Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Това го разказваха от Германос при нас. Не знам защо ги учат на такива глупости.

Редактирано от baronbg
  • Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Iphone 5s и 5c са вече в техн*маркет на цени за 16 гигабайтовия модел съответно 1899 лв и 1399 лв

Публикувано

Iphone 5s и 5c са вече в техн*маркет на цени за 16 гигабайтовия модел съответно 1899 лв и 1399 лв

Ха-ха,повярвали са си доста тия.... От Епълстор Англия - 1430 лв (1273 лв 5S,16gb,Space-Gray,Sim-Free + 150 лв доставка;закупуване от куриер,доставка до офис на еконт+застраховка при доставката) Ако имате вариант да си го купите с дебитна/кредитна карта,то 4,5% от цялата сума,която отива в куриера като "хонорар" за извършеното разплащане вместо вас,се маха !

Публикувано

Доста хора (на още по-силни наркотици) ще си купят. Повярвайте :D

Публикувано

E поне може да се видят на живо и да се пипнат ;)

Публикувано

Щото не знаете цената в Креатив център... Тия в техномаркета са без пари.

Публикувано

E поне може да се видят на живо и да се пипнат ;)

Да, вариант е да отидеш,да го разцъкаш и после да си го поръчаш от UK :tooth:
Публикувано

Внимавай, пипнеш ли хоум бутона, палеца ти отива в "Лангли" :tooth:

Публикувано

Кой не отиде да им локне два - три, те, нá :tooth:

Публикувано

100% са измислили нещо за демо телефоните! Иначе горят :D Днес имам път на там, та ще видя:)

Публикувано

Преставяте ли си да няма защита за това на демо телефоните, то само от показване ще има заключени хиляди бройки в цял свят. Може хитро да са сложили на продавачите отпечатака и всяка вечер едно от нещата преди затваряне на магазина и изтриване/изпращане на събраните отпечатъци на определените сървъри ;)

Публикувано

Моята 64-ка пристигна. Разликата между 4 и 5S е просто огромна. Направо се влюбих в 5S-ката. Иначе мисля че и моят има отклонение в сензорите и ако Apple не го оправят с пач, ще го връщам да го сменят.

Публикувано

Да си го ползваш със здраве и дано не се налага връщането :)

Публикувано

Мерси, да ти се връща.

Само да ви покажа разликата в графиката при игри, като вътре в самата игра разликите са още по-многобройни.

iPhone 4

7200.png

iPhone 5S

9mk4.png

Публикувано

Приятели, поглеждам от време на време един руски сайт и в повечето случаи това, което чета се припокрива с моето мнение. Позволявам си да ви предоставя един пасаж от първоначалното запознаване с iPhone 5S на анализаторите им. Превода е направен без промяна на смисъла или изказа на автора.

"... Мисля, че ID Touch ще видим и в други продукти на компанията. До голяма степен можем да разглеждаме дивайса като “тестова площадка” за Apple, това се отнася както за сензора за пръстови отпечатъци, така и за процесора A7. При това Touch ID може да попадне не само в iPad (това вероятно ще се случи), но също и в ноутбуците. Очевидно е, че компанията се ориентира към всестранна защита на данните на потребителите. Сами разбирате, че има още една гледна точка, в корпорациите ще бъдат изключително доволни от тези възможности, крайно време е да могат да се отърват от Blackberry.

Мнозина казват, че всичко това не е ново, че всичко това вече сме го виждали, но историята се повтаря, както и с много други продукти на Apple. Всички си спомняте FaceTime и воя, който нададе една определена част от онлайн общността за липсата на иновации. В Apple просто правят обичайните или съществуващи технологии по-удобни, по-прости и по-необходими (аз бих казал по-пригодни) за средностатистическия ползвател, а не за митични специални агенти – реално в повечето от нас това са асоциациите, когато говорим за сканиране на пръстови отпечатъци. В iPhone 5S това отнема част от секундата, позволява моменталното отключване на дивайса, пести време, а и ви предоставя напълно уникално ниво на защита на личните данни без да има нужда да измисляте сложни пароли, да рисувате графични ключове, да отключване смартфона с помощта на предната камера и така нататък. ..."

Ако някой прояви по-сериозен интерес нека надникне тук.

Публикувано

Дали вече предлагат от оригиналните епълски кожени калъфи за 5S, които ще стават и за 5-ците, някъде у нас?

Публикувано

И аз да се похваля вече съм с 5s :)

Първите ми впечатления са че е супер бърз (ама все пак аз ъпгрейдвам от 3gs). Touch ID работи безотказно и много бързо, дори ми се случи 2-3 пъти да отключи телефона когато искам само да видя колко е часа или нотификациите. Нужно е само да задържа пръста за момент върху хоум бутона след като го натисна и вече е отключен.

Единствения проблем който за сега ми е направил впечатление, е че понякога интерфейса се бави - примерно при инсталиране на приложение от апп стора или в сафари става не респонсив за 2-3 секунди. Не знам дали е от ios или временно губу wifi, но все пак инсталирах към 10-тина приложения едновременно. Въпреки че се случва много рядко това не е типично за епъл продукти.

Другото дразнещо нещо са някои от иконите на ios7, примерно contacts, stocks, safari, compass и папките. Знам че най-вероятно са работили много дизайнери по тези икони, но резултата лично на мен не ми харесва.

Публикувано

От утре и аз ще съм модерен. :)

Днес видях, че ТехноМаркет в Гранд Мол Варна имат изложени 5s (16gb - 1899 кинта) и 5c. (16gb - 1399 кинта) Пак избухват с 'конкурентни' цени. :D

Публикувано (редактирано)

Днеска говорих с един младеж, служител на глобул.. който ми потвърди, че най-късно Декември месец вече ще имат iPhone 5s в мрежата си. Или поне такива са прогнозите..

Редактирано от arm11
Публикувано

Тва касиер ли някакъв или млад меринжей?

Публикувано

И аз днес говорих с Глобулски меринджей да ме агитира да прехвърля групата при тях. Потвърди, че Теленор не са партньори с Apple, но ако това е проблема да не местя групата при тях, ще ме уредят ;) . Вероятно от друго място.

Меринджей = доста нагоре в йерархията.

Публикувано

Кой и защо реши, че Теленор не са партньори на Apple никой не може да отговори, но както и да е...

https://bedrift.telenor.no/bedrift/aw/iphone/?icid=p-130915-privatforside-iphonenytt-mellomkomp1

Не знам дали всички са наясно, но Теленор са един от най- големите оператори в света (което ги прави цел за Apple), а и нали стратегията им за БГ е да се набляга на смарт телефони и мобилен интернет...

Публикувано

Баце, ние сме в България, не в Норвегия. Ако променят нещо, добре, но засега няма.

Публикувано

Хора нали не мислите два месеца да спорите, ще имали iPhone от Глобул или не? Докато не излезе официална информация всичко е слухове. Темата все пак е за самите телефони (плюсове и минуси) не за Теленор и Глобул.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...