Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPad Mini Event

strangesamedogma

Recommended Posts

Публикувано

Дисплея е отвратителен! Даже е по-зле от iPad 2. :( ще чакам следващо покошение.

Публикувано

Като цветове или като гъстота на пикселите? Няма как да е второто, защото е със същата разделителна способност като на iPad 2. Побрани в 7.9'', не би трябвало да е толкова зле.

Публикувано

Гъстота на пиксели. Един до друг са таблетите и не ме кефи. Може и да си внушавам.....оф, а размера е перфектен и е бързичък.

Публикувано

всичко е перфектно

сравнен с айпад 4 един до друг

айпад мини е с трагичен дисплей

неприятно

Публикувано

Аз се чудех и си взех 3-ката пред минито точно заради дисплея :(

Публикувано

Чудесна цена - 20% надценка,от това,което струва в Америка ми се струва дори малко.

Надценка е коректно да се каже за ФО телефон донесен от чужбина. Не си мисли, че тук идва на еди-колко си $ и официалните реселъри от алчност трупат отгоре. В случая цената е посочена от Apple, не измислена от търговците. Тя е официалната посочена от производителя за страната ни и ще бъде такава навсякъде, с изключение на моментни промоции. Да скъпо е, това не го оспорвам, но в щатите много неща са по-евтини: бензин, имоти, коли, всякаква електроника, наркотици ако щеш, май само на околовръстното има по-евтини услуги.

За самия таблет: странен ми е, може би защото съм свикнал с големия, но ме радва че се побира и в задния джоб на дънките. За гейминг устройство ще е супер. Черния гръб радва много. Ако направят и с ретина екран ще е още по-хубав, но това ще изиска и по-силен процесор и съвсем ще поскъпне, а може и да понадебелее покрай по-голямата консумация -> по-голяма батерия. Якото е, че зарядното е същото, като за телефона (5V-1A) т.е. едното остава в службата, едното вкъщи или спокойно си зареждаш от компютър :smile:

Не ми остана време да сравнявам с другите, но екрана ми хареса.

Не съм се засилил да си купувам, но по-скоро бих се спрял на по-голям с ретина.

Ето и два краш-теста, които дават интересен резултат.

Публикувано (редактирано)

В момента пиша от него. Екранът е страхотен като цветове и качество. Пикселите са малко наистина, особено сравнен с ретината, която е до мен. В интерес на истината трябва да призная, че е много по-добър отколкото очаквах. Колебая се дали да не го купя за мацката, пък аз ще си чакам следващата генерация.

Ако оставим резолюцията на страна е просто Уникален!

Поздрави!

Редактирано от surr3a1
Публикувано

Разгледах го на живо и много ми хареса. И аз, ако сравня моя MacBoook Air с ретината на някое Pro, ще се мръщя...Но, ако трябва да влача всеки ден в чантата си Про-то вместо Еър-а, ще се мръщя двойно повече. :smile:

Този размер определено дава нова употреба и мобилност на iPad-a. Супер е за четене на книжки, учебници и прочие, а за гейминг - направо си е попадение в десятката. :smile:

Публикувано

Аз си влача Про-то и не мрънкам :tooth:

Честно казано, аз никога не бих си купил големия при положение, че го има този. Размерът на екрана не е кой знае колко повече, но за сметка на това теглото на големия е супер шокиращо, като го вземеш веднага след мини-то.

Много е хубаво, само да не бяха тея пиксели...

Единствената ми надежда е, че приятелката ми въобще няма да разбере разликата (женска му работа) и ще и го купя за Коледа. Така пак ще го имам докато не го обновят с истински екран.

Редактирано от surr3a1

Якото е, че зарядното е същото, като за телефона (5V-1A) т.е. едното остава в службата, едното вкъщи или спокойно си зареждаш от компютър :smile:

Днес го тествах доста и едно от нещата е зареждане от комп и определено не се зареждаше.

Много съм объркан..Да го взема ли? Другата седмица ще го тествам с игри да видя дали ще ми пречи това, че не е с ретина дисплей.

Редактирано от mirror
Публикувано

Не съм тествал на практика, дали зарежда от компютър, утре ще разбера.

Публикувано

Днес си го купих, имаха само 16 GB черни, много ми харесва, лекичък, бърз... Хубавото е че се побира в джоба на сакото :) от компютър се зарежда без проблеми.

Публикувано

В Калифорния излиза ~$363 или ~ 560 лева (+20 ДДС = 672лв)

679 лева България 679 лева

339 евро Франция 663 лева

358.20 долара САЩ 540 лева

Публикувано

Някой може ли да ми обясни как е възможно дисплея на Мини да е по-лош като качество от този на 2-ката или просто някои хора се филмират ;)

Също ако може да кажете за колко време се зарежда от 0% на 100% с това айфонско зарядно? И последно загрява ли повече предвид по-малкия размер?

Публикувано

Дисплея е на като iPad 2.

Публикувано

Дисплея си е много добре аз не му намирам кусури. Thunder много скъпо в тая Калифорния бре, бях в ЛА за седмица и се разорих по тия бензиностанции хахах

Публикувано

Което значи - очаквайте по някое време догодина да са в един елемент, както да има и ретина дисплей; по-тънък, по-лек - The New iPad Mini.

Публикувано

Бигожин, скъпо е в сравнение с другите щати, но ако сравниш цената с България - 1 gallon е около $4.2, което прави $1.10/л = 1.60лв/л

Публикувано

Незнам как е сега, но regular се водише 89 а не както в европа 95

Публикувано

Не разбирам защо го сравнявате с дисплея на ipad2, да не би той да става за нещо? Дисплеят е зле като гъстота на пикселите, като се отвори страница в Сафари на минимално увеличение, шрифта е замазан леко. На ipad4, като се отвори страница все едно е рязана с лазер - супер острота.

На часовника примерно, стрелката за секундите като застане под ъгъл и е като стълбичка, няма никакъв Anti Aliasing...

Ако такива неща не ви притесняват, значи машинката е прекрасна.

Публикувано

Според парите - музиката. Толкоз...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...