Alxx® Публикувано Септември 9, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 9, 2014 На кредитните карти се виждат номерата, магнитните ленти им изтича срокът и имат уязвима защита - пин код. Представяме ви Apple Pay! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Системата използва NFC чип, който е вграден в горния край на телефона. Можете да направите снимка на кредитната ви карта, за да я добавите Ако телефонът ви е изгубен, можете да премахнете всички карти от Find My iPhone Извиняваме се за лекото прекъсване. Имаше проблем с мрежата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 9, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Много световни вериги и се включват в системата Apple Pay - MacDonalds, SUBWAY, Disney world и още много... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Аpple Pay идва през Октомври Имаме още едно нещо! Колело, кола, фотоапарат? Не!!!! Това е изцяло нов продукт. Тим: Толкова съм развълнуван Видео тайм: Това е...... ЧАСОВНИК Много як часовник Това устройство е за здраве и фитнес. Революционен продукт Има мултитъч Карти на Apple Часовникът не е много голям. По-скоро малък. Ето нещо и за дамите: Siri, разбира се Времето: Бързо набиране? За тези, които не са разбрали - часовникът е с тъчскрийн. Има вграден говорител Ще поддържа безжично зареждане Ето го отстрани Този ми допада повече: Ще се предлага с различни верижки По-малък часовник? Да, точно така! Часовникът ще се предлага в два размера. Доста са разнообразни. Тим: Работихме по Apple Watch от доста време работата с Аpple Watch е съвкупност от различни жестове Накъде без музика? Има вградена вибрация, която ви информира за нотификации Лесно можете да отговорите на съобщение Със звукозапис, емотикона или предварително изречение Siri e вградена в Apple Watch Още няма нито дума, за това дали разполага с Wifi, Bluetooth, LTE Вашите снимка са и на часовника! Картите, също iPhone превърнат в часовник. Яко, нали? Можете да получавате turn-by-turn навигация, директно на часовника Digital touch Можете да набирате контактите си директно от ръката си Jeff? Разработчиците да се стягат! Време е за нови приложения Имам нова покана за приятелство. Накъде без любимия ни Twitter Има ли фенове на марката? С помощта на това приложение, ще можете да намерите колата си и да следите колко ток има в нея. WatchKit Време е да поговорим за здраве и фитнес. Tim: Този часовник ще ви мотивира да сте по-здрави! Движение, движение и пак движение! Има две приложение Fitness и Workout (тренировка) Видео тайм Устройството може да следи пулса ви Чудите се как ще се държи батерията, след всичките тези възможности? Ще разберем скоро. Можете да избирате между различни видове спорт Хайде да бягаме: Часовникът предава информацията от тренировката на телефона ви. Приложението се казва HealthApp, спомня те си, нали? Добра комбинация Ча Часовникът работи с всички телефони след iPhone 5. Yes, още сме в играта Цената е: И ще е наличен в началото на 2015г. Apple Pay ще работи с Apple Watch Удобно Ако не сте ги виждали, ето ги! Това е нашата любов към музиката Изненадващо е, че часовникът не се казва iWatch. Какво пък от това? Не остана време за следващата версия на iPad. Не се отчайвайте, има време до края на Септември! U2 са на сцената. Това е! Надявам се да съм Ви бил достатъчно полезен и приятен през последните два часа. Аз и останалата част от екипа на BGiPhone, искрено Ви благодарим, че избрахте именно нашия форум. Оценяваме го. До нови срещи, Veselin Minchev 43 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Браво Веско!!! Повече актуален от apple.com! 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Запалиха ми телефона. На колко хора казах да гледат, че и сафари ги накарах да си инсталират. 2 мин. след започване на представянето, всичко приключи на мак-а. И аз се чувствам разочарован, че не можах да гледам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Евала на Веско и Сашо за отразяването на събитието! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Apple отново успяха да ми бръкнат в джоба и то за две у-ва. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Огромни благодарности на теб, Веско, на Алекс и на целия екип на форума! За пореден път направихте удоволствието от представянето невероятно! Благодаря ви! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Apostolov Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Благодаря за хубавото представяне! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
derekdugan Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Едно голямо браво за представянето! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Гледах с леки прекъсвания на аудиото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 До сега сайта на Apple бил ли е на български или е ново? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
liomojo Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 U2 за без пари момчета, май това най-много ми хареса . Теглете . 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Петков Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 И аз благодаря за отразяването на събитието! Доста ми насичаше и прекъсваше живото излъчване, затова го спрях и започнах да следя написането тук. Колкото до новите продукти - новите iPhone са ок, но часовникът ми се вижда малко безсмислен продукт. На външен вид ми е като детски часовник, а и по размери е доста малък и предполагам ще е неудобен за работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dViktor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Мерси за това което направихте! Удоволствие беше да следя представянето във форума! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Телефона е супер! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
liomojo Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Старите бутони на волюма са по яки ти я са ми самсунг стайл. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Баба Гана Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Благодаря ви момчета! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 9, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Огромни благодарности на теб, Веско, на Алекс и на целия екип на форума! За пореден път направихте удоволствието от представянето невероятно! Благодаря ви! Аз си бърках в носа, поради технически проблем. Всички овации са за най - младия пич: Веско! 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Ами всички предварителни слухове за пореден път се оказаха верни 4,7 инчовият Айфон е бижу,часовникът е доста интересен,но лично аз не бих си купил подобно нещо. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Дизайна е уникален, само да не беше 372817364". Ясно е, че всички ще си го купят, защото е в пъти по-добър от всичко останало на пазара дори с размер на поднос. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 След ужасния стрийм от ейпъл ( крайно неочаквано ), огромни поздравления и благодарности на Веско и Сашо. Наистина актуализацията на информацията тук беше по-добра, от колкото тази на сайта на ейпъл. iPhone не ме впечатли, но часовника е доста пипнат и доста добре измислен. А сега да видим ползвателите на часовника как ще изберът измежду целия този избор от видове часовници 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Сигурно ще пробвам керамичния вариант. Хвана ми окото без съмнение. Сега най-интересното ще бъде дали народа ще хвърли истинските часовници и ще скочи през оградата... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Огромно Благодаря за представянето! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.