BulgarianSS Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Поуката е-не яж банички в Сливен,мен ако питаш... 6 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Винаги съм казвал, че едно от най-хубавите неща в айфона е дизайнът му. За това няма шанс да го загрозя с какъвто и да кейс и т.н. Не съм роб на вищите и нямам намерение да бъда. Ще го пазя като очите за да го продам накрая и друг да му се радва, да бе да 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 И аз съм винаги в коруба и фолия от китайците от по 1$, че и понякога от 3 долара 10 броя. Слагам и ползвам, като ме издразни че се е надрал го сменям и готово. Вообще не го мисля. Слагал съм и матови и огледални, при мен не виреят и 2-3 дена. Просто не ми допадат и затова си ползвам прост прозрачен от най-елементарните. За корубата ползвам също евтини китайски, като последната година най-много се радвам на пластмасов с много и ситни дупчици, но доста тънак и почти не удебелява телефона, но е много удобно за ръката. Толкова съм свикнал с него даже, че като го сваля и телефона ми е странен. Казвал съм го и в други мнения, не е важно колко пари ще дадеш, а на какво ще попаднеш. Така че, който иска да ползва фолио, да си поръча няколко различни от китайците или от ибей и да види кой ще му пасне най-добре. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Имам един комшия с една 124 -ка (тЕсна лайснЯ), сложил е по протяжение на цялата кола по броните и лайсните на вратите едни такива назъбени, гумени (тук таме с едни бласкащи "котешки очички"), бампери им вика, има и нещо като маркуч, който го е резнал и го е надянал на вратите, че може да ги одраска в нещо, когато се отварят. Има и още, ама... не е по темата... Аааааааа, да вметна само, колицата е на газ! Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 (редактирано) Хахххахах и сигурно газовата бутилкя е в специално помещение в колата изолирано, че да не гръмне и да замине 124-катя Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Октомври 10, 2013 от simba4 Цитирай
negozanimavai Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Е що си не вземеш един аквариум и го не сложиш вътре телефона. Няма да се драска, няма нищо. Ще ти е чисто нов до смърт. Това е направено да служи на теб, а не ти на него! Оти акавариума е създаден за риби, не за iPhone. Въпрос на избор е. Цитирай
SpAwN Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 (редактирано) Нещо много забихте, последните 5-10 поста не са ли за темата "Кой какъв кейс и скрийн протектор ползва?"... Редактирано Октомври 10, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Добре, че си поръчах отново бял. Това е на две седмици. Цитирай
negozanimavai Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Да не би да си го чукнал някъде? Или е същата работа като при 5-цата? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Не е чукан, не е изтърван. Същата работа като петицата ми се струва. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Аз промених на черен, но в последния момент върнах на бял, брат 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Изтърван е или чукнат яко, нека качи по-добри снимки. И бъмпера му е ударен. Дори и iPhone 5 черен не се попхабява така от 5 месечно използване. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Стига приказва глупости и не ме карай да ти вадя цитати! И нали не искаш да кажеш, че си измислям? Ще повторя - телефона не е изтърван и не е удрян никъде, носен е в дънки с тънък гръб отзад. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Тц,тц,тц!Всички знаем колко меки са петиците!Няма нужда да ни убеждаваш в обратното! 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Fuck, аз таман черен избрах, понеже тая година е по-светъл от предишния и си мислех, че са пооправили проблемите... Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Искаш да кажеш, че му е паднала боята, така ли ? Или пък се е износил от употреба била тя и 2 месеца ? Няма начин. Не се износва по този начин дори iPhone 5 черен, а ощe по-малко от джоб на панталони. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Да, точно така е станало и нямам намерения да обяснявам повече, ни най малко на теб! П.С. Излиза, че двама човека те лъжем, а ти си правия. Как пък не. Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Тази ще е първата бройка 5s, на която пада боята при търкане с плат или кожа примерно, не е голяма разлика между двата материала. Доколкото ми е известно. Цитирай
Jakkal Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Аз не мисля че има боя по ръбовете на 5S, но може и да бъркам. Моят го ползвам без протектор и за сега изглежда перфектно, да чукна на дърво. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Не бъркайте оксидация с боядисване! 2 Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Само да вметна нещо по последните постове. Бях в Апъл сторе и гледах черен 5S. Значи там къде е конектора за зареждане от многото "ръчкане"/ слагане и махане от зарядното което е и държач, значи боята се беше отлющила доста и отдолу не се виждаше сиво/silver а някакъв друг по светъл оттенък на черно и изглеждаше доста грозно. Но там се ръчкат хиляди пъти на ден. Моят фаворит е белия. Като 5S е по хубав от черната петица според мен Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Цитирай
Anton Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Телефоните не са боядисани. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2013 Автор Публикувано Октомври 12, 2013 Ми не са, а забравяте, че може да има и дефектни Оксидацията на 5s като цяло е по - качествена, но дефекти както се сещате не са изключени. Голяма сага... Цитирай
Sovar Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Доколкото си спомням и бели петици се "белиха", но с разликата, че не личеше толкова Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.