germana Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 само това което е във зелено ли пиша Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Януари 6, 2012 Сподели Публикувано Януари 6, 2012 Цялото. Това обаче е за 64-битов Windows. Ето за 32-битов: "%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Така след куп опити и два рестора успях да сменя логото на iOS5, начина за М-тел е следния: 1. Инсталирате от Cydia - Winterboard 2. Сваляте и разархивирате папка Logo.theme от тук 3. Поставяте папката Logo.theme в Library / Themes 4. Отваряте Winterboard -> Select Themes и слагате отметка на Logo, връщате се назад и правите Respring 5. Това е, след респринга трябва да ви се е сменило логото. За другите оператори: Създавате подобна папка Logo.theme, в нея правите папка Bundles, а в нея папка com.apple.Unknown, където Unknown е името на оператора както го виждате в System / Library / Carrier Bundles / iPhone (само името без .bundles накрая!). Така в тази папка слагате 3-те лога, в случая на М-Тел е папка "com.apple.mobilkom_bg" : Default_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png FSO_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png TS_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png *като ако сте на друг оператор сменяте в името на файла "M-Tel BG", с идента на вашия оператор, за Глобул знам, че е "BG GLOBUL". *TS файла е копие на FSO файла. Това е! Людмиле, всичко е окей с една дребна подробност че по този начин който ти предлагаш когато влезеш в Cydia горе на статус бара логото се връща в положение Default (изчезва картинката). Ето какво направих аз.. 1. Правите си 3 лога както е описано от Людмил. 2. Разликата: В края на името на всяко лого поставяте @2x 3. За Ментел намирате тук (System -> Library -> Carrier Bundles -> iPhone -> тази папка: mobilkom_bg.bundle) и поставяте логата които накрая завършват с @2x там. 4. Гасите телефона (НЕ Респринг) и го пускате отново Внимание: Накрая в папката на mobilkom_bg.bundle трябва да има 6 лога (3-те оригинални и трите на който се добавили накрая @2x). Заместването на правени с оригинални лога създава мазало). Метода е тстван на 5.0.1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 (редактирано) Добре де, ще ме извинявате, но това е коментирано още в самото начало на темата и го има описано поне на 3 места в същата тема. Единствената разлика между 5.0.1 и 4.Х.Х е в допълнителния файл, което също го има описано назад в темата. Защо в този форум винаги трябва да се преоткрива топлата вода за всяко нещо? С този риторичен въпрос не визирам конкретно колегата @Gregg, а попринцип... Редактирано Януари 16, 2012 от orbitalen 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Има разлика в смяната на логото при iOS4 и iOS5, за това сме го описали подробно как се прави, за да няма после 1933898632...страници с въпроси от рода как да преименувам логата, къде се слагат итн. Не виждам от какво си недоволен или трябва постоянно да се хленчи за нещо! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Добре де, ще ме извинявате, но това е коментирано още в самото начало на темата и го има описано поне на 3 места в същата тема. Единствената разлика между 5.0.1 и 4.Х.Х е в допълнителния файл, което също го има описано назад в темата. Защо в този форум винаги трябва да се преоткрива топлата вода за всяко нещо? С този риторичен въпрос не визирам конкретно колегата @Gregg, а попринцип... Аз го казвам, защото ако някой подкара поста на Людмил и вкара тия логота както той ги е написал само че в папката която съм посочил аз тогава директно ще замени оригиналните лога в правените и ще стане боза. Поста ми беше също защото сметнах че някой може да го дразни като влезе в Cydia горе логото да му е на Default. Затова беше цялата история. И по начина на Людмил става просто не се подменя навсякъде логото Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Аз го казвам, защото ако някой подкара поста на Людмил и вкара тия логота както той ги е написал само че в папката която съм посочил аз тогава директно ще замени оригиналните лога в правените и ще стане боза. А защо си мислиш, че след като се постарах да опиша начина стъпка по стъпка възможно най-подробно, кое в коя папка се слага, хората ще решат да не ги слагат там, а в папката, която ти си посочил? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 дай ми скрийшот на твоя статус бар докато си в Cydia и ще разбереш Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Ето още топъл, внимавай, че пари! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 окей,при мен варианта активация през Winterboard логото на статус бара в Cydia си е по Default. Явно не пари при мен. Незнам защо съм останал с впечатлението че Winterboard не разпознава каквито и да било файлове вътре в Cydia. (Едно време правеха скинове на Cydia, сега никой не е прави такова нещо, защо ли ?). Тъ затова си мисля че Активирано лого през Winterboard няма да се появи горе на статуса в Cydia Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 Идеята ми беше, че методът за добавяне на @2х към името на файла, както и директорията, в която трябва да се поставят логата са писани и преди поне на няколко места в темата (включително и за 5.0.1). Освен това има и описано, че в 5.0.1 файловете трябва да са 3. @Lyudmil, интересно ми е, след като методът е различен за iOS 4 и iOS 5, как така при мен (а и май не само при мен) стана по абсолютно същия начин, по който си бях сменил логата в 4.3.3, че и преди това на 4.1, с единствената разлика, че файловете са 3 (което вече се изясни)? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Януари 16, 2012 Сподели Публикувано Януари 16, 2012 orbitalen, тук мога да се съглася с теб. За 4.1 незнам, но за 4.3.3 и 5.0.1 метода е идентичен (с разлика само в имената и бройката). Малко да се оточня набивах на бройка 6, защото ако кажа 3 все някой ще замести оригиналните с правени а всъщност се правят 3 + 3-те оригинални накрая в папката трябва да са 6 файла. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Hcattaneo Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 (редактирано) Ето лесен начин (тестван) за смяна на логото на Iphone 4S: 1. Сваляте си логота, които искате или си правите такива. 2. Преименувате ги според оператора, който ползвате, в случая съм дал пример с Глобул Default_CARRIER_BG GLOBUL_1only_@2x.png FSO_CARRIER_BG GLOBUL_1only_@2X.png TS_CARRIER_BG GLOBUL_1only_@2X.png 3. Отваряте /var/mobile/Library/Carrier Bundles - тази папка съдържа бъндъла само на оператора, който ползвате. Замествате оригиналните лога с вашите( копирайте за всеки случай оригиналните лога). Репринг и новото лого ще излезе. Написах този пост за 4S, тъй като не видях никъде никой да споменава дали има разлика или не с 4-ката Редактирано Февруари 4, 2012 от Hcattaneo 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mirjonda Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 Аз пробвах всякакви варианти и неможах да го сменя това лого. Може аз да не съм фред На стария iPhone 2G нямаше проблем ама сега нещо ми куца... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 http://bgiphone.com/topic/17724-zeppelin-промяна-на-логото-на-оператора/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 17, 2012 Сподели Публикувано Април 17, 2012 (редактирано) Можели някой да качи отгиналните логота за мтл.благодаря предварително Редактирано Април 17, 2012 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Април 17, 2012 Автор Сподели Публикувано Април 17, 2012 Логотата в първото мнение не са ли ти достатъчни? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Април 23, 2012 Сподели Публикувано Април 23, 2012 Няма нужда от цялата тази процедура, след като има готови бъндъли за Мтел и Глобул и инсталираш през iTunes, без да ти трябва джейл Мтел Глобул При 5.0.1 нямах никакъв проблем с този бъндъл, но при 5.1 не се сменя логото. Има ли по-нов бъндъл? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 23, 2012 Сподели Публикувано Април 23, 2012 Да, от 20.04. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Април 23, 2012 Сподели Публикувано Април 23, 2012 Случайно да имаш линк за новия бъндъл? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Април 23, 2012 Сподели Публикувано Април 23, 2012 Заповядай за 5.1: Globul M-Tel 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 23, 2012 Сподели Публикувано Април 23, 2012 Евала, 'омбре! Винаги поднасяш приятни изненади Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Май 12, 2012 Сподели Публикувано Май 12, 2012 Откакто отключих телефона със Sam , досаднот Call Forwarding ми изчезна , но не мога да сменя логото с такова на виваком.С zepelin става , но не ми върши работа , защото ми се случи сигнала да се изгуби а надписа си стои и се заблуждавам , че има сигнал. Някой да има идея какво и как да се пробва да сложа лого по избор.Става въпрос за виваком. Понеже имам winterboard пробвах да сложа лого от cydia , но и така не става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Май 25, 2012 Сподели Публикувано Май 25, 2012 Заповядай за 5.1: Globul M-Tel Тези бъндъли могат ли да се използват и за 5.1.1 ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Май 25, 2012 Сподели Публикувано Май 25, 2012 Да, аз съм Ментелския. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.