baronbg Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 (редактирано) Това го разказваха от Германос при нас. Не знам защо ги учат на такива глупости. Редактирано Октомври 4, 2013 от baronbg Цитирай
appleuser Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Iphone 5s и 5c са вече в техн*маркет на цени за 16 гигабайтовия модел съответно 1899 лв и 1399 лв Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Iphone 5s и 5c са вече в техн*маркет на цени за 16 гигабайтовия модел съответно 1899 лв и 1399 лв Ха-ха,повярвали са си доста тия.... От Епълстор Англия - 1430 лв (1273 лв 5S,16gb,Space-Gray,Sim-Free + 150 лв доставка;закупуване от куриер,доставка до офис на еконт+застраховка при доставката) Ако имате вариант да си го купите с дебитна/кредитна карта,то 4,5% от цялата сума,която отива в куриера като "хонорар" за извършеното разплащане вместо вас,се маха ! Цитирай
Sovar Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Силни наркотици взимат Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Доста хора (на още по-силни наркотици) ще си купят. Повярвайте 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 E поне може да се видят на живо и да се пипнат 1 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Щото не знаете цената в Креатив център... Тия в техномаркета са без пари. 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 E поне може да се видят на живо и да се пипнат Да, вариант е да отидеш,да го разцъкаш и после да си го поръчаш от UK Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Внимавай, пипнеш ли хоум бутона, палеца ти отива в "Лангли" 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2013 Автор Публикувано Октомври 5, 2013 Кой не отиде да им локне два - три, те, нá Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 100% са измислили нещо за демо телефоните! Иначе горят Днес имам път на там, та ще видя Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 Преставяте ли си да няма защита за това на демо телефоните, то само от показване ще има заключени хиляди бройки в цял свят. Може хитро да са сложили на продавачите отпечатака и всяка вечер едно от нещата преди затваряне на магазина и изтриване/изпращане на събраните отпечатъци на определените сървъри Цитирай
Jakkal Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 Моята 64-ка пристигна. Разликата между 4 и 5S е просто огромна. Направо се влюбих в 5S-ката. Иначе мисля че и моят има отклонение в сензорите и ако Apple не го оправят с пач, ще го връщам да го сменят. 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 Да си го ползваш със здраве и дано не се налага връщането Цитирай
Jakkal Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 Мерси, да ти се връща. Само да ви покажа разликата в графиката при игри, като вътре в самата игра разликите са още по-многобройни. iPhone 4 iPhone 5S 4 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 Приятели, поглеждам от време на време един руски сайт и в повечето случаи това, което чета се припокрива с моето мнение. Позволявам си да ви предоставя един пасаж от първоначалното запознаване с iPhone 5S на анализаторите им. Превода е направен без промяна на смисъла или изказа на автора. "... Мисля, че ID Touch ще видим и в други продукти на компанията. До голяма степен можем да разглеждаме дивайса като “тестова площадка” за Apple, това се отнася както за сензора за пръстови отпечатъци, така и за процесора A7. При това Touch ID може да попадне не само в iPad (това вероятно ще се случи), но също и в ноутбуците. Очевидно е, че компанията се ориентира към всестранна защита на данните на потребителите. Сами разбирате, че има още една гледна точка, в корпорациите ще бъдат изключително доволни от тези възможности, крайно време е да могат да се отърват от Blackberry. Мнозина казват, че всичко това не е ново, че всичко това вече сме го виждали, но историята се повтаря, както и с много други продукти на Apple. Всички си спомняте FaceTime и воя, който нададе една определена част от онлайн общността за липсата на иновации. В Apple просто правят обичайните или съществуващи технологии по-удобни, по-прости и по-необходими (аз бих казал по-пригодни) за средностатистическия ползвател, а не за митични специални агенти – реално в повечето от нас това са асоциациите, когато говорим за сканиране на пръстови отпечатъци. В iPhone 5S това отнема част от секундата, позволява моменталното отключване на дивайса, пести време, а и ви предоставя напълно уникално ниво на защита на личните данни без да има нужда да измисляте сложни пароли, да рисувате графични ключове, да отключване смартфона с помощта на предната камера и така нататък. ..." Ако някой прояви по-сериозен интерес нека надникне тук. 7 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Дали вече предлагат от оригиналните епълски кожени калъфи за 5S, които ще стават и за 5-ците, някъде у нас? Цитирай
lambreto Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 И аз да се похваля вече съм с 5s Първите ми впечатления са че е супер бърз (ама все пак аз ъпгрейдвам от 3gs). Touch ID работи безотказно и много бързо, дори ми се случи 2-3 пъти да отключи телефона когато искам само да видя колко е часа или нотификациите. Нужно е само да задържа пръста за момент върху хоум бутона след като го натисна и вече е отключен. Единствения проблем който за сега ми е направил впечатление, е че понякога интерфейса се бави - примерно при инсталиране на приложение от апп стора или в сафари става не респонсив за 2-3 секунди. Не знам дали е от ios или временно губу wifi, но все пак инсталирах към 10-тина приложения едновременно. Въпреки че се случва много рядко това не е типично за епъл продукти. Другото дразнещо нещо са някои от иконите на ios7, примерно contacts, stocks, safari, compass и папките. Знам че най-вероятно са работили много дизайнери по тези икони, но резултата лично на мен не ми харесва. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 От утре и аз ще съм модерен. Днес видях, че ТехноМаркет в Гранд Мол Варна имат изложени 5s (16gb - 1899 кинта) и 5c. (16gb - 1399 кинта) Пак избухват с 'конкурентни' цени. Цитирай
negozanimavai Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 (редактирано) Днеска говорих с един младеж, служител на глобул.. който ми потвърди, че най-късно Декември месец вече ще имат iPhone 5s в мрежата си. Или поне такива са прогнозите.. Редактирано Октомври 8, 2013 от arm11 Цитирай
JVV Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Тва касиер ли някакъв или млад меринжей? 6 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 И аз днес говорих с Глобулски меринджей да ме агитира да прехвърля групата при тях. Потвърди, че Теленор не са партньори с Apple, но ако това е проблема да не местя групата при тях, ще ме уредят . Вероятно от друго място. Меринджей = доста нагоре в йерархията. Цитирай
newabv Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Кой и защо реши, че Теленор не са партньори на Apple никой не може да отговори, но както и да е... https://bedrift.telenor.no/bedrift/aw/iphone/?icid=p-130915-privatforside-iphonenytt-mellomkomp1 Не знам дали всички са наясно, но Теленор са един от най- големите оператори в света (което ги прави цел за Apple), а и нали стратегията им за БГ е да се набляга на смарт телефони и мобилен интернет... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2013 Автор Публикувано Октомври 9, 2013 Баце, ние сме в България, не в Норвегия. Ако променят нещо, добре, но засега няма. Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Хора нали не мислите два месеца да спорите, ще имали iPhone от Глобул или не? Докато не излезе официална информация всичко е слухове. Темата все пак е за самите телефони (плюсове и минуси) не за Теленор и Глобул. 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.