Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Globul става Telenor

WULAS

Recommended Posts

Днес получих смс от тях че в Пловдив започва ремонта/подновяването на мрежата им.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 268
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

34

• profusion

21

• Alxx®

19

• dedil

15

... т.е. при проблеми с връзката не се нервирайте, проблема не е в дивайса ви, не си го изкарвайте на него! :tooth:

Принципно е коректно това, което са направили, адмирации. "По-висока топка" би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На стария сайт имаше и срокове, на новия не знам, почти неизползваем е за момента, предполагам около месец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А да ми е честит :D

e48653a2c68e96c7.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес има ново зареждане. Количеството е обилно.

f22e57da0e81643b.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив свършиха още на обед, за понеделник казаха,че ще имат само 16 и 128GB ,64GB били изчерпани

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

... т.е. при проблеми с връзката не се нервирайте, проблема не е в дивайса ви, не си го изкарвайте на него! :tooth:

Принципно е коректно това, което са направили, адмирации. "По-висока топка" би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Това когато работиш с китайци няма как да се случи. Винаги когато ги питаш дали тяхното оборудване може нещо, отговарят с "да" а после се оказва, че не е съвсем така и се почва едно ровене и настройване ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

... би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Имаше дати мисля от 10-23 този месец :)

a20ed5c044f58b639631ff570b562480.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми даде линк към сайта на Теленор, където са обявени цените на апарати без договор и са отключени?

Благодаря!

Рових къде ли не и не мога да намеря и това си е.

Дебилния ми акаунт вчера щеше да ми се обажда с информация за корпоративни клиенти, ама се обади на...арменсикя поп, егаси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж най-отдолу в ценовата листа, мисля че там беше. Но не пише нищо за това дали са ФО

ЕДИТ: Тези цени, които бях писал по-рано ги бях взел точно от там. Но гледам, че са променили таблиците в ценовата листа и са ги махнали.

Редактирано от kaizera
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма ги там, рових.

Знам какво беше дал, но искам да ги видя в сайта, за да пратя линка на акаунта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой който си е взел 6-ца от теленор, на коя версия ви дойте? Моя дойде на 8.0.2.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой който си е взел 6-ца от теленор, на коя версия ви дойте? Моя дойде на 8.0.2.

В друг форум "ти дойде" на 8.0. Два ли си получил?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Грешката е моя, извинявам се. На 8.0.2, но да не би да са по стари партиди или нещо такова?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли вече новото лого на оператора, в смисъл да пише Telenor вместо Globul? Мъжът ми е с Note 3 и при него вече показва Globul BG-Telenor BG.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И при мен, а дори на един Самсунг 1020 вече е новото лого...ще ги обвиня в пристрастие към Самсунг ;-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не става, мушках, синквах, рестартирах - не и не...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@dessyteneva

Не можеш ли ръчно да си смениш името, имам предвид да напишеш каквото на теб ти е кеф ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нямам джейл, а само за това не си заслужава може би. Просто ми беше интересно дали на някой друг се е появило, защото Теленор споменаха, че ще идва на етапи, в зависимост от телефоните.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва операторът да направи нов бандъл и да ти дойде като кериър ъпдейт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, значи не се сменя от само себе си като на останалите телефони, помислих си го като каза колегата по-горе да го закача на тюнса. Явно още няма затова и никой не каза, че при него вече е Теленор. Чакаме :-)

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...