Asen_77 Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 С тоя 64-битов процесор, всичко старо вече наистина умира. Приложенията за напред, ще са все повече само за него. Цитирай
iMan Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Определено 5-цата се е издънила много ,даже и не искат да си спомнят за него. Кой можеше да предполага ,че 4S ще подмине iPhone 5! Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Няма да им правя "алъш/вериш" за едните цифри Искам да видя разликите в неутрални ръце и тогава ще купувам! Те парите не са ябълки по ябълката в градината! Да не стане така да питам Siri що сензорът ми не бачка Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Поздравления към екипът-благодаря много за представянето на евента! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 3 Цитирай
JVV Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Кой можеше да предполага ,че 4S ще подмине iPhone 5! По какво го е подминал? Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Определено 5-цата се е издънила много ,даже и не искат да си спомнят за него. Кой можеше да предполага ,че 4S ще подмине iPhone 5! Пич ти чуваш ли се 4s остава за пазари като Африка,Южна Америка и Близкия Изток....Ако оставят 5 на цената на 4s,кой ще купува новите цингарелски пластмаси и скъпата S-ка....!?!?!? Цитирай
BANNNN Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 (редактирано) По какво го е подминал? По не работещи Home бутони. Редактирано Септември 10, 2013 от infamous Цитирай
algor Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 По какво го е подминал? По дължина на живот има предвид, може би... Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Всъщност 5С е настоящият 5! Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Само за новите активации ли казаха ? Изглежда да, само за нови. "iPhoto, iMovie, Keynote, Pages and Numbers are free on the App Store for qualifying iOS 7 compatible devices activated after September 1, 2013. See www.apple.ca/ios/whats-new/ for iOS 7 compatible devices. Downloading apps requires an Apple ID." Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Стоилов, уважавам мнението ти, но няма нужда да ни спамиш с един и същ хейт(то не е и хейт а завист) по сто пъти. Разбрахме ти мнението още първия път... 1 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Apple отново доказаха че са номер 1,5S определено е по добър преход отколкото беше 4S.Мислех да чакам 6,ама май май ще си взема 5S.Благодарая и аз на екипа за това че ни направиха част от това събитие! 1 Цитирай
carrot Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Нямаше как да оставят и петицата в продажба. Каква цена да й сложат? Ако й сложат цената на 4S, гарантирам, че печалбите на 5S ще се сринат. Никой не иска продуктов канибализъм, iphone 5 си остава основата на 5S. Цитирай
Addie de Arquette Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Нищо интересно, което вече не съм чела из сайтовете.. Любопитно ми е само какви космични цени ще сложат през декември нашите прекрасни оператори 1 Цитирай
JVV Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 По дължина на живот има предвид, може би... Няма как да продават пластмасовия 5C ако оставят 5 да живее. Цитирай
kike09 Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 ^би трябвало да са същите, които бяха сложили и миналата година Цитирай
Sovar Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Благодаря за страхотното отразяване на event-а!! :anime3: Определено ще се ъпна на новия 5S. Все пак пропуснах петицата и добре направих в случая. Сега ще усетя бая разликата. Лошото е, че ще се появи в България чак декември. Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 The Shaman,не завиждам! Мога да си купя винаги S-ката...Тъпо ми стана как един уникален продукт като iPhone се превърна в цветна дъга стил Nokia....Аз обичам този бранд и съм изхарчил пари,колкото за една къща по техните продукти.....Последният ивент ме разочарова с превръщането на една легенда в шарения! Реномето пада...аз преди написах...Apple не е състезател,а съдия! Те не се надпреварват,те определят правилата на играта! Сега излиза,че си мерят....с Нукиъ и Самуляк.... Между другото аз лично предвиждам,че iPod touch ще е мъртъв до две години! С тези цени и iPad mini....няма големи шансове да живее! 3 Цитирай
algor Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 The Shaman,не завиждам! Мога да си купя винаги S-ката...Тъпо ми стана как един уникален продукт като iPhone се превърна в цветна дъга стил Nokia....Аз обичам този бранд и съм изхарчил пари,колкото за една къща по техните продукти.....Последният ивент ме разочарова с превръщането на една легенда в шарения! Реномето пада...аз преди написах...Apple не е състезател,а съдия! Те не се надпреварват,те определят правилата на играта! Сега излиза,че си мерят....с Нукиъ и Самуляк.... Ако искат да са в джаза още дълги години, трябва да се съобразяват с пазара и правилата, които той налага. Нищо не им отнема от оргиналността, а напротив - повечето цветове ли за теб е "шарения"? Моето мнение е, че просто т.нар. от тях "бюджетен" модел трябваше да е още малко надолу в цената и нямаше да имат стигане по целия свят - щяха да вдигнат продажбите в пъти. Нито аз, нито ти определяме поведението им, но те уверявам, че всяка една стъпка е плод на точно прецизиран маркетинг и пазарни проучвания. Времето ще покаже дали съм прав с тези разсъждения. 8 Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Страхотно представяне от екипа-точно тази вечер съм на място с "почти никакъв нет",но видях всичко важно! Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Нещо за процесора да кажете, че темата на погребение заприличала Тези 64б според как ще ги използваме Цитирай
ayl Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 И според мен ъпдейта от 5 към 5s си струва, но чак пък такова подобрение в десетки пъти в производителността, айде стига! Аз съм много доволен от 5-цата, но като паднат цените в ранната пролет и аз ще скоча. Чудя се всяка година на повечето коментари след такива събития, как мнозинството се възмущава, че нищо ново не е показано и т.н. Следя събитията от 2010 и всеки път е същото - всеки знае предварително от течовете по сайтовете какво предстои, но се изненадва яко колко малко са показали от Епъл. Всеки иска изненади, но в същото време иска продуктите, които се презентират днес, утре да са в магазина. И ако не са, пак старата песен на нов глас - тия са негодници, гадове, печалбари... В крайна сметка се вижда, че това е успешната стратегия - иначе нямаше да има десетки и стотици милиарди кеш в портфейла. 1 Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Без цитати! Същото си мисля и аз! Рано на пролет ще скоча за една s-ка,защото сега ,ако нямам път до Европата....,цените ще са брутални....За 64 ГБ ще се иска около 1800 лева.....както всяка година Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 (редактирано) 5S изглежда интересен, жалко че няма 128GB версия, но може би по-късно да я пуснат, дано. По-добре е, че няма iPhone 5 и така ще се продава доста добре втора ръка и на добри цени, ако не съм объркал сметките пп. @Victormihov живота е кратък какви са тези 4 години!! edit: Поздрави за убавата тема Редактирано Септември 10, 2013 от iPhoneman Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Мен ме блазни бутона! Искам да го видя как ще бачка!? Все ми се струва,че това ще е "ахилесовата пета" на s-ката.... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.