algor Публикувано Септември 21, 2014 Сподели Публикувано Септември 21, 2014 Из нета започна да се говори за хардуерен проблем, свързан с камерата и с появяването на черен и розов екран! Това ще го преживеем и надживеем, както всеки път с новите модели. Всъщност аз лично чакам да се започне изкарването на тези проблеми един по един, поне да са наясно хората, които ще купуват след месец-два. Тоест бих се притеснил сериозно, ако няма проблеми от този род хаха. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Има, има. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Ето го и дроп теста: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Някъде го бяха дали вече. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Винаги ме е боляло сърцето като гледам дроп тест, за всички е ясно какво става при съприкосновението на телефон, какъвто и да е той и твърдата земя...не знам кому е нужно такава публичност, жалко за телефончетата! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 За избора на купувачите устойчивостта също е важен определящ фактор. Всичко е маркетингова стратегия, включително клипчетата от "любители" в YouTube. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Бях обещал преди няколко дни да ви кажа цена на доставка от Англия с DHL. Между 60 и 80 лева ще е, но утре преди 12 като взема моя ще кажа с абсолютна точност. С нормална експресна пратка от днес за утре Рединг - София официалната цена е 47 - 60 паунда. Няма да могат да ми смачкат цената и да е такава, на каквато пращам от тук за Европа (между 30 и 40 лева) документи, телефони, лекарства и т.н. Не мога да им се сърдя на момчетата, защото правят каквото могат, а и сега с инвазията с телефоните и те гледат да изкарат някой лев, че взе им извиват ръцете да дават евтина цена. Винаги ме е боляло сърцето като гледам дроп тест, за всички е ясно какво става при съприкосновението на телефон, какъвто и да е той и твърдата земя...не знам кому е нужно такава публичност, жалко за телефончетата! Деси, извинявам се за офтопика, но Вие не бяхте ли един от модераторите/собствениците на андроид форума? Не е важно, просто питам. Поздрави! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Да, 4 години модератор/администратор на най-големия андроид форум в България :-) честно казано ми омръзна и реших да видя как е при конкуренцията ;-) Да не продължавам с офтопика - доволна съм от първите впечатления, имам още доста да уча обаче... 17 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Явно никой няма изгода да прави подсилени стъкла, който не се чупят толкова лесно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Apple продал 10 милиона iPhone 6 за уикенда 17:07 | 22 септември 2014 | | / Редактор Десислава Димитрова Американският технологичен гигант Apple е продал рекордните 10 милиона телефона през първия уикенд след излизането на пазара на най-новото поколение - iPhone 6. Това обявиха в комюнике от компанията, предадоха ДПА и БТА. "Можехме да продадем много повече айфони, ако имаше по-голямо снабдяване и работим усилено, за да изпълним възможно най-бързо заявките", обяви главният изпълнителен директор на Епъл Тим Кук. Новите модели iPhone 6 и iPhone 6 Plus бяха пуснати в продажба в петък в няколко държави. За изпълнението на поръчките онлайн ще бъдат необходими няколко седмици. През 2013 година Apple е продал над 9 милиона от моделите iPhone 5s и iPhone 5c през първия уикенд след пускането им на пазара, припомня ДПА. http://it.dir.bg/news.php?id=17437419 Когато фактите говорят, няма какво да се каже повече. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Явно им е време да се подготвят по-добре за старт на продажби следващия път Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 22, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 Вариант е Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 А, дали има и някой с ренде, че да го направи по-малък? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 22, 2014 Сподели Публикувано Септември 22, 2014 E*ати якото видео! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Момчета и момичета, приказките за новия iPhone са едно, гледането на ревюта е друго, рязането на шаблони е трето, споровете по форуми и паланки е четвърто... Но нито едно от тези действия не може да се измери с уникалното усещане, когато хванеш в ръка апарата! Аз нямам какво друго да кажа, освен, че това е апарата, който чаках толкова месеци. Термини като "страхотен", "уникален", "невероятен" и подобни са направо блед опит за отразяване на душевния кеф и удовлетворение при досега с номер 6... Аз нямам какво повече да кажа. И вие като се сдобиете с бройките ще ми е интересно да прочета първите ви впечатления не като разбор на апарат и софтуер, не снимките му, а усещането ви. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Мдам… "Око да види, ръка да пипне"! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Apple says iOS 8 already on 46% of devices, nears iOS 7 distribution levels Не помян в коя тема беше изразено притеснение, че iOS8 не се приема от потребителите. Притесняващите се вече могат да спят спокойно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 http://www.macrumors.com/2014/09/23/iphone-6-plus-bending-pockets/ Some iPhone 6 Plus Owners Accidentally Bending Their iPhones in Pockets Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Максим Костадинов Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 А какво ще кажете за новата "опция" в iOS8 за безжично зареждане в микровълновата, със звучното име iOS8 Wave Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 (редактирано) И край с удобството при носене на малкото телефонче в джобчето... А това за микровълновата е върха на идиотизма, не знам как могат да се връзват хората на такова нещо, толкова неграмотни технически ли са...прилича ми на случаите на сушене на домашни любимци в микровълнова, добре че поне телефона не е жив... Редактирано Септември 23, 2014 от dessyteneva 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Максим Костадинов Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 И на "водоустойчивостта" дошла с iOS7 , както и ще да е Честито, algor ! Да си го ползваш със здраве 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 (редактирано) algor, честито телефонче, много ми се иска да го видя на живо! Не съм видяла поста ти, затова така със закъснение реагирам. Редактирано Септември 23, 2014 от dessyteneva 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
aserrr Публикувано Септември 23, 2014 Сподели Публикувано Септември 23, 2014 Мисля си че хората , които мрънкат в момента и най много недоволстват от новия Айфон .......... ще са от първите ,които ще си го купят. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.