KurtiMakarov Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Nick Show,защо да не обновяваме сафарито,до 8.0.2? При условия,че вече има версия 8.0.3! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Да предположа?! Той има проблеми с него и няма как да не е виновно Сафари!? 1 Цитирай
Hcattaneo Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 На мен ъпдейт за 8.0.3 на Сафари не ми е излезнал. С 8.0.2 нямам грижи. Цитирай
Nick Snow Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Що? Ще гръмне ли? Да, разхвърчаха ми се бутонните цяла сутрин ги събирам из пода. 8.0.3 от американския стор ли е ? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Така и не каза какъв е проблема!? Аз съм с него от първия ден и сега съм обезпокоен за сигурността си Отделен е въпроса, че дори и да има нещо, предупреждението ти е слабо казано закъсняло! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 http://support.apple.com/en-us/HT1222 Цитирай
petiosens Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 Здравейте,искам да направя чиста инсталация на мак ос на моя Makbook Air 2014,но проблема е че като вляза чрез comand+R ми иска парола а съм изключил FileVault. Имам последната парола но като я въведа нищо не се случва или аз не знам както точно се въвежда.Моля за помощ. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 Иска ти фърмуеър пас. Твой ли е този компютър? Цитирай
petiosens Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 (редактирано) Да.Мой е. Имам последния firmware pass,преди да изключа FileVault. Пробвах на наново да ги криптира и след това го изкл. Но като го въведа нищо не се случва,или аз не знам как се въвежда има ли значение тиретата между паролата и цялата ли се въвежда. Редактирано Декември 23, 2014 от petiosens Цитирай
Severus Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 Големите pdf-и лагват ужасно в yosemite, когато се отварят с preview.app. Работят по-зле от 10 годишен мак. И фиксове няма...Пълен резил. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 С куиклуук е компромис, ама няма лаг Цитирай
matsan Публикувано Декември 23, 2014 Публикувано Декември 23, 2014 Какво разбираш под големи, защото аз проблем с пдф и превю апп нямам проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
netizen Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Мотка се определено с големи пдф-и 10.10 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venciradkov5 Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Здравейте.Преди няколко дни си купих макбуук про,13 ретина,8гб рам,направих му последния ъпдейт и ми се струва,че има лагване.Ъпдейтнах и сафарито до 8.0.2 и при сърфиране ми лагва, във фейсбука особенно е ужас...И сега гледам че има 3 ъпдейта от аппса,направих 2та и когато вляза в аппса ми изписва,че имам 1 ъпдейт,а когато изляза отдолу на иконката пак ми стои 3 като известие .. Споделете мнения.Благодаря предварително. П.С. Не знам как е работил преди за първи път имам такъв лаптоп,но със сигурност очакванията ми бяха по-големи. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Направи PRAM Reset "Рестартираш компа и държиш натиснати едновременно CMD+Alt+P+R" да "изпюлка" 3-4 пъти и ги пускаш! Цитирай
venciradkov5 Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Не знам за какво служи този ресет,но те послушах и го направих веднага,обаче не виждам голяма промяна.Благодаря много все пак Цитирай
baronbg Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 За фейсбул, голяма промяна няма да намериш, дано не ти е критерий. Той си е така по дефолт. Единствено при ПДФ файлове дразни. Цитирай
venciradkov5 Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Не изобщо не ми е фейса критерий,другите работи проверих например отстрани менюто което е за времето и календара ми лагва, и когато намаляВАм и увеличавам даден прозорец . Иначе фейсбука не знам защо, надявам се да е от сафарито и да го оправят. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Поне направи ли чиста инсталация след като го купи или к'вото - такова? Много ви се чудя понякога... П.П. " Haskovo"? Нещо не ти ли прави впечатление? Например червените букви при регистрацията тук? Цитирай
venciradkov5 Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Ако можеш да ми помогнеш с нещо,кажи.Ако не можеш не се заяждай,направил съм чиста инсталация да.Колкото до червените букви при регистрацията не ми е излязло нищо за това,че не съм го написал на кирилица,но за да видиш,че не съм заядлив ще приема забележката и ще го оправя Благодаря. Цитирай
mirror Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Направи един клип да видим как лагва. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Не се заяждам, г-н Радков. Ама надписът си го има, а освен това е редно да прочетеш правилата на едно общество и да ги спазваш. Аз, съм със "само" две години по - стар от твоя лаптоп(моят е настолен 2010-та) и "лагване" нямам. Виж, фесбук провлачва от тъпите флаш анимации и рекламите. Един адблокър, спрян флаш и нещата ще се получат. Но, продължат ли нещата така, търси проблема в твоята машина. Вариациите са от кофти изтеглен инсталатор, през спекла паста на процесор/видео(макар, че две год. е рано) или тръгнал да си отива хард. Моята ОС е на ъпдейти от сноу леопард, а в цялото нещо има и момент с изгърмял хард, от който не питай как е вадена цялата ОС с информацията и все пак работи добре. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Понеже и аз сега минавам през процедурите свързано с друг проблем, ето какво още може да пробваш: 1) repair permissions през рекоувъри - рестартираш и държиш алт. Влизаш в рекоувъри, след това disk utility, избираш дяла на диска, където е ос-а и даваш repair perm. 2) hardware diagnostics - рестартираш и държиш D. Минаваш през теста и ако има проблеми, снимаш какво ти пише. 3) smc reset. Потърси в Гугъл как се прави на лаптоп. Аз сега го правих на аймак и се вади щепсела, на лаптоп е другояче. 4) правиш нов юзър през system preferences/users/+/administrator от падащото меню и влизаш с него да пробваш дали пак така се държи. via Tapatalk 2 Цитирай
venciradkov5 Публикувано Януари 13, 2015 Публикувано Януари 13, 2015 (редактирано) Благодаря ви за отговорите, направих рипеър пермишънс, но не виждам разлика лагването си го има,най-вече при намаляне и увеличаване на даден прозорец-например при аппса. Надявам се да е от ъпдейта и при следващия да го оправят,защото гледам в ютуб,че и други потребители на същия лаптоп се оплакват от същото нещо.Дано не е нещо по-сериозно. Благодаря П.С.https://www.youtube.com/watch?v=c_6TJzrjBXE ето така лагва както на клипа. Редактирано Януари 13, 2015 от venciradkov5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.