gogi6 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 За иконите-няма страшноКато ги резнем,че големи пак!Тъкмо 3Д ефекта ще е осезаем) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Аз ще изчакам втората бета и тогава ще се хвърлям. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slaf Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Дайте линк към някой мирър Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Имаш ЛС, още една греда - ако затвориш на някой , не се вижда на локскрийна като пропуснато обаждане . Има вградено фенерче във фабричното "СБСетингс" Редактирано Юни 11, 2013 от kawabiker 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
jh_ivanov Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 може ли линк и за мен свалих един но не ми дава да го упдейтна пише че фирмуера не е за този телефон и има ли значение дали компа ми е оторизиран Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 В момента съм в България и го ползвам вече час без проблем, може би е важно да отбележа че съм с американски account. Според мен направо убиха Pandora…. Иначе новите MacBook Air’s много ми харесват, особено варианта при който може на 13” да се добави i7 и 512 SSD. Ако батерията наистина им издържа толкова това ще е супер. Радиото е ограничено по account, един приятел който е с български въобще няма опция Radio в Music app. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Май ще си правим всички американски акаунт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Преди около час го инсталирах. Още ми се ресторват приложенията. Засега е доста бавно, но като за първа бета няма да се оплаквам. Забелязвам на iPhone 4 че не работи паралакса, и док-а не е прозрачен. Някой има ли представа дали това е защото телефона ми е стар или е от бетата? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BigP Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 При мен не виждам никакви аномалии, единствено при някои приложения от стора. Държи се повече от добре първата бета. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) kal1ch от възрастта на телефона ти е. Презентацията беше доста добра. Аз лично се изкефих много, когато презентираха Mac Pro и iWork in the could. Просто интеграцията им в облака е светлинни години пред Google Docs и MS Office 365. Интерфейса на iOS 7 го приемам със смесени чувства. Като се абстрахирам от грозотата на някои икони, има елементи които много ми харесват и такива които според мен придават една кичозност (което е странно щом Джони Айв е ръководил екипите). Например тази мъгливост и прозрачност навсякъде е дразнеща. Губи се ретина ефекта, както някой по-рано беше написал. В определени приложения и елементи стои добре, но като цяло придава една обикновенна шареност на изгледа. Надявам се в следващите месеци да получат достатъчно обратна връзка от разработчиците и потребители, които ще качат бетите, за да разкарат част от шаренията. П.П. и може би вече няма да има два цвята на iPhone, а ще е само бял щом само него използват за рекламите и презентациите (хе хе). Редактирано Юни 11, 2013 от Anton Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Май ще си правим всички американски акаунт. Може да дойде и в нашия стор скоро. Ето презентацията само на iOS 7 в 32 минутки. http://youtu.be/zcebqUdvDrw 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Мултитаскинга се спира със слайд на приложението нагоре Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Не, че някой ме пита ама искам ей такива икони, които са най нормално развитие на нещата и оползотворяват ретина дисплея и многото пиксели. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Всъщност, като прегледах наново снимките и презентацията - със смяна на wallpaper-a изгледа няма да е толкова зле и нещото, което остава да ме дразни е dock-a. Върнаха го във времето на първите версии на iOS, само че е полупрозрачен. При положение, че въведоха ефекта на паралакс за background-a, можеше да оставят и ефекта на 3D dock-a. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Това ще го оставят за iOS 8. kal1ch от възрастта на телефона ти е. Знаех си.. гадовете поне да бяха направили дока прозрачен. Паралакса ще го преживея ама така ми стои супер грозно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
makaveli2 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 можем ли да върнем на 6.1.3 след като сложим бетата на иос 7? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 С DFU трябва да стане. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Официалния подписван iOS в момента е 6.1.3 - защо да има каквато и да е причина да не може да се сложи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
makaveli2 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Благодаря за отговора..А по нагоре четох за 4-ките че нещо не е както трябва..Кое точно е орязано, че не можах да разбера по нагоре? Редактирано Юни 11, 2013 от makaveli2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 http://apple.com - пише. Winterboard - most downloaded tweak for iOS7 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Alxx, натам отиват нещата...Колкото повече гледам снимки, толкова повече ми прилича на Windows Phone - шрифтовете са подобни или същите, някои графични елементи толкова силно ми "бият" на WP, че чак се чудя дали това не е Лумия на снимката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Никой ли не видя, че могат да се слагат много повече икони в папка, влючително newsstand? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) @makaveli2 - от представянето разбрах само за AirDrop, че не присъства при 4-ка. П.п. Някой, който е качил бетата, може ли да провери в Settings / Control Center дали е възможно да се избират toggle-ите за wifi... (интересно ми е дали може да се постави Cellular Data вместо Airplane Mode, примерно). Редактирано Юни 11, 2013 от mariankata Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Благодаря за отговора..А по нагоре четох за 4-ките че нещо не е както трябва..Кое точно е орязано, че не можах да разбера по нагоре? Ето скрийншот да видиш док-а. Другото, което липсва е паралакса (3D ефекта) който показаха на презентацията. Също няма Airdrop, панорамни снимки и филтри в камерата. П.п. Някой, който е качил бетата, може ли да провери в Settings / Control Center дали е възможно да се избират toggle-ите за wifi... (интересно ми е дали може да се постави Cellular Data вместо Airplane Mode, примерно). Единственото, което има в момента е опция дали да може да се пуска от lock screen-а. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Не са казали, че ще има Airdrop за 4 и 4S. От 5 нагоре. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.