blackadder Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 …и инфраред ще вкарат може би и те… Инфраред отдавана отпадна от телефоните, за какво ще го слагат? Sent from my iPhone using Tapatalk
MMJ Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Веднага ще ти кажа, можеш да управляваш телевизор, сет-топ-бокс, двд плеър, блурей плеър, климатик и т.н. Защо трябва на нощното шкафче да имаш няколко дистанционни... седиш си във форума, става ти жега и так гасиш климатика с телефона Sent from my SM-N9005
Asen_77 Публикувано Февруари 9, 2014 Автор Публикувано Февруари 9, 2014 Това с управлението не е особен проблем и сега. Има решения за управление на осветление, утопление и други неща в дома. Разбира се трябва да се изгради цяла система 1
mirror Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Не ми е оферта Apple да произвеждат iPhone с Android, предпочитам ZTE или Хуявей с iOS! Както и OS X на PC, но това са си мои мечти, а не на Возняк. 1
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Веднага ще ти кажа, можеш да управляваш телевизор, сет-топ-бокс, двд плеър, блурей плеър, климатик и т.н.Защо трябва на нощното шкафче да имаш няколко дистанционни... седиш си във форума, става ти жега и так гасиш климатика с телефона Sent from my SM-N9005 Как ли управлявам блурейя и телевизора сега ... 1
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 А защо не и iPhone с Bada или Ubuntu? Никога не казвай никога.
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Бада, андроид, wp, симбиян и т.н Еднакво вероятни.
baronbg Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Тяхната история и философия се промени след Джобс и това е видно за всички! Никога нямаше да мръднат от 3,5 инча, никога нямаше да има iPad mini, никога нямаше да пускат повече от един модел на година.......кое ли ще е следващото никога? "Никога" няма да бъдете доволни (с MMJ), каквото и да пуснат от Apple. Май гроздето ще е все кисело. 2
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Гроздето няма общо. Обобщено някакви хора мечтаят за 6 инчов айфон с много ядра, инфраред дистанционно за климатик, с андроид. Сърдят се като останалите не изпаднат в екстаз от сънищата им.
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Да, особено като почнат да обясняват колко сме назад като сме избрали да ползваме миниатюрен уред с iOS и как ще се осерат Apple ако не пуснат 6 инчов айфон с FullHD и 8 ядрен процесор. 5
pepo1919 Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Слагайте точка,че вече си имаме такава тема! Sent from my iPhone
arm11 Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Май ще съм по-назад и няма да съм само аз. 6"... айде не мерси 4
Anthony Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 MMJ, щом няма да се учудиш да видиш Нексус от Епъл, значи изобщо не познаваш Епъл, тяхната история и философия. Но това пък мен не ме учудва като ти чета коментарите във форума. Епъл никога няма да продава нещо друго освен собствен хардуер и софтуер. Освен ако не наемат някой друг като Скъли. Кой точно е собствения хардуер на Епъл? Дисплеите ли си правят сами, процесорите на Интел ли, паметта ли, дънните платки? 3
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Всъщност iPhone е обикновен Samsung в опаковка на Apple. BMW и Mercedes са преопаковани части Bosch и т.н. 4
cezare Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Еми колега що не си полваш самсунг тогава?!
JVV Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Щото колега съм Apple зомби, за това. 1
gothicmanbg Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Това с гроздето не ви ли втръсна вече? Топ моделите на Андроид са с цената на iPhone! Граздето отдавна е достъпно 1
baronbg Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Това с гроздето не ви ли втръсна вече? Топ моделите на Андроид са с цената на iPhone! Граздето отдавна е достъпно Не, Втръснаха ни едни такива провокативни постове, от едни такива провокативни лица. Щом като грАздето ви е достъпно, какво сте взели да дуднете кой какво трябва да направи и ли как да му се развива фирмената политика. Намерете си в изобилието от Андроиди Най-добрия и спрете да ни съветвате Ние какво да ползваме. За цена никъде не става дума!!! 2
pepo1919 Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Явно в андроид форумите няма как да обясняват,колко са им "велики"устройствата,та решиха тук да го правят!За 15795323 път. Sent from my iPhone
gothicmanbg Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 (редактирано) Говоря ТИ спокойно и не дудня. Ти се изнервяш нещо. И каква провокативно има в личноста ми? Някъде в думите ми да има налагане на мнение? Ти си човекът, който се кара и ме гони. Ако това тук е територия за определени хора и мнения,ок. Редактирано Февруари 9, 2014 от gothicmanbg
Anthony Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Ако не те кефи кой какво е написал - теми бол. Има прекрасна тема за iOS 7- отваряте и все хубави неща четете. Е има и някои оплаквания, ама те са писани от платени провокатори! Пашата им плаща. И Сорос 3
iPhoneman Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 iOS7 отпрати малоумният и смешен Android още 5 години назад във времето и този факт, въпреки че не се харесва на много хора, не му е тук мястото да четем глупости от болни Андроид фенове, които от малкото прочетено нямат познания дори за започване, на какъвто и да е дебат. 1
Recommended Posts