Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Заслужава ли си iPhone 5?

Заслужава си!

Оп! Казах! Край! Точка! Аре лека нощ!

• Харесвам 2
Публикувано (редактирано)

От Германия, 679 Евро, 16Gb, двуомя се още дали отново бял или чер.

Редактирано от baronbg
Публикувано

Споделяйте и за какви GB става дума...

Публикувано

Очаквам, че когато го пуснат родните оператори цените ще са:

16GB - 1350 лв.

32GB - 1500 лв.

64GB - 1650 лв.

Естествено, това е само предположение, но мисля, че цените ще са около гореспоменаните стойности. Аз лично точа лиги на 32GB, че в последно време 16 започнаха да не стигат...

Публикувано

Бароне, това от германския сайт на Apple или от някой от операторите им?

И колко ще чакаш за доставката?

пп. От днес гледам Водафон - Англия са си сложили до 16 и 32 гигабайтовите модели "delivery in 2-3 weeks".

Явно най-малко се поръчват 64-ките, защото при тях доставката е за веднага.

Публикувано

Обеща ли са ми няколко 16ГБ от Англия , но ако не го пипна тази събота после вече го нещЪ, ще си чакам да стане шир потреба и да се знаят верно дефектите .Цената зависи от доставката и още не я знам с точност , а и няма да плащам веднага, така че ..........

algor@

http://store.apple.c...e/family/iphone за 10 дни, значи другата седмица. Не знам от там до тук, вероятно с DHL.

Редактирано от baronbg
  • Харесвам 1
Публикувано

Обеща ли са ми няколко 16ГБ от Англия , но ако не го пипна тази събота после вече го нещЪ, ще си чакам да стане шир потреба и да се знаят верно дефектите .Цената зависи от доставката и още не я знам с точност , а и няма да плащам веднага, така че ..........

Някоя свободна бройка (съботна) няма ли да ти остане или ще караш с три петици от тогава?!?!

baronbg, благодарско за инфото.

И аз имам човек в Германия, но не знам езика и затова не им ръчках сайта.

Ориентирах се, обаче, че и там е 2-3 седмици доставката.

Публикувано

Ако дойдат , ще има свободни, но пак казвам ако дойдат - което мен лично много ме съмнява, трябваше да ми потвърдят тази вечер , но все още потвърждение няма .

• Харесвам 1
Публикувано

Цепни едно ЛС като и ако решиш.

И споко - и да не дойдат нЕма се избием, копеуе. :tooth:

Едит: мога да помагам с доставката от Лондон до тук.

Ако трябва нещо да се мисли и прави казваш.

• Харесвам 1

Очаквам, че когато го пуснат родните оператори цените ще са:

16GB - 1350 лв.

32GB - 1500 лв.

64GB - 1650 лв.

Естествено, това е само предположение, но мисля, че цените ще са около гореспоменаните стойности. Аз лично точа лиги на 32GB, че в последно време 16 започнаха да не стигат...

Това ще са цени на ФО в магазините. Цените при операторите ще са същите както тези на 4S до сега, а именно в диапазона 699-999лв (за 16гб) в зависимост от тарифния план и за 2 години договор.

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Да, цените които съм написал са за ФО телефони. След преживяванията с AT&T(ашак) никога няма да купя ФЗ телефон. :)

P.S. Глобул ги дават и с 1 година договор.

• Харесвам 1
Публикувано

Ми да, сетих се за сцена от любим мой филм - "Американски Прелести" - Кевин Спейси и жена му се скараха, че ще разлее бира върху дизайнерския им диван за 3 000$ и той каза нещо култово: - Това е просто диван, не е живота!

• Харесвам 1
Публикувано

Да ви споделя пресно инфо и до сега през годините каквото са ми казали хората така е било.

Глобул ще имат 5-ци средата на декември, а Виваком до края на месеца.

Вторите официално не го предлагат знаем, затова си търсете хора вътре, но за сметка на това - както всички апарати, които продават - и 5-цата ще е ФО.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Algor - така е.

Vivatel не предлагат заключени телефони и при тях е на доста добра далавера да се купи,поне според милите им приказки оня ден.

Ще видя офертата която ще ми пратят и ще го взимам от тях.

Ще ви кажа цени,ако някой се заинтересува мога да му ударя едно рамо за телефон от там.

Публикувано

Някой вътрешен човек от Варна ще се намери ли да ми помогне с покупката на 1 бр. ?

Ще има почерпка. :)

Публикувано

iPhone 5 - Unboxing video

Публикувано

Само на мен ли ми се струва, че черният изглежда по-добре?

• Харесвам 5
Публикувано

За мен лично, винаги е било така.

• Харесвам 2
Публикувано

Доста по добре изглежда.

Публикувано

На мен лично белият 4/4S ми допада доста повече от черния вариант, но при iPhone 5 не е така. Не съм го виждал на живо, но от снимките и видеотата оставам с това мнение.

• Харесвам 1
Публикувано

Oтносно нано сим - Cult of Mac твърдят, че е възможно изрязването на микро сим. Но това не е достатъчно, трябва и да се сплеска малко, понеже нано сим-ът е по-тънък (0.7мм, а не 0.82 както микро и обикновения сим). http://www.cultofmac.com/191128/yes-you-can-cut-your-micro-sim-down-into-a-nano-sim-for-your-iphone-5/

Публикувано

Вече се продават специални кътъри, но не виждам причина да се режат!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...