BulgarianSS Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Почти никой.... Ще мога да ви дам информация от Мтел вече-Виваком са минало за мен. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Те не знаят какво е IOS,камо ли да дават такива прогнози))) 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2013 Автор Публикувано Октомври 2, 2013 Посъбра се офтопик... 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Току-що получих този мейл. Интересното е, че според тракинг информацията, ще пристига директно от SHENZHEN, CN.. Sent from my iBrain using iFingers 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 (редактирано) Ако е купен онлайн от Apple Store обикновено или винаги пристигат някъде си от Китай. Не се изпращат от магазина дори адресът на получаване да е на километър от Apple Store. пп. И честито , цвета е як. Дори надраскан или очукан леко, не губи цвят и не се забелязва, както е iPhone 5. Редактирано Октомври 2, 2013 от iPhoneman Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Досега 1 айфон, аймак и едно мини съм поръчвал от ЮК онлайн стора и всеки път са пристигали от великобритански адрес. Не казвам, че съм очаквал да ги шипват директно от някой епъл стор, по-скоро от някакви си техни складове... Sent from my iPad using Tapatalk - now Free Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Възможно е, при мен всичко що е iPhone/iPad нов разбира се идва от Китай и мислех, че е подобна практика в Европа. Дори тези, където купуват често знаят колко ще се забави по мястото, където се намира в момента. Преди време само надписаните iPod с думи по избор по време на покупката идваха от Европа, но не бе UK, не си спомням името държавата, мисля бе тази, където е сервиза на Apple. Всички останали нови пак идваха извън Европа. Цитирай
lambreto Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Потърси UPS tracking с твоя номер http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track, там има по-подробна информация. Моя вече е в Германия (пак от Китай идва и е минал през САЩ) и се очаква да го доставят 04/10/2013 в Англия Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2013 Автор Публикувано Октомври 2, 2013 Централата на Епъл за Европа е в Ирландия Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Mдам, именно от там ми пристигна iMac-a преди няколко месеца Цитирай
lambreto Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 (редактирано) хъх това Anchorage е в Аляска телефона ми ще си направи околосветско пътешествие Location Date Local Time Activity Koeln, Koeln, Germany 10/02/2013 3:39 A.M. Import Scan Anchorage, AK, United States 10/01/2013 3:57 P.M. Departure Scan 10/01/2013 2:29 P.M. Arrival Scan Chek Lap Kok, Hong Kong 10/01/2013 9:10 P.M. Departure Scan 10/01/2013 12:15 A.M. Arrival Scan Shenzhen, China 09/30/2013 10:30 P.M. Departure Scan Chek Lap Kok, Hong Kong 09/30/2013 4:50 P.M. Arrival Scan Shenzhen, China 09/30/2013 2:15 P.M. Departure Scan 09/30/2013 1:13 P.M. Origin Scan China 09/30/2013 10:50 P.M. Order Processed: Ready for UPS Редактирано Октомври 2, 2013 от lambreto Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Въпрос : DigitalCenter се представят за "Autorised Reseller" - това означава,че са официални търговци,т.е могат да предлагат продуктите на Епъл .Въпросът ми е могат ли да ги поправят или си оставя "Криейтив" само като представител+сервиз ? Благодаря предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 До скоро Dice, представяха нашия сервиз като тяхен, официален! Т.е. не, нямат сервиз. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2013 Автор Публикувано Октомври 2, 2013 Според последните промени в ЗЗП, претенции се предявяват само към търговеца продал стоката. Той как ще ти я оправя, не е твоя работа, ако ще и в кварталния гараж да е. 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Благодаря за бързите отговори.Не че съм се насочил да купувам от тях,каквото и да било,просто видях в сайта им,в горния десен ъгъл това лого и ми стана интересно.Благодаря отново ! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Такова лого имат и Айкруша и Айъгъл, но... 2 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Потвърдено от сигурен източник! Глобул прекратява продажбите на iPhone. Ще има една вълна от 200-300 бройки за корпоративни клиенти и край. 3 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Ха такаа,доста интересно става ! Ако Мтел стане "монополен играч" при iPhone-ните (даване на лизинг,предлагане на 2 год гаранция и т.н облаги) няма да е толкова добре за крайният потребител.Ако това стане,то Мтел ще започнат да ни натискат (включително и мен) с невероятни цени и щем-нещем ще се обръщаме към applestore.co.uk+E*ont (примерно), Сега според мене Вивата трябва да се вмъкне и да прикотка "обърканите" потребители с добри оферти за телефоните,както и с планове.Интересна "есен" се задава с 1 дума ! Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Много интересна Есен, все едно сега като се предлагаше от Глобул и МТел имаше разлика. Пак цените и договорите са всичко друго, но не и клиентски ориентирани. За съжаление това никога няма да се промени, дори всички оператори да продават устройствата. Те просто ще се разберат по-между си и отново клиента ще е .... Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Интересна е,защото щом сега цените са сега,то представи си при "монополно" състояние на пазара (въпреки,че е глупаво да си говори за монопол,при положение,че си на два клика и 1400 лв за Ф.О телефон), ама има хора,които разчитат на операторите си за тея телефони Евентуално и аз ще изчакам да видя как ще тръгнат нещата Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Дори и само М-тел да останат, да предлагат iPhone надали цените ще са по-високи спрямо предишните модели. Ако до сега имаше олигопол на пазара между два оператора, сега ще е същото, но от страна на един оператор. Разберете пазара в България за тези устройства е малък, операторите нямат опция за голям марж в цените, защото и те все пак трябва да продават устройства. Колкото и да са нахални - не са глупави, за да поставят цена, която ще откаже мнозина да си купят телефона или такава, която ще накара повечето да си купят ФО от чужбина. Цитирай
JVV Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Като го продаваха само глобул цените не бяха по-високи. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Дори и само М-тел да останат, да предлагат iPhone надали цените ще са по-високи спрямо предишните модели. Ако до сега имаше олигопол на пазара между два оператора, сега ще е същото, но от страна на един оператор. Разберете пазара в България за тези устройства е малък, операторите нямат опция за голям марж в цените, защото и те все пак трябва да продават устройства. Колкото и да са нахални - не са глупави, за да поставят цена, която ще откаже мнозина да си купят телефона или такава, която ще накара повечето да си купят ФО от чужбина. Както и да го погледнеш с @kal1ch го смятахме - iPhone 5s 16gb Space Gray + доставка и закупуване от известна БГ куриерска фирма = 1400 лв ! Ако си го вземеш с твоя дебитна/кредитна ще ти дойде още по-евтин. Я сметни лизинга на Мтел (дори и да изключим таксата от 20 лв на месец) да видим как ще излезне за 2 години (примерно) Въпрос на избор - аз избирам 2 годишната гаранция от Ментето Цитирай
newabv Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Аз не вярвам Глобул да се откажат просто така... Цитирай
JVV Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Викаш няма да питат Теленор, ами ще продават? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.