Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)
Последен пост не се цитира!

Не мога да намеря в ipsw формат .. отваря ми Developer но нещо не мога да го изтегля от там ..

Редактирано от Grievous
  • 0
Публикувано

Не искам да звучи като заяждане, но ако не можеш да намериш файла по-добре си седи на дупето. Не си създавай проблеми ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Добре, ясно е, че като зададем светла картинка текста на спрингборда става тъмен и обратно.

Сега забелязвам, че това вече работи и при лок скрийна, а преди не работеше. Нито на бета 1, нито на бета 2.

Само аз ли съм? През цялото време избягвах светлите тапети на локскрийна, защото не можех да си гледам часовника.

• 0
Публикувано

Някой да има проблеми с WIFI на бета3, един път ги намира и се връзва а друг път нищо не открива, дори и такива на които се е закачал преди ?

• 0

При мен независимо от тапета, часа при лок скрийна си ми е бял! Проблеми с WiFi засега нямам.

Страхотна е функцията за автоматичен ъпдейт на приложенията, евала!!!

ЕДИТ: Да, променя се часа в лок скрийна като сложиш по-светъл wallpaper, явно сега като пробвах с някои не са били достатъчно светли. :D

Редактирано от Dean
  • 0
Публикувано

Доста хора се затрудняват,защото в mega са свалени линковете и не работят.А пък и защо трябва да се мъчат,нали за това сме тук-да помагаме :)

• 0
Публикувано

Нещо предупредих за линковете?! Да няма сърдити после!

• 0
Публикувано

Някой да има проблеми с WIFI на бета3, един път ги намира и се връзва а друг път нищо не открива, дори и такива на които се е закачал преди ?

Да, през половин час ми изпуска безжичния и тръгва на мобилен (бета 3)

• 0
Публикувано

На мен вече 3 пъти ми спира телефонията, с airplane mode-on/off и се оправя, но единия път трябваше hard reset.

• 0
Публикувано

Спри мобилния нет и няма да увисва. Новия бейзбанд е дърво, има да барат още. Ако ползвам wi-fi и телефония, едното увисва след време. С пуснат еърплейн и wi-fi - няма никакво прекъсване. Камерата ми увисва най - редовно - има образ, но са неактивни бутоните, вкл. плюсчето.

• 0
Публикувано

При мен камерата въобще не работи. Досега съм искал 4-5 пъти да я ползвам и винаги крашва спрингборда, чак след като се рестартира, се отваря камерата.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

• 0
Публикувано

Нямам проблеми нито с камера, нито мрежите. Това от бета 3 насам.

• 0
Публикувано

Камерата на айфоне 5 вече може да се каже, че работи с бета3.

С мрежата на оператора първият ден имах проблеми, не я е губил, но нямах интернет постоянно, въпреки че беше винаги на 3G. Писах отново пролите за APN, сменях оператор на автоматично и после пак го избрах на ръка, рестартирах и се оправи, до днес без грешка.

При WiFi добре, освен че тюнса и настройките на аппсторе в телефона трябваше да ги ръчкам щот не ми имсталирваше приложенията автоматично и след това не ми позволяваше да ги инсталирам от телефона.

Има пак лек бъг, ако се опиташ да сложиш икона вътре в тази за вестниците, иконата не влиза, но пък не се връща на мястото си, а си я местиш насам натам и за да се оправи трябва рестарт.

• 0
Публикувано

Ауто брайтнеса леко да е по-светло навън и забелязвам набузване на макс

• 0
Публикувано

Трябва да го "калибрираш". Отиди някъде на тъмно (напр. в банята), изключи auto-brightness, намали го до край и после го включи. ;)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

• 0

Нямам проблеми нито с камера, нито мрежите. Това от бета 3 насам.

Споделям мнението. Вече мога да кажа , че имам телефон , нито веднъж не е забил . Бейзбанда се държи желязно- нито един прекъснал разговор , wifi-без грешка , батерията е супер, прекрасно се държи. И това е след бета 3 , бета 2 беше кошмар. Единствен бъг , който открих до сега е , че imessage крашва често като пращаш снимки.

Iphone 4s.

Редактирано от liomojo
  • 0
Публикувано

Единствен бъг, продължаващ от Б1, отключва се в джоба. Прави го обикновенно при позвъняване, получаване на съобщения (без значение от коя програма), вчера го чух че се отключи след алармата на часовника. Явно като светне дисплея някое докосване го отключва. Бейзбанда не е оправен напълно, няколко неуспешни набирания с Б3.Стои си на набиране повече от минута, при прекъсване, отново стои така до рестарт.

• 0
Публикувано

Ресетна настройките на мрежата предполагам?

• 0
Публикувано

IPhone 4 beta 3 вчера цял следобед е бил в полу умряло състояние. Към 19 ч. Видях че не реагира на никакви бутони и си стои на черен екран. В същото време са ми звъняли и им е давало свободно. Оправи се с хард ресет и никаква индикация за пропуснати обаждания.

• 0
Публикувано

И при мен се случи това вчера.

• 0
Публикувано

Не знам дали се е писало, но сега забелязах, че пред автоматично ъпдейтнато приложение и неотворено седи синя точка пред името

• 0
Публикувано

Не само пред автоматичните.

• 0
Публикувано

IPhone 4 beta 3 вчера цял следобед е бил в полу умряло състояние. Към 19 ч. Видях че не реагира на никакви бутони и си стои на черен екран. В същото време са ми звъняли и им е давало свободно. Оправи се с хард ресет и никаква индикация за пропуснати обаждания.

И при мен тази сутрин същото. Наложи се хард ресет.

• 0
Публикувано

Все още не ми е забил нито един път, без респринг и рестарт. Всички проблеми, които описвате не съм ги изпитвал на Б3. Единствено ми се случи днес един бъг, докато бях в мултитаскинга. След излизане фонът/тапетът стана черен. Оправи се като влязох в някое приложение и излязох. Нищо тревожно.

• 0
Публикувано

Това с "изчезването" на ви-фи-то и минаването на едж не е от бетата. На мен ми се е случвало и преди. Случи ми се и тази вечер. На 6.1.4 съм.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...