Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Почват концертите май...

Благодарим ви, че бяхте с нас отново...

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано
Публикувано

Пу за мен един черен 5S и един зеуен 5С за брата . Предоволен съм от представлението .

Публикувано

Момци, преди да се втурнат всички на големия спам, аз искам да ви благодаря на вас за това, че в изминалия час ни направихте свидетели на събитието с бързина, точност и достатъчен снимков и информационен материал.

Благодарско! :smile:

Публикувано

Какви са ви предположенията за цената на фо 5C?

П.П. Благодаря на тези които отразяваха събитието!

Публикувано

Благодаря на колегите във форума, за бързата реакция и актуалната информация около това събитие. :anime3:

С тези ефекти на камерата ми се искаше да е воден телефона, но уви...

Нека спам-а да започне...

Публикувано (редактирано)

Всичко, за което се говореше, се оказа вярно - и златния модел, и цветните недоразумения, и сензора за отпечатъци, slow-mo...

Май изненадаха само с дребни, но полезни неща като подобрената светкавица и това, че може да се ползва Touch ID вместо вписване на Apple ID парола.

Аз лично много се надявах на по-добър живот на батерията, но все пак и тези неща не са зле и май ще се хвърлям на един черен 5S..

Asen4o, в UK стора са с 30 лири отгоре в сравнение с миналата година, съответно 550/630/710 лири. Опс, сега забелязах, че питаш за C. Тези цени са за S.

C e 470/550 за 16/32гб.

Редактирано от DreamcatcheR

И аз искам да благодаря на екип за добрата работа.

Аз съм разочарован от вечерта, доживях и денят, когато Apple представиха бюджетна версия на свой продукт...Обикновено новата ОС я пускат до няколко дни след представянето, сега чакаме една седмица, нито дума за MacPro, ipad, appletv, ipod-и или другите слухове, които се чуха за друго, освен iphone.

Редактирано от carrot
Публикувано

Нито дума и за ОС Х?!

Публикувано

Този път презентацията мина някак набързо, не знам защо така се получи.

Абсолютна глупост е да сменят металния корпус на 5 за да го продават с цветен пластмасов. Искали са 5S да изпъкне или какво?

Най-голямата иновация е Home butonna и като цяло сензора за разпознаване на пръсти.

Общо взето, пак представиха страхотен телефон, но за пореден път не изненадаха с нищо кой знае какво.

Дали Apple не се изчерпаха, питам аз?!

Публикувано

Който се интересува от цените , страницата на Apple e ъпдейтната и там могат да се видят цените на отключените модели :

http://store.apple.com/de

Това е например от немската страница!

Публикувано

Благодарско и от мен ,много много съм доволен от бързите постове на теам-а :):anime3: :anime3:

Публикувано

600 евро за пласмасова 5-ца....не са наред тези :)

Публикувано

Благодаря и от мен на The Shaman и на Veselin Minchev за представянето и превода ! :anime3: :anime3:

Спам...не спам....Цветовете стават за тениска през уикендът....Това с шаренията е за пубери и кифли с опция "ало...ало" ;) iPhone 5S е уникален телефон,но не виждам защо да си изоставя двете петици на по 16 часа разговори....ОК...предполагам,че бих си взел една черна бройка 5S,НО с уговорката за тестване и отзиви на първите момци... ;) Малко ми се струва ташак това с батерията и.....най-вече с хоумбутона!!! Сапфир...ала бала.....Да не излезе пак поредният PR !? Чакам си кротичко и без излишни емоционалности;)

Редактирано от stoilovlubomir
Публикувано

Има и добри новини, излиза Infinity Blade III и също iWork е вече официално Free за новите активации. Всичко останало само като подготовка за iPhone 6.

Публикувано
  на 10.09.2013 г. в 18:22, Dean написа:

Този път презентацията мина някак набързо, не знам защо така се получи.

1. Така ти се струва. мина някак бързо, защото нямаше iPad-и, Mac-ове и т.н. Евънта беше съсредоточен изцяло върху новите модели iPhone и iOS7.

2. Не са.

Публикувано
  на 10.09.2013 г. в 18:22, profusion написа:

Нито дума и за ОС Х?!

Струва ми се, че ще видим и това съвсем скоро.

Интересно, е че това е първият iPhone (за 5s говоря), който ще се продава в свободна продажба от първия ден в САЩ.

Блях, видяхте ли стартовата страница на Епъл...

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Направиха това,което направиха и с iPad....Следващият iPAD mini ще бъде в бебешко синьо или розово за мамитата.... ;) Баси кича....момчета вие как ще купувате синя пластмаса :-) ;) Аз трябва да съм луд,за да си купя това зелено ******

Публикувано
  на 10.09.2013 г. в 18:28, iPhoneman написа:

Има и добри новини, излиза Infinity Blade III и също iWork е вече официално Free за новите активации. Всичко останало само като подготовка за iPhone 6.

Само за новите активации ли казаха ?

iPhone 5 официално в черния списък на Apple :D

2qiu2c7.png

Редактирано от iMan
Публикувано
  на 10.09.2013 г. в 18:22, Dean написа:

Защото не представиха инфраред дистанционно в телефона ли?

Публикувано

А7 64битов дори само заради това бих си сменила 5-цата.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...