ilhan8760 Публикувано Март 3, 2011 Сподели Публикувано Март 3, 2011 Здравейте имам един малак проблем с логото на Глобул.Използвам IPhonetic и от настройките съм избрал (само логотип) и нещо неми излиза логото на глобул,при мтел нямаше проблеми или трябва да правя описаното в пирвия пост от mupo.Благодаря Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Март 3, 2011 Сподели Публикувано Март 3, 2011 А като ползваш iPhonetic, направи ли си труда да попрочетеш нещичко за него? Влади изрично обясни, че умишлено не е заложил поддръжка за лого на Глобул, така, че можеш само ръчно да го променяш! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Март 3, 2011 Сподели Публикувано Март 3, 2011 Хау...кака каза. Защо ли никой не чете, малките подробности и ръководства на дадено приложение. И трабва ли хората от екипа да обясняват едно и също, по хиляди пъти. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hunter Публикувано Март 8, 2011 Сподели Публикувано Март 8, 2011 Колеги, изчетох и пробвах по всички възможни начини да сменя логото на тел, но нищо не се получи . Моля , някой ако може да ми даде някаква идея, става въпрос за 3GS , 4.2.1 , ФЗ ....само с "моднат бъндъл" не пробвах, но не разбирам как става . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 8, 2011 Сподели Публикувано Март 8, 2011 http://bgiphone.com/topic/286-смяна-на-името-на-оператора-с-лого-по-избор/page__st__120 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hunter Публикувано Март 8, 2011 Сподели Публикувано Март 8, 2011 Благодаря на всички писали по темата , след хиляди мъки успях ...сега продължавам с опити да кача иконките на батерията и на wi-fi,с предния FW стана супер лесно, но с този не става и не става..ако може някой да ми даде съвет, ще съм благодарен . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ChochoD Публикувано Март 9, 2011 Сподели Публикувано Март 9, 2011 (редактирано) Здравейте, мъча се от 3 дена да сменя логото. Пробвах всички варианти в заглавката на темата, но не иска да се мени. Ползвам iPhone 4 с iOS 4.2.1, jailbreak-нат и ънлокнат. Европейска версия е , но не е закупен от операторите ни. Оператора ми е vivacom и се изписва с букви. Маскималното ми постижение беше да сменя vivacom надписа с друг посредством fakeoperator-a. С makeitmine и това не става. Когато изписвам нещо там излиза на мястото на логото и заменя надписа vivacom. Може ли някой, който е към същият оператор да ми каже в коя папка да сложа png-тата за да се появи? Редактирано Март 9, 2011 от ChochoD Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 9, 2011 Сподели Публикувано Март 9, 2011 Заглавната като прочете, прочете ли трите поста над твоя?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ChochoD Публикувано Март 9, 2011 Сподели Публикувано Март 9, 2011 (редактирано) Явно има разлики къде трябва да седят тези png-та според оператора.... Защо проосто не напишете в заглавката, за кой оператор в коя папка е и ако трябват моднати ipcc ,да ги качите или дадете линк за тях... ? Всичко е голяма каша в тези 5 страници... Отказвам, но ще хвърлям по едно око на заглавката, ако нещо се промени или добави да пробвам пак... Редактирано Март 9, 2011 от ChochoD Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nenasit4o Публикувано Март 31, 2011 Сподели Публикувано Март 31, 2011 За iphone 4 как става номера със смяната на името на оператора с нещо по мои избор ? Пробвах с MM ама не се получава 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 1, 2011 Сподели Публикувано Април 1, 2011 И с MIM става. Разгледай две, три страници назад. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Александър Бигожин Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 (редактирано) Някой има ли проблем с качването на custom logo на iPhone 4/ios 4.3.1? Нещо не ми се получава по описаните начини. Мога само да си сменя текстра с Fake Operator, но лого не излиза. Редактирано Април 4, 2011 от alexbigojin Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Качил си го. За да излезе, трябва да килнеш кеш-а или спрингборда с терминал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Александър Бигожин Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Терминала на телефона крашва, ще пробвам с WinScp, а коя е командата? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 При мен не излизаха иконите след ръчна смяна. killall SpringBoard пробвай. П.П. С коя версия на терминала си? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Александър Бигожин Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Ами версията е: 364.1-10 Не ми се получаваше командата, защото писах springboard с малки букви, написах killall SpringBoard и се респрингна обаче лого на-най... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Свали последния терминал 520-1оттук. Не помня за кеш-а, пак е kill, но не помня дали се посочваше целия път до спрингборд кеш-а или...? П.П. Провери си именуването на картинките - за четворката имаше някаква разлика в имената. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Това че съм с 06.15.00 от занчение ли е че неми работи MakeItMine? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
tonygti Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Едва ли... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Александър Бигожин Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Това че съм с 06.15.00 от занчение ли е че неми работи MakeItMine? Коя версия не ти работи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 (редактирано) Ми с 4.0 съм на MIM и изобщо нито слага carrier нито banner. Преди си слагам логотата в winterborda и като напиша logo и дам на carrier ми се появяваше логото което съм си направил на FW4.1 сичко бачкаше. Редактирано Април 4, 2011 от blizzard Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Е що не четете ми слагате програми като изрично съм написал къде се намират файловете за директна смяна? В същност смяната става и без кастъм бъндъл. Просто поставяте логата в var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Ей ся колегата alessandros ще ви обясни и за Ментел как става работата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Това не обяснява защо не му работи?! По принцип не би трябвало да има проблем! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Може би защото преди му го е вачкало а сега не ще да Вачка. Бас ловя, че не прави нещо като хората както и другите които имат проблеми. Просто тая тема от 6 страници може да се събере в един пост и всичко ще е 6 точки! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Април 4, 2011 Сподели Публикувано Април 4, 2011 Как пък да не става. Я ги пъхни във var/mobile/Library/Carrier Bundle (не Carrier Bundle.bundle) /iPhone/mobikom... и тогава кажи дали не става В 4.3.1 за М-т@л няма папка Carrier Bundle/само/, а има тази която по горе в цитата е писана, че не е тя, а именно Carrier Bundle.bundle слагате в нея двете лога с имена; Default_CARRIER_M-Tel BG@2x.png FSO_CARRIER_M-Tel BG@2x.png а целия път е var/mobile/Library/ Carrier Bundle.bundle respring и воала всичко е ОК! разгадахме го с GPower, благодаря! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.