Lyudmil Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 добре в крайна сметка омазах телефона и сега не намира мрежа и седи на Searching... Само рестор ли ме оправя или ако някой ми даде оригиналните файлове от System - Library - Carrier Bundles - iPhone - mobilkom_bg.bundle дали ще проработи пак? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 (редактирано) Не съм много вещ в нещата, но си мисля че по-назад в темата имаше един който така пак беше бутал и се наложи рестор. Мисля си, че и при теб ще помогне. Редактирано Декември 27, 2011 от mitkoiphone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 Някой може ли да ми даде трите оригинални PNG файла от System - Library - Carrier Bundles - iPhone - mobilkom_bg.bundle да пробвам, защото само това съм заместил и би трябвало като ги възтановя да проработи, ако не да правя рестор, че оставам без телефон в момента? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 (редактирано) Бих ти помогнал след като инсталирам Disk aid, ако има значение съм на глобул Не съм сигурен дали ще ти помогна, но поне опитвам ... http://dox.bg/files/dw?a=985095ee0d http://dox.bg/files/dw?a=cc58cc6a31 http://dox.bg/files/dw?a=978eb2fe6b Редактирано Декември 27, 2011 от mitkoiphone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 Заеби телефона тотално умря, дори се деактивира, а като няма връзка с оператора не може да се активира. Правя рестор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 Давай рестор и после джейл, кво му мислиш. И аз правя рестор в момента Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Декември 27, 2011 Сподели Публикувано Декември 27, 2011 И аз така от много базикня да сменям логото преди време така си омазах телефона, че само рестор го оправи. Ако не бъркам това което ми каза Alxx тогава че в цитираната от вас папка се поставят логота но не такива които да носят същите имена като оригиналните а такива които накрая в името завършват на @2x. Т.е Направиш ли нещо различно от добавяне (не заместване) на нови лога телефона го оправя само рестор,защото имало някакъв кеш на Бъндъла (това не съм сигурен точно какво ще рече), омаже ли се това даже да възтановите оригиналните лога пак няма да се получи ефекта към който се стремите. Все пак да кажа процедурата: 1. Правите си лога по избор в PNG формат (моите са с размери 100 x 40 или 110 x 40 пиксела) 2. Копирате имената на тези оригиналните и ги добавяте към новите лога, НО накрая добавяте в името @2x (Това е при мен на 4.3.3) 3. Логата които съдържат @2x ги поставяте в онази папка mobicom която цитирахте 4. Гасите телефона, след което пак го пускате от копчето OFF (не говоря за Респринг) Надявам се да съм бил полезен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 29, 2011 Сподели Публикувано Декември 29, 2011 (редактирано) Така след куп опити и два рестора успях да сменя логото на iOS5, начина за М-тел е следния: 1. Инсталирате от Cydia - Winterboard 2. Сваляте и разархивирате папка Logo.theme от тук 3. Поставяте папката Logo.theme в Library / Themes 4. Отваряте Winterboard -> Select Themes и слагате отметка на Logo, връщате се назад и правите Respring 5. Това е, след респринга трябва да ви се е сменило логото. За другите оператори: Създавате подобна папка Logo.theme, в нея правите папка Bundles, а в нея папка com.apple.Unknown, където Unknown е името на оператора както го виждате в System / Library / Carrier Bundles / iPhone (само името без .bundles накрая!). Така в тази папка слагате 3-те лога, в случая на М-Тел е папка "com.apple.mobilkom_bg" : Default_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png FSO_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png TS_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png *като ако сте на друг оператор сменяте в името на файла "M-Tel BG", с идента на вашия оператор, за Глобул знам, че е "BG GLOBUL". *TS файла е копие на FSO файла. Това е! Редактирано Декември 29, 2011 от Lyudmil 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Няма нужда от цялата тази процедура, след като има готови бъндъли за Мтел и Глобул и инсталираш през iTunes, без да ти трябва джейл Мтел Глобул Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) И при мен стана по описания начин, на Глобул вместо Unknown слагате TMobile_bg. А с готовите бях пробвал преди, но не се получи. П. П. Правя лела корекция, след въпросната процедура, логото е добре по време на lockscreen, home screen, но когато вляза в приложение (iFile, Tapatalk) логото си е пак дефолтското. Идея от някой защо е така ? П. П. П. Никой ли няма идея защо е така или да ми се е случвало ? Редактирано Декември 30, 2011 от mitkoiphone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Ти колко лога имаш в папката 2 или 3, липсата на TS файла може да е проблема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Имам и него. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Не му липсва TS файла,а Default_... TS файла е за Notification Center-a. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Както питах по-горе този кастъм bundle през iTunes прави ли нещо друго освен да променя логото ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Не Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Няма нужда от цялата тази процедура, след като има готови бъндъли за Мтел и Глобул и инсталираш през iTunes, без да ти трябва джейл Мтел Глобул При мен тва не иска да се инсталира през iTunes, някви идеи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Исках по-рано да напиша, че точно това при мен проработи дори без Респринг. Нали въвеждаш всичко правилно, за да можеш да избереш този бъндъл ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 При мен тва не иска да се инсталира през iTunes, някви идеи? Да не опитваш да ъпдейтнеш с .zip файла? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Не .ipcc файл си е, при drag & drop в itunes ми казва, че не може да го копира, защото не може да се прочете от iphone-a. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 В iTunes трябва да е разрешено качването на бъндъли, иначе ще дава само разширения за .ipsw файлове. За 64-битов Windows процедурата е следната: Затваряш iTunes, ако е пуснат, натискаш клавиши Windows+R и в прозореца пишеш: "%Program Files (x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 Пускаш iTunes->shift+Check for Updates->в отворилия се прозорец променяш филтъра от .ipsw на .ipcc и посочваш бъндъла. Ако се налага, след процедурата рестартираш телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 При този код в Run ми дава ерор "Windows cant find path...", да няма някъде грешка? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Прегледай си тогава как ти е точно пътя към iTunes и въведи него на мястото на изписаното в зелено. Другото го добави както е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Като оставиш място м/у " и / защото ще даде грешка и пак ще говорите,че не работи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Не ползвай drag and drop ако iTunes не ти дава за избор файлови разширения *.ipcc, направи следното: Натискаш бутон "Windows" + бутон "R". В диалоговия прозорец въвеждаш: "%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 и натискаш ентер, след това: В iTunes натисни shift+check for updates и в отворилия се прозорец промени филтъра за файлови разширения да е .ipcc, след което посочи изтегления операторски бъндъл(в която папка си го сложил на пц) и натисни ОК.По принцип излиза веднага но препоръчват рестарт 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 londongunner ти въобще прочете ли постовете на victor11? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.