Monro Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Има ли някакъв начин след като съм правил документи на 10.9 (Маверикс) и с най-новия Pages.app, после същите документи да ги отворя на 10.8.5 с последната pages.app весия за 10.8.5? В момента ми изписва, че ми е стар pages.app за документа и да изтегля новия, но новия е наличен за 10.9 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 File / Export to / Word И на другата машина отваряш с Pages 1 Цитирай
Monro Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Проблема е че бях на 10.9 преди известно време и съм писал към 30 протокола докато съм бил на 10.9, и сега се върнах на 10.8.5, защото Маверикса ми е много бъгав и не мога да си използвам документите, трябва да пиша наново... Много кофти, пак ми "набиват" Маверикса... (Има един клип iDiots в темата за смях в говорилнята, който показва много точно политиката на Епъл срещу клиентите си) Цитирай
killer4o Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Можеш да си ги отвориш през iCloud и да си ги експортнеш. 2 Цитирай
ivaivalito Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 Здравейте Опитвам се да си направя буут флашка на маверикс но ми излиза следната грешка https://copy.com/HjkhnTQ2ix3a Някой да си има идея как може да го оправя .Пробвах няколко пъти все едно и също. Цитирай
uomoto Публикувано Декември 22, 2013 Публикувано Декември 22, 2013 При стартиране като задържиш Options, не се ли появява Recovery дял? От там може да преинсталираш Mavericks.Нужна е интернет връзка, понеже се тегли наново.Ръководството, което съм постнал намери ли го? п.п. има и програма за това. Цитирай
ivaivalito Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Реших проблема оказа се че флашката ми е прецакана взех си нова юсб3 и си я направих буут по обичайният начин с разкриване на файлове от "пакета".После пробвах и пробрамата коя си казал и тя бачка перф. Цитирай
Monro Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 Колеги, как мога да накарам МАК-а да се изключи нощем в 2ч? OSX 10.9.1 Ако използвам вградената ф-ия, преди да се изгаси ме кара да потвърдя, и така се обезсмисля цялата функция. Аз ако трябва да потвърдя изключването в 2ч, направо ще си го изключвам сам без да пускам такава функция. На Планинския Лъв се изключваше направо без нужда от потвърждение. Намирам програми само с таймери, които са на принципа "След 30мин, след час, след 2", аз искам 02:00 ч. да се изключи сам. Цитирай
techo91 Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 На мен ми излиза това и после заспива. Предполагам че ако избера да се изключи ще е същото. Цитирай
Monro Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Понякога съм засичал и друг текст, пишеше, че мак-а е шернат и не можело да се изгаси... Май се получава ако гледам филм през АТВ, който филм е на мак-а. Няма ли друга програма, външна, която да има такава функция ? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 И да има, няма да стане. Шерингът блокира стенд-бай или гасене. Търси проблема при тебе, операционната си е ок. Цитирай
Monro Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Ако ако има програма, която да прави force shutdown? На предната версия(Планинския лъв) нямах проблеми, и ми беше много полезно... Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Помагайте, моля!!! Реших да си инстална win7 чрез bootcamp на os x 10.9.1. Посочих в bootcamp-a колко GB да ми задели за Win7 (150GB от общо свободно 200GB) и по средата на създаването на партишъна bootcamp-a заби . И сега 100GB ми се губят . В disk utility има само един partition от 500GB със свободна памет 100GB. Идеи? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Пробвай от Boot Camp Assistant. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 На 10.9.1 менюто на Boot Camp Assistant-a не е същото. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Resize-ни партишъна в някакъв по - малък и после го върни в първоначалния размер. 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Disk Utility,трябва да го вижда.Форматирай го с него! Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Alxx, мерси за правилната насока!!! При опит за resize на partition-a ми даде грешка "Couldn't modify partition map because file system verification failed". На тази грешка Google ме посъветва: -рестарт и комбинация Command ⌘-S -въвеждаме "fsck -fy" enter (проверява и оправя грешки в дяла) -"reboot"enter Сега всички GB-ти са налични! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Да те светна - бууткампът ти е забил, защото оставащото празно място е по - малко от 15% в диска. Нямам време да ти обясня всички зависимости, но направи бууткамп дяла не повече от 99ГБ(ако изхождаш от същата ситуация) и няма да имаш ядове. 1 Цитирай
dss Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Здравейте, някой подкара ли Parallels Desktop 8 на Mavericks? При мен крашва постоянно, и не иска да зареди Windows-a. При мен се получи същият проблем и се наложи да сложа wmwere Здравейте, от скоро ми прави впечатление, че в finder се баво много при обикновенно разглеждане на папки с файлове. Постоянно зависва при всяко листване на файловете. Случвало ли се е на друг? Вчера забелязах същият проблем и на мака на мой приятел... Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Аз съм с тази версия: Parallels Desktop - 9.0.24172.951362 и всичко работи нормално. Цитирай
bobiikonomov Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 При мен отдавна 9 версия работи добре, и да не отварям нова тема да попитам, инсталирал съм WINDOWS XP, заради работата си работя с програма под DOS, и два пъти ми дава грешка с дисковете. Досега мака е работил без проблем или вече е слаб за такова натоварване. Мака е 2010 година.Май трябва да си купувам нов Не съм наясно много с виртуалните машини, ако някой знае да каже. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.