Nass K. Публикувано Ноември 19, 2010 Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Мм.. не съм съгласен, че е точно същия, понеже ти си споменал за "/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app" + респринг/рестарт =) Както и да е, донякъде вече съжалявам едва ли не, че си изразих мнението (метода) и съм се опитал да помогна и да си изкажа благодарностите =) Със здраве. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 19, 2010 Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Както ти е писал Миро, виж пак първия пост вместо се се правиш на обиден/а !!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 19, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Шамане прав е човека, но си прав, че е излишно да се прави на обиден/а. В т.5.2. съм объркал пътя, вместо /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle съм написал /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app Извинявам се за грешката, странно, че досега никой не я бе забелязал, явно повечето ползват WinterBoard или са се ръководили от поста на WoLF™ и моя. Както и да е, вече е поправена. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
techo91 Публикувано Ноември 19, 2010 Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 На жена ми на 3GS-а за да тръгне не ги сложих в /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app, а в /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle за да тръгне на iOS 4.0. На първото място не стана. Това е цитат от мой пост, номер 73, аз го забелязах, но нарочно не ползвах думата "грешка". Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 Миро, да прав си и той е прав. Просто не гледам пътя а го правя по инерция. Затова и не съм му обърнал внимание. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
headshott Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 (редактирано) Всичко ОК, а тази досадна иконка MakeItMine може ли да се скрие? Редактирано Ноември 20, 2010 от headshott Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 Не и от самото приложение. Може например от SBS. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
headshott Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 (редактирано) ОТ къде по точно в него? ЕДИТ: Оправих се мерси ! Редактирано Ноември 20, 2010 от headshott Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 20, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 След промяната на логото MakeItMine може спокойно да се деинсталира от Cydia Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
headshott Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 След промяната на логото MakeItMine може спокойно да се деинсталира от Cydia Но така няма ли да изчезне логото? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 20, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 Щом съм написал "спокойно", значи - не. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Finrod Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 Така и не разрах на Айпод 2г МС с 4.0 как да му зложа лого, пробвах с копи/пейст на две логота с подходяжия размер в /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app но не стана след респринг? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 25, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 Промени ли им имената като за iPod Touch на логотата? Ако си, може и да има промяна за iPod Touch с FW 4.x Може да опиташ с имена Silver_CARRIER_IPOD и Black_CARRIER_IPOD Edit: Сега потърсих и установих, че логото при iPod Touch с FW 4.x не може да се смени без WinterBoard, тъй като изображенията са в .artwork файл т.е. няма как да се подменят без WinterBoard. За да се сменят логотата се слагат в UIImages на тема за WinterBoard с имена Silver_CARRIER_IPOD и Black_CARRIER_IPOD Информацията ми е от тук 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Finrod Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 Страшен си! Мерси много. Да добавя и че за ipod 4.x, не трябва да се слагали надпис чрез Makeitmine, или ако има сложен да се премахне, аз имах този проблем. А дали някой може да ми намери сносно лого на БТК че аз не успях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 25, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 Първия пост е обновен с тази информация. Ако забележите други промени в новоизлизащите версии на iOS казвайте, за да обновяваме информацията. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Ноември 27, 2010 Сподели Публикувано Ноември 27, 2010 Някой има ли представа защо смененото лого по гореописания начин(makeitmine + winterboard) изчезва при използване на cydia и се изписва Logo@2x на негово място , a при излизане от нея се появява пак смененото от мен лого на мтел? При влизане в други програми всичко е наред. Само при мен ли е така? Някой решил ли е този проблем, защото и при мен е по същия начин. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 27, 2010 Сподели Публикувано Ноември 27, 2010 Сложи в папката и по едно лого с нормален размер, като за по - старите телефони. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Ноември 29, 2010 Сподели Публикувано Ноември 29, 2010 Значи преди малко ме попита дали искам да си ъпдейтна кериър сетингса и след ъпдейт си ми изчезна логото пробвах да ги сложа отново в папката TMobile_bg.bundle и рестартирах но не се оправи. Отварям ги логотата с view-ра на ай файл но не ми ги зарежда горе. До сега винаги съм използвал този начин с препокриването на тези файлове защото не ме кефи да слагам некви програми и тн. 3ГС 4.0.1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Ноември 29, 2010 Сподели Публикувано Ноември 29, 2010 Щом си ъпдейтвал carrier бъндъла, трябва да ги сложиш във /var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle, а не в /System/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Ноември 29, 2010 Сподели Публикувано Ноември 29, 2010 Стана мерси Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 5, 2010 Сподели Публикувано Декември 5, 2010 Телефона ми е от Мтел и за да се замени логото във var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone/mobilkom_bg.bundle се слагат двете лога именувани Default_CARRIER_M-Tel BG@2x.png и FSO_CARRIER_M-Tel BG@2x.png, след това се влиза в MIM пишете M-Tel BG@2x, цъкате на Carrier и после Respring и сте готови. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Декември 5, 2010 Сподели Публикувано Декември 5, 2010 Много добре стана, без MIM/FakeOperator, мерси. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Icco Публикувано Декември 10, 2010 Сподели Публикувано Декември 10, 2010 Сподели как си го направил без помощна на MIM и компания, че и аз се опитах директно да заменя png-тата в папката но уви? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cichlidi Публикувано Декември 20, 2010 Сподели Публикувано Декември 20, 2010 Да сподели, защото щом вляза в MIM напиша името на иконата и натисна Carrier или което и да е нищо не става. Каквото и да напиша, каквото и да натисна абсолютно нищо не става. С iphone 4 съм от Мтел. Пробвах с MIM от различни репота и пак така. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cichlidi Публикувано Декември 20, 2010 Сподели Публикувано Декември 20, 2010 Хах явно не. Тогава идваме на въпросът по-горе как да го сменим логото без MIM-a? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.