londongunner Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) Да Редактирано Декември 30, 2011 от londongunner Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 А тия готови бъндъли дали могат да оправят проблема с call forwarding на ФЗ телефон (ползван с мтел карта)? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Ако телефонът се ползва с Gevey карта - не. С нея операторът се разпознава като unknown carrier. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Прегледай си тогава как ти е точно пътя към iTunes и въведи него на мястото на изписаното в зелено. Другото го добави както е. Ами при мен си е стандартният път C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe, но както и да го пиша ми дава грешка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Да не би да махаш кавичките? Те също са необходими. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) Не, правя copy/paste на кода както си го постнал, нищо не съм променял. Едит: В Program files нямам iTunes.exe, единствено имам в 32 битовата папка (х86). Редактирано Декември 30, 2011 от Lyudmil Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Пробвай тогава така: - изтегли този файл: http://dox.bg/files/dw?a=4bd8fcea1e - сложи го в папката на iTunes и го стартирай с двукратно кликване на мишката. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 Еее жив и здрав да си, така се получи и логото смених! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Декември 31, 2011 Сподели Публикувано Декември 31, 2011 Някой да сподели процедурата с бъндъла за Мак, че не се справям. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
noother Публикувано Декември 31, 2011 Сподели Публикувано Декември 31, 2011 +1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 31, 2011 Сподели Публикувано Декември 31, 2011 defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Януари 2, 2012 Сподели Публикувано Януари 2, 2012 Аз имам един въпрос.Как да разбера, че съм "сменил" бъндъл-а, защото какъвто и да слагам няма промяна в менюто:Settings>General>About>Carrier>Not Available.Не знам дали изобщо трябва да има.Но дори и след тази процедура не иска да смени логото.Телефона е iPhone 4 ФЗ към ATT iOS 4.3.3. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Януари 2, 2012 Сподели Публикувано Януари 2, 2012 Тези бъндъли са за iOS5 и за ФО телефони. При отключване с Gevey не се разпознава оператора, съответно няма да свършат работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 Добре ама аз не отключвам с Gevery, а с ultrasn0w и си спомням, че предишния собственик на телефона го беше направил.Срещу Carrier пишеше M-Tel 9.0 мисля не съм много сигурен, но ми направи впечатление че го има.Затова и аз сега се мъча да го направя. Пък и от по-горните обяснения разбрах, че след това мога много лесно да си сменя логото на оператора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 Тогава е бил с по-стар фърмуер - там нямаше такъв проблем при ползване на ultrasn0w. Ето ти бъндъл на М-Тел за 4.3.х, но не ти давам гаранция, че ще се получи при това състояние: http://www.mediafire.com/?wjlc631o04dtt3s Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 За съжаление нищо не стана...Не знам за какъв стар Фм говориш, но предишния беше отново 4.3.3.Сега не съм запознат да има различни версии на ФМ-та, освен оригинал-ни и къстъм-и.Отдавна не бях чел в форума, защото имах едно старо, старо 3G на което нищо вече не му вървеше. След като се сдобих с iPhone 4 вече имах основание да прочета някоя и друга тема.Но проблема си остава и покрай него не мога да си сменя и логото на оператора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 A някой знае ли за Вива как ще стане работата на 5.0.1? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 По добре не пробвай, че 3 пъти направих рестор и се отказах. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 (редактирано) Преди минути установих нещо надявам се ново, но и много учудващо за мен.При обичайното ми сърфиране в Cydia си харесах една много изчистена и приятна тема за SBSettings.Свалих я и инсталирах в телефона, след което я приложих в SBSettings-са и си свирках.До тук добре.Само не споменах, че телефона е iPhone 4 ФЗ към ATT и iOS 4.3.3.Оставих си аз телефона, за да си попрегледам за утрешния изпит по химия и след известно време погледнах колко е часът.Когато отключих телефона забелязах че няма обхват и реших, че пак нещо се е скапал.Рестартирах го, но като видях че няма да се оправи, започнах да трия едно след друго последно качените приложения, за да разбера кое го скапва.Изтрих LockInfo и още 1-2 от Cydia, след което не се оправи положението.Тогава си помислих, че е от SB темата която си инсталирах и я премахнах, но с нея се премахна и SBSettings-a ( което много ме учуди ).Но след рестарт забелязах че логото на оператора ми е сменено с това което исках да бъде ( логото на Ментел цветно ).Осъмних се да е от SBSettinngs-са но след инсталация на ново логото изчезна.Премахнах SBSettings-са и пак се оправи. Много ми е странно какво му пречи една от най-използваните програми ( според мен ) за iPhone!Ако някой има становище моля да го изрази, защото искам и логото да е цветно и SBSettings-са да си ползвам. П.П. Благодаря за отделеното време. Редактирано Януари 5, 2012 от Jorky_pld Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 В сбсеттингс имаше настройка за името на оператора. Оттам може да overwrite-ва default името и затова да не се показва логото. (само догадки) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) DreamcatcheR ти си гений.В SBSettings-са отивате на More>System Options и избирате Delete Carrier Name да е OFF.След това респринг и повтаряте процедурата.След втория респринг и ВОАЛА имате каченото от вас лого.Телефона на който е тествано и работи е iPhone 4 ФЗ ATT iOS 4.3.3. :smile: П.П. Не знам дали е от значение, но телефона е с карта на Ментел. Редактирано Януари 6, 2012 от Jorky_pld Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
germana Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 здравейте пробвах да сменя логото през iTunes но като ми и като ми даде да търся файла не го намира този формат .ipcc помогнете Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) Хм, има лесно решение на твоя проблем - някои му казват "хвърляне на око в темата, в която пишеш", други му казват "преглед на темата, в която пишеш", но най-точно е понятието, намиращо се в тълковния речник, а именно: "четене"... на темата, в която пишеш... П.П. Преди малко ресторнах до 5.0.1 и с добавянето на файловете в правилната директория с правилното наименувание, от първия път след рестарта се появи логото. Без WinterBoard-ове, без кериър истории... Редактирано Януари 6, 2012 от orbitalen 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 germana Направи това В iTunes трябва да е разрешено качването на бъндъли, иначе ще дава само разширения за .ipsw файлове. За 64-битов Windows процедурата е следната: Затваряш iTunes, ако е пуснат, натискаш клавиши Windows+R и в прозореца пишеш: "%Program Files (x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 Пускаш iTunes->shift+Check for Updates->в отворилия се прозорец променяш филтъра от .ipsw на .ipcc и посочваш бъндъла. Ако се налага, след процедурата рестартираш телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.