kenvelo1992 Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Какво да им гледам ? Поясни , че не разбирам ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 ЕЕЕЕЕ, почети малко за пърмишъните... Това е нещо като UAC на Vista и Win 7. 755 ти дава възможност да правиш всичко. Но в iFile някои директории и файлове са с по–ниски, и не дават да ги пипаш... Цитирай
linkinpark79 Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Може ли малко помощ.Къде мога да си открия снимките? Цитирай
bombastyk Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 /var/mobile/media/DCIM/100Apple Цитирай
linkinpark79 Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 Ммм,там са само тези от saved photos,а тези които съм качил с itunes ги няма.Имам още един въпрос,къде да преместя mp3 което съм свалил с safari,за да мога да го слушам заедно с останалите. Цитирай
signify Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 (редактирано) За музиката, която си качил на телефона през нета, не можеш да я добавиш при останалите. При синхронизация песните получават някакво случайно име, също така се ъпдейтва датабейз файл, който UIто и iPod.app използват. Същото важи за фотото, което си синхронизирал със Тюнса. -edit: Ако все пак те интересува, музиката се намира във var/mobile/Media/iTunes_Control/Music. Там ще намериш доста папки със имена F00, F01, F02... et cetra. Там се намират парчетата ти със странни имена без някаква логична подредба. Във iTunes_Control ще намериш и множество DataBase файлове. Редактирано Февруари 20, 2010 от signify Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 /private/var/mobile/Media/Photos тук би трябвало да са снимките синхронизирани с iTunes Цитирай
mupo Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 linkinpark79, това което искаш не можеш да го направиш т.е. снимките качени чрез iTunes са събрани в .ithmb файлове, а за музиката ти обясниха. Ако пренебрегнеш мнението ми и си поиграеш няма да се учудя ако скоро пуснеш тема, че устройството ти е забило на ябълката. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 А ако продължиш да пляскаш въпроси в неподходящи теми, и следващият път да нададеш писък, че не можеш да качиш музика в тема за синхронизация на контакти, да речем, ще се наложи да отгризнеш ябълката и от другата й страна.... Цитирай
Grievous Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 iFile с ъпдейт до версия 1.2.0-1 и все така продължава да кърти. Добавени са много нови функции, но накратко - нова стилна икона, съвместимост и работа с iBlueNova, възможност за възстановяване на изтрит файл и много много други с които може да се запознаете по-долу. Локализация Добавени са Хърватско, Финландско и Гръцко ръководство. Поправки Поправено е крашване при стартиране на клип след стартиране на песен. Поправено е крашване при завъртане на телефона докато се търси файл. Поправен е проблем когато се записва plist в стар стил в текстовия редактор. Премахнат е затихващия ефект в PDF Viewer. Регистрация Нов механизъм за регистрация, така че потребителите закупили iFile от Cydia Store няма да е нужно да въвеждат email адреса си. Настройки Настройка за показване/скриване на имената на приложенията във /var/mobile/Applications Настройка позволяваща показването на файловете в групи (групиране) Настройка позволяваща сортирането във възходящ и нисходящ ред. Лимита на миниатюрите (thumbnail) се записва в настройките на iFile, но не се показва в менюто. Файлов browser Нова икона за iFile направена от Daniel Waldron от EyeDevs iFile към iFile Bluetooth трансфер на файлове. От страната на получателя не е нужно iFile да е регистрирана, но от страната на изпращача трябва да е регистрирана. Трансфер на единичен файл чрез iBlueNova към всяко поддържано от нея устройство. Възможност за групиране на файлове в зависимост от избрания вид на сортиране: Азбучно групиране с индекс: A-Z и # Групиране по разширение Групиране по размер в обхвати: 0-10KB, 10-100KB, 100KB-1MB, 1MB-10MB, 10MB-100MB, >100MB. Групиране по дата в обхвати: днес, вчера, по-рано тази седмица, миналата седмица, по-рано този месец, миналия месец, преди два месеца, по-рано тази година, миналата година, преди две години, по-стари Променено е сортирането на файловете по име и разширение, да не бъде само в зависимост от размера на буквите, но също и от цифрите в името на файла. Например файл с име "Hugo (10).txt" ще се покаже след файл с име "Hugo (8).txt" Поправена е позицията на Bookmark иконата. Подобрена търсачка. Сега търси в таговете на аудио файловете (име, изпълнител, албум), когато е показването на името на песента е включено в настройките на iFile. Премахнато е ограничението на ifile:// URL-а да бъде само за файлове във /var/mobile Видове файлове PDF файлове: Потребителите вече могат да избират Web Viewer или PDF Viewer за разглеждане на PDF файлове. SQLite3: Поддръжка на mime-type application/x-sqlite3 взаимодействащ и използващ kennytm's SQLite3 приложения като външен viewer. mm: Файлове с разширение "mm" сега са асоциирани с Text Viewer-а. PDF Viewer Поправено е губенето на памет при смяна на страница. Преместен е бутона "goto page" на навигационната лента показвайки номера на сегашната страница и общия брой страници. В полето за прескачане на друга страница вече е празно. Пращане на файлове чрез email Премахнат е текста "Emailing Attachments with iFile" в относно и "iPhone Attachments with iFile" от самия email. Web Server Добавена е WebDAV поддръжка (позволява използването на iFile като мрежово устройство за Windows, Linux и MacOS) - функцията е само за регистрирани потребители. Добавена е поддръжка за име и парола на web server-a. Променено е показването на съдържанието. Вече първо се показват папките и след това файловете. Поправен е проблем при който понякога е показван грешен http адрес на web server-a Поправен е проблем при който често web server-a е съобщавал, че е бил неуспешно стартиран. Поправен е проблем при който името на файла не е било използвано при качване на файл чрез Internet Explorer. Променен е начина по който се качват файлове в случай, че вече съществува файл със същото име. Новият файл получава оригиналното име с "()" плюс разширение. Например "uploaded.txt" ще бъде преименуван на "uploaded (1).txt", ако има съществуващ файл "uploaded.txt" MPEG 4 Audio File ParsingiFile изважда продължителността на песента директно от медиа данните на m4a, вместо да използва по-бавен метод. Това ускорява слушането във File Browse-аре на много големи аудио подкаст файлове. Audio Player Добавена е поддръжка за двойно натискане върху обложката за показване на списъка с песни. Добавен е нов вид за повторение - просвирената песен да не бъде повтаряна. Това е опцията по подразбиране. Video PlayerДобавена е поддръжка за TV out чрез оригинален кабел от Apple Архивирани файлове Поправен е проблем при който не всички файлове съдържани в tar файл са се показвали. РазархиваторВече е възможно разархивиране на архивираните файлове без да е нужно разглеждането на съдържанието на архива Heinelt Dependencies: file-cmds, zip, unzip, p7zip, gzip, bzip2, unrar Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Вече е налична и в BeYouriPhone, xSellize, HeaveniPhone и SiNfuL в пакет с нужните file-cmds, zip, unzip, p7zip, gzip, bzip2, unrar. Цитирай
alessandros Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Шаманче каква е разликата с горната от deb фаила , че нея сложих , ако има да я махам тази? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Предполагам, че деб файла е чист iFile и трябва да инсталираш file-cmds, zip, unzip, p7zip, gzip, bzip2 и unrar от Сидия ръчно. Не съм сигурен в това. Не мога да пробвам деб файла сега, но @Grievous може да каже Цитирай
alessandros Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Grevious така ли е както казва шаманчето? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Ами ако е само едно деб файлче е така. Виждам, че е самичко така, че А и той си е писал, че трябва да ги имаш инсталирани. Цитирай
alessandros Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Ок , махам този и слагам от репото. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Не бе що. Инсталирай си просто добавчиците. То е същото. Цитирай
Grievous Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Обнових си поста, като добавих всички необходими добавки с които работи iFile. Сега всички с нефункциониращо WiFi могат да инсталират на воля. alessandros, надявам се, че този пост дава отговор на твоя въпрос за .deb файловете. Цитирай
alessandros Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Grievous благодаря и разбирасе , че дава отговор . Цитирай
ypechdb Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 А трябва ли да махна старата версия на iFile 1.1.0-1 или може да се ъпдейтне направо с инсталиране на предоставения ни тук deb файл? Цитирай
BANNN Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Махаш стария и слагаш новия който е дал Grievous. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Може да се ъпдейтне,ако и старата весрия е от същия соурс, но не е препоръчително, все пак чистото си е чисто... Цитирай
ypechdb Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Благодаря Ви за бързите отговори! Цитирай
The Shaman Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Може да се ъпдейтне,ако и старата весрия е от същия соурс, но не е препоръчително, все пак чистото си е чисто... Може. Тествано. Цитирай
kalufa33 Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Здравейте !!! Инсталирах iFile v1.2.0-1 от поста на Grievous ,който е на предната страница. За да работи коректно iFile, Grievous препоръчва да се инсталират и file-cmds, zip, unzip, p7zip, gzip, bzip2, unrar. Въпроса ми е свъзан точно с тези добавки. Макар че всичките добавки ги имаше като deb.file в архива аз реших да ги търся в Cydia (не ме питайте защо.и аз незнам). Направи ми впечатление, че когато търся в Cydia например "gzip" ми го показва с зелена отметка в дясно.Когато кликна на таба "Modify" ми предлага Reinstall или Remove, което значи че този файл вече е инсталиран вероятно с някое друго приложение.До тук добре, но когат потърсих "unrar" ми го показа на светлозелен фон без отметка, а горе в дясно отново имаше таб Modify а не Install. Кликам на таба Modify и ми предлага Clear и Install - не съм сигурен как да разбирам това ( файла инсталиран ли е вече или все още не е)??? Благодаря за търпението!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.