Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не го разбирам този...цвят...

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Днеска никъде нямаха телефони, казаха евентуално за утре, но при положение, че телефони имат на склад от миналата седмица, не знам какво се бавят толкова с разпределението им по магазините.

Публикувано
Не го разбирам този...цвят...

Той не е точно златен и честно казано, не изглежда зле.

Публикувано

Днеска никъде нямаха телефони, казаха евентуално за утре, но при положение, че телефони имат на склад от миналата седмица, не знам какво се бавят толкова с разпределението им по магазините.

Имат проблем с логистиката - правиха някакви инвентаризации...

Остава за утре най-вероятно.

Публикувано

5s 16 gb, когато се говори от отстрещната страна ту чуват, ту не се чува - заглъхва. Дайте идея какво да го правя.

Публикувано

Мрежа, сим карта най - често.

Публикувано

При мен подобен проблем има, когато отсреща са на виваком… т.е. при мен проблем няма.

Публикувано

А нещо ново за Глобул да се чува, че съм си набелязал една бяла Ц-ка :)

Публикувано

Говорих с 1 от меринджейовете на офисите им, и ми каза , че водят преговори като се очаква пролетта да има 5s-ки. За 5ц не знам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Мерси, то тогава ще се чака шестица..:)

Дано да е по- рано. Гледам Теленор го предлагат за стотина лева в Норвегия...

Публикувано

Да,дано да станат и тук такива цените,но в левовият им еквивалент, а не с 700-800 лв отгоре. Ще скачам на "Теленор" ми се струва...

Публикувано

Ако очакваш цената тук да е като тази в Норвегия мнооого силно се заблуждаваш.

Публикувано

То телефони няма да има, вие цените готвите. :D Водят се преговори, но шанса граничи с 0.

Публикувано

Добре де, аз се чудя дали да взема 5ца (от глобул) или да чакам 5s?

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Не знам, моят съвет е да заложиш на сигурното, т.е вземи 5-ца :)

Публикувано

На миналогодишната цена не си струва според мен, но всеки сам си решава.

Публикувано

Както с всяко Епълско устройство (ако ще се взима ново) не си заслужава да се купува предишното поколение, особено у нас с тия цени... Защо не се огледаш за някоя запазена 5-ца втора ръка? Гледам, че се навъдиха и много "гаранционно заменени с нови" бройки. За 700 лв без проблем 32-ка се намира. 16-ка сигурно и за 500. Това са си цени направо на безценица и всичко това е заради 5s...

Публикувано

Хич не е безценица, особенно ако е с малка или никаква гаранция. Петицата е скапляк като качество, в сравнение с досегашните модели.

Публикувано

Е къв е проблема да се вземе от мтел на свободна продажба и да се ползва с глобулска карта.

Ще излезне малко повече от колкото да си вземеш 5-ца.

Публикувано

Хич не е безценица, особенно ако е с малка или никаква гаранция. Петицата е скапляк като качество, в сравнение с досегашните модели.

ПредстоИ ми покупка на 5-ца втора ръка. Кое им се чупи да знам къде и какво да гледам? Само знам, че черните се драскат много.

Публикувано
Е къв е проблема да се вземе от мтел на свободна продажба и да се ползва с глобулска карта.

Ще излезне малко повече от колкото да си вземеш 5-ца.

Имам някакви "привилегии" като бизнес клиент, за това ще е от глобул.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Refurbished хич не е скапаняк за ралика оригинала!

Sent from my iPhone 5 Black(64gb) iOS 7.0.3 using Tapatalk pro!

Публикувано

ПредстоИ ми покупка на 5-ца втора ръка. Кое им се чупи да знам къде и какво да гледам? Само знам, че черните се драскат много.

Кой ви пълни главите със тези глупости , че черните 5-тици се драскат. Моя е на 3-месеца и го нося само със скрийн протектор на дисплея. Още няма и драскотинка по него.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...