lambreto Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 А заедно с телефона да не е имало и стотикни в джоба? Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Защо търсите под вола теле? 1 Цитирай
lambreto Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Защото определено не е нормално, имам Space Grey на една седмица, без протектори и калъфи и му няма нищо. В същото време съм виждал черни 5-ци на по 3-4 дена, на които оксидацията на места им я няма. Опитваме се да разберем какво е станало с този телефон. За сега моя извод е че е дефектен - примерно върху метала е имало замърсяване преди оксидацията и после се е отлюпила. Цитирай
sevendream111 Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Здравейте Колеги! От епъл нали излезнаха с офицална информация за представянето на айфон 5s and 5c в България ! Интересува ме някой знае ли тънка инофмраиця защото никой не я предоставя , кога ще я пуснат по мобилните оператори ( прочие Мтел).Защото нали глобул нямали да го пускат тази година P.S Благодаря предварително/. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2013 Автор Публикувано Октомври 14, 2013 Няма "тънка" информация. Официална дата за начало на продажбите в България е 25-ти октомври. Цитирай
negozanimavai Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Здравейте Колеги! От епъл нали излезнаха с офицална информация за представянето на айфон 5s and 5c в България ! Интересува ме някой знае ли тънка инофмраиця защото никой не я предоставя , кога ще я пуснат по мобилните оператори ( прочие Мтел).Защото нали глобул нямали да го пускат тази година P.S Благодаря предварително/. На 25-ти този месец ще пристигнат първите бройки, може би операторите ще заработят с тях до максимум 20-на дена след идването им. Тва за Глобул е пълна глупост от всякакви многознайковци, докато Глобул не излязат да кажат, че няма да продават 5c и 5s никой не може да каже със сигурност дали ще ги продават или не. Чухме достатъчно глупости от все Професори по мобилната индустрия и най вероятно тази така "тънка" информация ще се окаже грешна както всеки път. Все едно да притежаваш магазин за салам и да не продаваш Перелик, салама на бай Вълчо.. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Колега, полека с квалификациите, че тук Професорите не обичат много много студентите да се правят, че разбират много. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2013 Автор Публикувано Октомври 14, 2013 Как се дърляте...човек ще си помисли, че заплати взимате за това 3 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Чакам още 2-3 риплики за да почистя. 3 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Аз довечера ще чистя и никове, защото се чувствам пряко засегнат. Глобул НЯМА да продават iPhone 5s/c. 3 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Тъкмо щях да му охлаждам ентусиазма . "Все едно в притежавания от мен магазин", ще продавам салами каквито аз реша, не каквито ти се искат! 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Не е важно кой ще го продава. По-интересна е каква ще е цената на 5-с в БГ. Дали като в Америка ще е наполовина или ще ни пре..ат с цифрата? За мен не е животоспасяващо, но въпроса е принципен. А "бюджетен iPhone" така или иначе e оксиморон. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 (редактирано) Къде в Щатите е на половин цена 5с? Разликата им е 100 $, но това не прави на половина цена. ФО са с цена съответно 549 и 649 $. Според мен разликата им тук ще е 200-300 лв максимум, въпроса е че 5с ще е над 1000 лв с сигурност. Редактирано Октомври 14, 2013 от Asen_77 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Нали 5c е 5 в пластмаса. Защо просто не си вземете чиста петичка? И в ламарина е по-добре, цената също. 4 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Днес за втори път ми се случи бутоните да спрат да реагират в процес на работа. Проблема се оправя с рестарт, което ме навежда на мисълта, че може да е бъг от iOS 7? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Нали 5c е 5 в пластмаса. Защо просто не си вземете чиста петичка? И в ламарина е по-добре, цената също. Да си взимат чистата 5-ца пред това пластмасово недоразумение. Хубавото е,че сме в България и маса време ще могат да си го закупят. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jeffreyy Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 (редактирано) Глобул НЯМА да продават iPhone 5s/c. И това как ще го докажеш - дори и да бачкаш там или да имаш приятел които е в Глобул, подобни информаций не се споделят с продавачите! Редактирано Октомври 14, 2013 от jeffreyy 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 А,защо да не изчакаме десетина дни? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2013 Автор Публикувано Октомври 15, 2013 Тоя "Информаций", някой учен от римско време ли е? Предлагам да си поглеждаш правописния речник, преди да редактираш мнение след като има отговор, че тия правила... 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 И това как ще го докажеш - дори и да бачкаш там или да имаш приятел които е в Глобул, подобни информаций не се споделят с продавачите! А ти от от борда на директорите ли си, че знаеш кое, как се споделя! 2 Цитирай
jeffreyy Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 А ти от от борда на директорите ли си, че знаеш кое, как се споделя! Не съм ! Но определено след около двайсетина дни с интерес ще видя какво ще пишете ти и колегата ти ! Цитирай
tommy Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Защо с този саркастично-търсещ-разправии тон? То вярно, че в спора се ражда истината, ама то тук вече заприлича на битак. Стига с тези Глобул, Мтел и прочее. Определено темата е за голямата метла. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Не съм ! Но определено след около двайсетина дни с интерес ще видя какво ще пишете ти и колегата ти ! Когато намериш някъде да съм писал кой оператор, какво ще предлага или не, тогава ми търси сметка! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.