Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Почти никой....

Ще мога да ви дам информация от Мтел вече-Виваком са минало за мен.

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Те не знаят какво е IOS,камо ли да дават такива прогнози:))))

Публикувано

Посъбра се офтопик...

Публикувано

Току-що получих този мейл. Интересното е, че според тракинг информацията, ще пристига директно от SHENZHEN, CN..

ma4eze7a.jpg

Sent from my iBrain using iFingers

Публикувано (редактирано)

Ако е купен онлайн от Apple Store обикновено или винаги пристигат някъде си от Китай. Не се изпращат от магазина дори адресът на получаване да е на километър от Apple Store.

пп. И честито :anime3: , цвета е як. Дори надраскан или очукан леко, не губи цвят и не се забелязва, както е iPhone 5.

Редактирано от iPhoneman
Публикувано

Досега 1 айфон, аймак и едно мини съм поръчвал от ЮК онлайн стора и всеки път са пристигали от великобритански адрес. Не казвам, че съм очаквал да ги шипват директно от някой епъл стор, по-скоро от някакви си техни складове...

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Публикувано

Възможно е, при мен всичко що е iPhone/iPad нов разбира се идва от Китай и мислех, че е подобна практика в Европа. Дори тези, където купуват често знаят колко ще се забави по мястото, където се намира в момента.

Преди време само надписаните iPod с думи по избор по време на покупката идваха от Европа, но не бе UK, не си спомням името държавата, мисля бе тази, където е сервиза на Apple. Всички останали нови пак идваха извън Европа.

Публикувано

Потърси UPS tracking с твоя номер http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track, там има по-подробна информация. Моя вече е в Германия (пак от Китай идва и е минал през САЩ) и се очаква да го доставят 04/10/2013 в Англия

Публикувано

Централата на Епъл за Европа е в Ирландия ;)

Публикувано

Mдам, именно от там ми пристигна iMac-a преди няколко месеца :)

Публикувано (редактирано)

хъх това Anchorage е в Аляска

телефона ми ще си направи околосветско пътешествие :smile:

Location Date Local Time Activity

Koeln, Koeln, Germany 10/02/2013 3:39 A.M. Import Scan

Anchorage, AK, United States 10/01/2013 3:57 P.M. Departure Scan

10/01/2013 2:29 P.M. Arrival Scan

Chek Lap Kok, Hong Kong 10/01/2013 9:10 P.M. Departure Scan

10/01/2013 12:15 A.M. Arrival Scan

Shenzhen, China 09/30/2013 10:30 P.M. Departure Scan

Chek Lap Kok, Hong Kong 09/30/2013 4:50 P.M. Arrival Scan

Shenzhen, China 09/30/2013 2:15 P.M. Departure Scan

09/30/2013 1:13 P.M. Origin Scan

China 09/30/2013 10:50 P.M. Order Processed: Ready for UPS

Редактирано от lambreto
Публикувано

Въпрос : DigitalCenter се представят за "Autorised Reseller" - това означава,че са официални търговци,т.е могат да предлагат продуктите на Епъл .Въпросът ми е могат ли да ги поправят или си оставя "Криейтив" само като представител+сервиз ? Благодаря предварително :)

Публикувано

До скоро Dice, представяха нашия сервиз като тяхен, официален! Т.е. не, нямат сервиз.

Публикувано

Според последните промени в ЗЗП, претенции се предявяват само към търговеца продал стоката. Той как ще ти я оправя, не е твоя работа, ако ще и в кварталния гараж да е.

Публикувано

Благодаря за бързите отговори.Не че съм се насочил да купувам от тях,каквото и да било,просто видях в сайта им,в горния десен ъгъл това лого и ми стана интересно.Благодаря отново !

Публикувано

Такова лого имат и Айкруша и Айъгъл, но...

Публикувано

Потвърдено от сигурен източник! Глобул прекратява продажбите на iPhone. Ще има една вълна от 200-300 бройки за корпоративни клиенти и край.

Публикувано

Ха такаа,доста интересно става ! Ако Мтел стане "монополен играч" при iPhone-ните (даване на лизинг,предлагане на 2 год гаранция и т.н облаги) няма да е толкова добре за крайният потребител.Ако това стане,то Мтел ще започнат да ни натискат (включително и мен) с невероятни цени и щем-нещем ще се обръщаме към applestore.co.uk+E*ont (примерно), Сега според мене Вивата трябва да се вмъкне и да прикотка "обърканите" потребители с добри оферти за телефоните,както и с планове.Интересна "есен" се задава с 1 дума ! :)

Публикувано

Много интересна Есен, все едно сега като се предлагаше от Глобул и МТел имаше разлика. Пак цените и договорите са всичко друго, но не и клиентски ориентирани. За съжаление това никога няма да се промени, дори всички оператори да продават устройствата. Те просто ще се разберат по-между си и отново клиента ще е ....

Публикувано

Интересна е,защото щом сега цените са сега,то представи си при "монополно" състояние на пазара (въпреки,че е глупаво да си говори за монопол,при положение,че си на два клика и 1400 лв за Ф.О телефон), ама има хора,които разчитат на операторите си за тея телефони :) Евентуално и аз ще изчакам да видя как ще тръгнат нещата :)

Публикувано

Дори и само М-тел да останат, да предлагат iPhone надали цените ще са по-високи спрямо предишните модели. Ако до сега имаше олигопол на пазара между два оператора, сега ще е същото, но от страна на един оператор. Разберете пазара в България за тези устройства е малък, операторите нямат опция за голям марж в цените, защото и те все пак трябва да продават устройства. Колкото и да са нахални - не са глупави, за да поставят цена, която ще откаже мнозина да си купят телефона или такава, която ще накара повечето да си купят ФО от чужбина.

Публикувано

Като го продаваха само глобул цените не бяха по-високи.

Публикувано

Дори и само М-тел да останат, да предлагат iPhone надали цените ще са по-високи спрямо предишните модели. Ако до сега имаше олигопол на пазара между два оператора, сега ще е същото, но от страна на един оператор. Разберете пазара в България за тези устройства е малък, операторите нямат опция за голям марж в цените, защото и те все пак трябва да продават устройства. Колкото и да са нахални - не са глупави, за да поставят цена, която ще откаже мнозина да си купят телефона или такава, която ще накара повечето да си купят ФО от чужбина.

Както и да го погледнеш с @kal1ch го смятахме - iPhone 5s 16gb Space Gray + доставка и закупуване от известна БГ куриерска фирма = 1400 лв ! Ако си го вземеш с твоя дебитна/кредитна ще ти дойде още по-евтин. Я сметни лизинга на Мтел (дори и да изключим таксата от 20 лв на месец) да видим как ще излезне за 2 години (примерно) :) Въпрос на избор - аз избирам 2 годишната гаранция от Ментето :)

Публикувано

Аз не вярвам Глобул да се откажат просто така...

Публикувано

Викаш няма да питат Теленор, ами ще продават?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...