъри, изгони Славиша Йоканович (влезна с отбора си във Висшата лига), изгони Йовов, Кокала, да не изброявам още. Целият 8 годишен упадък на Левски се дължи на този боклук и абсурдните му управленски решения. Този е абсолютния аналог на Данчо Лазаров в БФВ- една школа ги е раждала- комсомолската, разделяй и владей...

Публикувано

Него много го лъжат около него и затова така се получава. Факт, че е изгонил доста кадърни хора и не им е дал шанс, НО финансово положението не е чак толкова лошо. След всичките изказвания на новите ръководители в ЦСКА, без да се заяждам и обиждам някой, но нещата силно се бутат към фалит. Тази игра най-вероятно е за да извадят отбора от зона Европа, защото няма да платят нищо и няма да играят там. Дори няма да се учудя ако вече не е договорен някой друг лиценз на отбор от В или Б група ( за Б не знам до колко го позволява правилника ) както направиха Ботев Пд и да се лишат от всичките тези задължения който имат натрупани с години.

Публикувано

Възможно е и дори съм съгласен...

Тази мъка не може да продължава така - ако трябва фалит,почване от зоналните дори - но на чисто и с ясни идеи какво ще се случва.

Почна да ми омръзва сериозно - нито играем,нито плащаме...

Писна ми да ми благодарят,колко сме чудесни феновете - да казват какво ще се случва.

Публикувано

Толкова са пробити всичките в А група, че едва ли някой ще излезе да каже какво точно се случва и какво става. За съжаление, ние феновете ще го разберем след последния мач на първенството или един два мача преди това. Но е твърдо, че тази игра е симулативна и не е реална - просто не е възможно след такъв есенен сезон в момента да не могат дори и 1 гол да вкарат.

Публикувано

Една дума - ПОЗОР. Даже не ми се и пише.

Публикувано

Толкова са пробити всичките в А група, че едва ли някой ще излезе да каже какво точно се случва и какво става. За съжаление, ние феновете ще го разберем след последния мач на първенството или един два мача преди това. Но е твърдо, че тази игра е симулативна и не е реална - просто не е възможно след такъв есенен сезон в момента да не могат дори и 1 гол да вкарат.

Ти остави вкарването на гол - бяхме с една от най-добрите защити...как сега кой не ни хвана той не ни вкара...

Но си прав,ние надали ще разберем какво се случва,докато не решат...смотана история...

Публикувано (редактирано)

Харизмата "А група"..........

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА!

Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА!

Очаква се в най-скоро време да има и официално потвърждение на новината!

До края на сезона бившият национален селекционер се е съгласил да работи без пари. Той ще има задачата да вдигне на крака поваления гранд, който няма победа и отбелязан гол през 2015 г. - вече в осем поредни мача.

След като стане ясно финансовото състояние и бъдеще на ЦСКА, ще бъде изготвен и контрактът на Пенев за следващия сезон.

Източник: gong.bg

Публикувано

На играчите се плаща. Може да звучи доста странно, но сме един от клубовете с най-малки закъснения при изплащането на заплатите!

Публикувано

Любо е добър вариант,остава само да се види кой ще стои с пари зад него.

Публикувано

Явно има нещо, което предстои и се очаква да има финансова стабилност, иначе не би се навил.

Публикувано

Слухове,че Божков идвал лятото.

Публикувано

Точно това е,Пенев е достатъчно хитър и не би се навил да се захване,ако няма нещо сигурно.

Ако е вярно за Божков ще се радвам страшно много.

Публикувано

Да, което от своя страна ще значи и развитие по въпросите с базите, които той толкова дълго искаше.

Публикувано

Ще ги изтърпя и тези 5 мача,дори ще ходя сега до Стара Загора,но дано наистина хване,че се случи нещо.

Публикувано

Вземи се обади, може да си спретнем меле. :D

Публикувано

Хах - през седмица съм при вас,не си казал не сме го уредили :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Честито на феновете на Левски. Започнах да си спомням хубавите моменти с отбора.

Публикувано

Бароне на 28-ми сме заедно :)

Честито на всички Левскари.

Публикувано

Честито и от мен!

Най-накрая и вие да имате малко късмет.

Финала кога е?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...