simba4 Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Да и аз съм така и изтрих всичко защото се изнервих, явно се дължи на еппъл Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 5, 2013 Публикувано Септември 5, 2013 Благодаря на всички които ми помогнаха с моя проблем. Само да кажа, че с мобилния интернет който имам не можех да сваля нищо защото е твърде бавен и ми даваше out. Та този вариант ми отпадаше за качването на AppSync . В крайна сметка за няколко минути wi=fi се беше събудил и го използвах, свалих всичко и сидиата проработи както и appsync. Wi-Fi то работеше цял ден но вечерта спря и в момента отново е не изправно...Но ще мисля какво ще го правя него най вероятно ще се посъветвам в сервиз. Програмата китайската не иска да качва приложения на телефона ми..Може би аз имам проблем с телефона а може и да е в програмата това не мога да кажа. Благодаря още веднъж на хората които се опитаха и ми помогнаха. Цитирай
Kaloian Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Програмата работи перфектно. Не можах да намеря някоИ неща като Tomtom Europe или Navigon Europe , но както се казва "без пари толкова". По интересното за мен обаче е фактът , че някой от изтеглените приложения искаха да се ъпдейтнат и ми иска да се логна, но нормало иска само парола а в случая ми иска логин и парола и като ги въведа нищо не става предполагам тюнса разпознава че не съм ги закупил тия неща и не ми ги ъпдейтва. С 5-ца съм iOS7. Цитирай
simba4 Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Написано е как се оправя този проблем! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Цитирай
Monro Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 При мен не разпознава, че съм закачил устройството, що така, преди си работеше.. Цитирай
mishocs Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Програмата вече е налична и за Mac OS X Както и инсталира автоматично app приложение на вашият телефон -от където можете автоматично да дърпате приложения без PC Приложението трябва да изтеглите от тук: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3872635101&uk=204160848 Защото от сайта иска регистрация във форума 1 Цитирай
vll110 Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Здравейте приятели! Всичко е много яко, но инсталирам дадена програма, тя работи и на другия ден, като опитам да я отворя, кликвам иконата и тя само премигва и това е ;-( Моля Ви за помощ, защото както е видно джейл за за IOS 7, скоро няма да има!!! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Изтеглих последната версия на рр25, а тя е 1.1.0.6б и качих приложения и игри на iPad mini Retnia iOS 7.0.4. Всичко си работи нормално! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Сподели с останалите този линк. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 PP25 - 1.1.0.6b http://dox.bg/files/dw?a=4a464b70e2 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Има нов ъпдейт 1.1.0.8, ъпдейтва се директно от приложението. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 5, 2013 Публикувано Декември 5, 2013 Днес се оказа, че 2 от качените игри не работеха. Отворих програмата и тя показа наличието на нова версия 1.1.1.0, която отново се ъпдейтна от самото приложение. След като закачих iPad-а и изпълних препоръката от пост 68 в темата, приложенията отново си работиха. Също така добави и ъпдейт на една от игрите - Angry Birds Star Wars 2. Цитирай
Stoqn Peichev Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 всичко хубаео но като инсталирам приложение и след няколко отваряния се бъгва приложението и немога да го отварям вече трябва наново да го инсталвам,също така натискам и бутона преди инстал,някави решения има ли с 7.0.4. Iphone 4s Цитирай
eek Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 Закачаш телефона към 25pp. После натискаш синия бутона горе дясно точно под Х-а и всички инсталирани приложения тръгват за още толкова време. Всеки път, когато започнат да изхвърлят повтаряш операцията. Аз лично друго решение не знам. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 След като инсталирах първия път приложения се получе неработенето с две игри. След направата на съвета от колегата, както и това което аз съм написал в предишния пост, игрите си работят и няма проблеми. Не знам до колко може да има връзка, но след като кача играта и поигравам малко на нея 15-20 минути и след това не забива и си работи ... Цитирай
Gregg Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 (редактирано) за инфо: Видях че в сорса на 25pp има 2 версии..една 0.9..x.x.x за у-ва под iOS7 и има версия от днес 1.0 за iOS7 Редактирано Декември 23, 2013 от Gregg Цитирай
mishocs Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 вече е ъпдейтната до 1.2 vers. iOS7.X Ако някой има проблем и му крашва приложението да инсталира и двете версии - pp25-ipa - ver.0.991 - pp25 -ipa -iOS 7.X ver.1.2 Цитирай
Gregg Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 незнам какво им става на тия Китайци ама за 2 часа 25pp за у-ва под iOS7 се ъпна 2 пъти..веднъж от 0.990 до 0.991 , след това от 0.991 до 0.992... утре като стана мое да хвана 1.0 Цитирай
joroiliev Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 (редактирано) Някой има ли само deb файла на 1.2 че от репото не ми дава да го инсталирам. Изписва ми два червени реда докато се индталира нещо свързани с appsync-a ми, който имам. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 25, 2013 от joroiliev Цитирай
uomoto Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 (редактирано) Ми, норамлно.Нали трябва да изтриеш останалите му файлове от телефона след деинсталация. Редактирано Декември 25, 2013 от arm11 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 25, 2014 Публикувано Януари 25, 2014 PP25 има изцяло нова версия 2.0.0.... Има нова визия, да се надяваме на подобрения и стабилност на работата. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 25, 2014 Публикувано Януари 25, 2014 Отдавна си я има версия 2. Днес излезе ъпдейт 2.0.2. Разлика в работата аз поне не виждам. Попроменили са дизайна, но скоростта пак е трагична. А, да. И все още няма поддръжка на английски език... Sent from my iBrain using iFingers. 1 Цитирай
dobre Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Не се ли намери още метод чрез който да се синхронизира устройството с itunes докато в него има приложения от 25pp ? Не ми е цел да прехвърля теглени приложения от 25pp в itunes.. да уточня щото може някой да ме светне,че няма как - знам Проблема е ,че докато имам приложения от 25pp изобщо не ми дава да качвам приложения на телефона от itunes-а инсталиран на компютъра,понеже не може да синхронизира.. както и обратното ако си изтегля някое приложение от appstore-а на телефонa ( легалнo ) после не мога да ги синхронизирам с itunes.. Ако някой знае нещичко нека го сподели. Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Що просто не спреш да се мъчиш и не смениш приложението? Цитирай
dobre Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Ако имаш в предвид да сменя 25pp .. не го правя защото я има и за компютър и е удобна и тегли с по висока скорост от приложения като appcake или vShare и това,че не се налага да търчиш по сайтове за да изтеглиш дадено приложение, а си е направо като appstore-a Но в същото време не е и вариант постоянно да трия приложенията от 25pp от телефона като се наложи синхронизация с itunes.. Знам, боли и сърби, но попитах.. може да се е открило нещо от чуждестранни форуми и някой да го знае и да го сподели , но явно не Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.