MMJ Публикувано Ноември 9, 2014 Сподели Публикувано Ноември 9, 2014 (редактирано) @dessy Преди андроидите не си ли имала айфон, или сега ги разцъкваш и затова ти е интересно ? Опитвам се да намеря причина, поради която премина на другия бряг (да не се бърка с брега на който е Тим Кук). Ако си беше останала с андроид можеше да ти пише и това: Редактирано Ноември 9, 2014 от MMJ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Ноември 9, 2014 Сподели Публикувано Ноември 9, 2014 Минутка за реклама? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2014 Сподели Публикувано Ноември 9, 2014 MMJ звучи като местан в парламента: "ако беше..." тъжно-тъжно. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Ноември 9, 2014 Сподели Публикувано Ноември 9, 2014 A,като не ми дреме за Теленор(Глобул),да изхвърлям ли телефона? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 10, 2014 Сподели Публикувано Ноември 10, 2014 @MMJ, не съм имала iPhone преди андроидите и да интересно ми е да го разцъквам, а причините да си го взема са много, но това не е тема за тук, да не правим повече офтопик, ако искаш пиши на лични :-) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Ноември 10, 2014 Сподели Публикувано Ноември 10, 2014 Аз както я виждам работата 6 64 май май няма да има. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 10, 2014 Сподели Публикувано Ноември 10, 2014 (редактирано) Не беше ли казал някой, че доставки на 6/64 се очакват след 20-ти? Може би, ако си поръчаш в някой магазин, ще ти се обадят при получаване. Друг вариант е да се обадиш в кол центъра и да питаш, аз примерно преподписах договорите по телефона и ми донесоха документите с куриер безплатно за подпис, попитаха и за телефон на преференциална цена, но за момента нямам възможност, та мисълта ми е че може да ти го доставят заедно с документите, особено ако си по програма заедно - звънни на 1515 и питай за вариантите, обаждането е безплатно. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 10, 2014 от dessyteneva Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Ноември 10, 2014 Автор Сподели Публикувано Ноември 10, 2014 Не е ли както примерно аз като вземах моя нямаше черен и хората от съседното бюро си поръчваха спейс Грей за еди коя си дата? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Ноември 15, 2014 Сподели Публикувано Ноември 15, 2014 (редактирано) В момента тече свдмицата на обновяване на мрежата за Пловдив и забелязвам на доста места вместо gprs ми излиза Е което преди в Пловдив почти не ми се е случвало. Някой с наблюдения? Редактирано Ноември 15, 2014 от profusion Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 15, 2014 Сподели Публикувано Ноември 15, 2014 При мен изчезна чакането по 1-2 секунди преди започването на разговорДали 8.1..iPhone 6 или Теленор,незнам?!Чак му свиквам още)) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 15, 2014 Сподели Публикувано Ноември 15, 2014 Едж новост през 2014-та звучи като черен хумор. За жалост е факт: в София се появи август - септември. Трагично е да обновяват мрежа, която е била върхът на сладоледа през 2003-та година, а текущите стандарти да се поддържат само на хартия. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Ноември 15, 2014 Сподели Публикувано Ноември 15, 2014 Факт, но дори и тук /не че е някакъв критерий/, на мрежата на О2, като няма 3Г минава на ГПРС. Това да видиш "Е" си е рядкост. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Ноември 15, 2014 Сподели Публикувано Ноември 15, 2014 В UK мрежата на о2 не е от най-добрите, макар,че има и по зле. Най-добрата там е vodafone. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Сподели Публикувано Ноември 16, 2014 Нещо се бавят с Carrier bundle щото на андроидите вече пише Telenor.. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 16, 2014 Сподели Публикувано Ноември 16, 2014 Няколко дни не мога да спя,че на тях им пише Теленор!Отивам до аптеката за успокоителни!Ако някой иска,да казва! 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 (редактирано) Аз ги питах във фейса и ми казаха, че били направили всичко, което зависи от тях, подали са информация към производителите и вече зависело от тях, което силно не ми се вярва, но това беше отговора. Sent from my iPhone using Tapatalk Telenor имат проблем с отварянето на сайтове, базирани в чужбина, да не си помислите, че причината е във вашия телефон: Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 16, 2014 от dessyteneva 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Международния нет е проблемен навсякъде от снощи (или поне на доставчиците, които аз ползвам), та и при Мтел е същото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Е тези поне си го казват, иначе аз не забелязах проблеми с Близу, но може би зависи точно къде са сайтовете, аз отварях 4pda и xda само днес. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dViktor Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 (редактирано) Чак сега разбрах защо не мога да пращам iMessаge, то не бяха настройки то не беше чудо, но не ми мина през ума да вида дали имам международен трафик. Редактирано Ноември 17, 2014 от dViktor Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Според нов пост, проблемът е отстранен :-) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Чак толкова голяма болка за умиране ли е това че все още пише BG GLOBUL? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Това за логото беше старо, просто за да не са последователни постовете бяха сляти, става дума за проблем с международния интернет, което може би е болка за някои, които отварят подобни сайтове. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Да, сега е ок, ама днес нямаше никакъв нет, което беше доста неприятно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Аз, когато закъсам така слизам до мазАта и взимам две кофи и… зареждам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Ноември 18, 2014 Сподели Публикувано Ноември 18, 2014 Деси, каква е тая луничка до процентите в шота? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.