Nistel Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Купих си я преди малко .. къде мога да видя какви са другите лицензи? Цитирай
BANNN Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Другите телефони ги регистрираш като въведеш в Purchase регистрацията ти в mail-а. Цитирай
DjeFF Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Може ли един бърз въпрос... преди не знам какво бях сложил , но като влизах с iFile директориите ми излизаха с имената на програмите, а сега ми излизат с цифри и букви. Сигурен съм,че го има някъде написано, за което се извинявам предварително, но търсих и не успях да намеря нищо ... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Качил си стара версия на iFile. Оправи си профила! Цитирай
mupo Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Влез в настройките на iFile (зъбното колело долу вляво) и включи Application Names. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Ако не е след рестор, а след преинсталация само на iFile, и са му излизали преди, а сега – не, е качил друга версия. Иначе ако само го е ъпгрейдвал върху това, което е имал, настройките му са запазени, и би трябвало пак да ги вижда. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Нвинаги е така, Кака,и при мен при ъп-а бяха "избягали". Цитирай
DjeFF Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 (редактирано) Извинявам се за закъснението, но ...работа. Значи.. преди версията ми беше 1.1.0 и всяка папка си имаше име, вчера сложих 3.1.3 и реших да си сложа последната версия на iFile която има в sinful т.е. 1.2.0.-1c. Като влезнах в папките ми направи впечатление,че сега папките се виждат все едно ги гледам с iFunbox през компютъра. Това е общо взето. п.с. Много благодаря на всички и особенно на mupo. Сложих новата версия от sinful и както mupo каза си го оправих от настройките(не ми мина през акъла да погледна там). Пак мерси за бързите отговори ! Редактирано Май 13, 2010 от Grievous Използвай бутона за редактиране на мнение! Цитирай
coruga Публикувано Май 19, 2010 Публикувано Май 19, 2010 Здравейте, понеже си купих iPod Touch 2G 8GB който е хакнат и е инсталиран на него iFile, може ли да ми кажете как да записвам файлове от компютъра на iPod-a. Ако може да ми кажете малко по подробно или да ме препратите към някой линк където е обсъждано или описано. Предварително ви благодаря, просто съм нов в тази област. Цитирай
Grievous Публикувано Май 19, 2010 Публикувано Май 19, 2010 Браво, нещо, което е обсъждано многократно, сега трябва да се повтори специално за теб. Започни с правилата на форума, темите свързани с iFile, Install0us, Safari Download Manager и т.н. Направиш ли го, всичко ще светне. п.с. и iFunBox. Цитирай
Grievous Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 iFile 1.2.2-1 Новости: - Добавена поддръжка за iPad - Използване на pop-over изглед в диалогови прозорци за bookmarks, настройки, атрибути, "Open with"както и при всички действия - Показва също размер на файла и дата на последна промяна на файл в браузъра при показване на заглавия на песни, резултати при "search" и др. - Поддръжка на MobileSubstrate разширения - Зареждане на QuickScroll2, когато е наличен Файл браузър: - Променено дефолтно местонахождение при създаване на нов файл/директория/линк - Нова икона на iFile без сянка за iPhone OS 4.0 Корекции(фиксове): - Коригирани проблеми в зуум при уеб Viewer, например в xls, doc, html документи и др. - Незначителни корекция в френските локализации - Коригиран проблем при "забравяне" на настройките на полетата в скролиране при превключванме on/off в Preferences - Отстранена ротацията нагоре–надолу - Корекция на проблема със (не)запомнянето в редактора на bookmarks в случаите, когато се добавят нови такива и се използват незабавно Цитирай
kokobrise Публикувано Юни 15, 2010 Публикувано Юни 15, 2010 Страхотно.Много полезна информация е това за ftp-то.Става също и от айфон на айфон.Не се получава номера обаче ако телефона е възан с кабел към компютъра.Трябва да е през wi-fi Цитирай
EPOS Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Някакви идей,защо iFile 1.2.2-1 крашва.Стартира се,стой си няколко секунди след което ме изхвърля. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 А някакви идеЙ защо си се качил на iOS 4, за който все още не всички приложения са портнати? А идеЙ дали си виждал нова версия на iFile за iOS4? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Последната си върви почти супер на 4.0... Е не може да се прави сървър, но това по-нататък. Говоря за платена версия. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 И моята е платена, ама отказа пущината. За сметка на това пък днес се ъпна Popup Blocker. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Хах... Днес и при мен така. Ти си свидетел, че работеше 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 При мен, както писах в друга тема, от 4 рестора, само един път я подкарах с 300 зора, ама като тръгна-направо лети ) и толкоз, от тогава само я преинсталирам, мъча я, ама неще , пробвах я от всички сорсове които се сетих, единствено когато тръгна беше оригиналната версия от bigboss , ако някой успее да я подкара-само от там ще е . Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Да бе, нашата е от там... Ама запецна. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Да взема да пиша на Carsten Heinelt, за проблема. И без това си станахме приятелчета покрай всеки ъпдейт... Активира ми ръчно човека 1 Цитирай
NBT Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Най новата ще заработи като върнете датата назад до 20 или 22 мисля (не помня точно) Цитирай
Grievous Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Ъ верно, върнах датата на 20 и хукна. Шаманче, пиши му. Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Странно при мен стана, когато върнах датата на 19 юни. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Hi, sorry, but iFile is broken on iOS4. I just fixed it on my side. I will see that I release as soon as possible. Cheers, Carsten. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.