Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 При мен си работи адекватно и в двете посоки, но от друга страна защо да слайдваш при положение, че с тапване става по-бързо и по-лесно. Цитирай
0 moviestar Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 (редактирано) Аз имам проблем с WiFi, но като чета в някои сайтове и други имат. При мен проблема ми е, че е прекалено бавен. Сравних тестове за бързината на 3GS и 5-цата и на 3GS скоростта беше около 7 пъти по-бърза от 5. :\ . Също така понякога като питам нещо Сирито и после пак цъкна микрофона реагира, но не я пуска(малко тъпо го обясних). Някой друг да има подобни проблеми? Едит: Открих кое предизвиква проблема, едно приложение на име Onavo Count. Наистина е много полезно: функцията му е да следи колко данни използва всяко приложение на телефона, но проблема от използването им на VPN-а на телефона за да могат да следят данните. Точно преди да направя рестор го изтърках да видя дали той е причината за проблема и когато го направих всичко се оправи. Писах им на разработчиците и ако го оправят проблема пак ще го ползвам. Редактирано Декември 30, 2012 от moviestar Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Никсън, това е от ОС вероятно. Има го и при мен на четворката, откакто мина времето на 4.3.3 Цитирай
0 niksan76 Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Интересното е, че на 4S-ката го нямам, а само на 5-цата. Колегата и той си взе 5-ца, но бяла и го има проблема (ако може да бъде наречено проблем, по-скоро е бъг). Но ето, че Lydmil го няма това нещо. Много странно. Определено 4.3.3 си беше ......... Цитирай
0 Monro Публикувано Декември 16, 2012 Автор Публикувано Декември 16, 2012 И при мен си работи независимо в коя посока On/Off, но днес ми се случи друга глупост.... След разговор опитах да затворя но не, тъча все едно беше блокирал не мога да затворя, наложи се да затворя с power бутона и съответно като натиснах два пъти и се затвори и остана локнат телефона светнах го и опитах да го отключа но тъча пак не реагира, натиснах пак power бутона да изгасне дисплея и тогава вече тъча се оправи, това мисля, че и на 4ката ми се е случвало но не съм убеден.. Цитирай
0 arm11 Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Без майтап, ми се случи същото, блокирал тъч скриин, тъмен и без бутони. Затворих от паур бутона. Вече почвам да се замислям за ристор или сервиз, станаха доста нещата, дребни, ама доста. Цитирай
0 simba4 Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 На мен на 4с също ми се е случвало неколкократно.Предполагам, че е от iosa. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
0 moviestar Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Забелязах, че когато направиш снимка и плъзнеш на ляво, резолюцията на снимката е много ниска, а когато си натиснеш на thumbnail-а на снимката си е наред. Как мога да докладвам на Apple за проблеми? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Правят го всички модели, от операционната или от мемори менаджмента е, защото го има и на предишни ОС. Ако ресторвате, теглете си фърмуерите наново, но не ръчно, а оставете туньо да си свърши работата. 1 Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Някой да има проблем в търсачката да замръзва и "респрингва" или пък като влезе в настройки/Инфо ? Ако има с колко приложения е ? Изглежда се получава след пипане по папки и разместване, понякога на другият ден. Мерси. Цитирай
0 wrigli Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 На всички ли ви дойде ха iPhone 5 с iOS 6.01 , има ли някой с 6.0 ? Sent from my iPhone 5 16 GB & iPhone 4S 32 GB using Tapatalk 1 Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Аз само не разбрах от кой телефон си го "пратил", май забрави да споменеш само Nokia с фенерче. 3 Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Аз пък не разбирам, защо задавате въпроси свързани с 4 / 4S, след като темата си има точно и ясно заглавие? Поредния битак ли ще правим? 1 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Моето било софтуерен проблем Тва ментел не са добре... Утре като пристигне ще я видим тази работа... 1 Цитирай
0 SpAwN Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Моето било софтуерен проблем Тва ментел не са добре... Утре като пристигне ще я видим тази работа... Е ти не му ли даде един рестор, преди да го върнеш? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Това не ми се вярва да е софтуерно. Цитирай
0 JVV Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Е щом е софтуерно трябва да са го оправили. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Е ти не му ли даде един рестор, преди да го върнеш? Е много ясно Толкова телефони работят до ден днешен благодарение на мен, колкото и нескромно да е, а моя да не мога да оправя Сетнат като нов, същия проблем... Май ще го търся кой е тоя ментелски хакер да го ива 1 Цитирай
0 SpAwN Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Като ще ги подкарваш- карай наред! То да е един.. 1 Цитирай
0 zhotev Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 По отношение за прекъсването и нон стоп уведомяването за пропуснати съобщения го има при рязани карти, поръчай те си оргинално изрязани карти от оператора. Цитирай
0 simba4 Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 (редактирано) Точно проблема е от картата. Днеска смених мойта в мтел-без пари всичко вече е наред! Мойта не бе рязана, но явно се е била скапала,а е на година и половина, но забелязах че новата чипът е различен! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Редактирано Декември 18, 2012 от simba4 Цитирай
0 arm11 Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Говориме за айфон 5 и нано сим, как не ти е била рязана пък и била на 1,5 години? Цитирай
0 ludiamax Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Това ми го правеше на 4S и сега на 5-цата, даже ако оставя само на Cellular data е просто невъзможно. Ще ходя и ще сменя картата да видим дали ще се оправят нещата. Никога не съм рязал карти. Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Понякога се чудя тези телефони за какво ги имате. Звъните на оператор и получавате това: Има проблем с някои клиенти ,при входящ разговор дава ,че абоната е излкючил телефона си.Ето и отговора от оператор *#21# зелена слушалка. Това трябва да избере клиента 2 пъти. За да не губят време колегите ,можеш да им го препратиш. Да не забравите да споделите. 2 Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.