Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iFile

dViktor

Recommended Posts

Публикувано

iFile има някакъв бъг с DRM защитите, и затова и платената версия и Trial версията не работят на никоя версия на фърмуера. Скоро ще има ъпдейт. Като върнете датите назад всично се оправя но ... това е само временно решение.

• Отговори 393
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Grievous

64

• Alxx®

36

• The Shaman

31

• BANNN

22

Публикувано

Ти прочете ли предните два, три поста?! Най-вече предния?

Публикувано
Аз си реших проблема , сложих тази

http://dox.bg/files/dw?a=f9b0e3a560

1.1.0-1 и няма никви грижи с нея, е няма някои неща, но пък работи

И при мен работи чудесно. Направо лети сравнение със най-новата.

Публикувано

Излезе очаквания ъпдейт на iFile 1.3.0-1, но има неща, които дразнят. Например, не може да се създават нови директории/папки, не може да се преименува файл. Моят съвет, не ъпдейтвайте и изчакайте добри времена, които вярвам няма да закъснеят. Предпочитах да връщам датата когато ми потрябва, но пък се използва пълноценно.

Публикувано

Имам платена и изброените неща от теб работят на 1.3 и много ми харесва новия облик.

пс. Става въпрос за iPad

Публикувано

Случайно на някой да му се намира оригиналния .deb файл на най-новата версия?

Публикувано

При мен новата версия си работи перфектно. Нямам никакви проблеми със създаването на папки или преименуване на файл.

Публикувано (редактирано)

ifile_1.3.0-2.deb

Свали

x8sr.jpg

Редактирано от The Shaman
Публикувано

Някой може ли да даде репо за някоя от последните излекувани версии.В момента съм с 1.2.0c от sinfuliphone.Благодаря

Публикувано

Някой да пробва деб файла, който съм дал де. В момента не мога да го направя аз.

Публикувано

Шаманче аз го сложих от сидия работи при мен.

Публикувано
Някой да пробва деб файла, който съм дал де. .

Аз, работи :)

Публикувано

Щото явно @kokobrise, не го е забелязал... :)

Публикувано

Kokobrise го е забелязал,но беше попитал за излекувана версия.Тази която си дал Шамане е оригинален деб според мен,тъй като щом го сложих някои от нещата не ми работиха и ми излизаше съобщение че тази функция не работи,понеже не ми е регистрирана програмата

Публикувано

Както казах, не съм в състояние да го пробвам до довечера. Според @john_digweed, но може да не е обърнал внимание на споменатите от теб функции.

Публикувано

Решение за iFile 1.2.2-1:

Изтегляте :

Свали

отивате във /var/stash/Applications/ и презаписвате файла по горе, задавате му 755 права и рестартирате.

Не съм сигурен, че става но може да пробвате и с по нова версия. Задължително iFile трябва да е от соурса на BigBoss.

Не съм сигурен, че работи понеже моята е регистрирана и няма как да пробвам, но някой може да сподели.

Публикувано

При мене освен търсачката всичко работи.

Сега пробвах търсачката, не бях обърнал внимане на него.

П.П Със фаила на GPower пробвах и работи търсачката, със тази версия на Шамана.

Публикувано

Може да се каже че този файл е някакво решение.Ограниченията за регистрация отпадат,търсачката работи,но няма блутут файл трансфер като опция.Е,няма пълно щастие...

Публикувано

На мен пък всичко си върви с файла на The Shaman. Без да деинсталирам версия 1.2.0-1 направо инсталирах новия .deb файл.

Публикувано
Tази която си дал Шамане е оригинален деб според мен...

Това не е ли пределно ясно? Не гледате ли линка откъдето сваляте дадено нещо. В случая линка е от сорса на BigBoss.

Публикувано

Аз не съм плащал, но имам Status - Registered :think:

Публикувано

В репото на HYI вече има кракната 1.3.0-2 и си работи перфектно. Първите няколко пъти след пускане ми забиваше, сега си работи нормално. За съжаление все още няма мултитаскинг и не знам дали само при мен (най-вероятно) нямам изпращане през блутут (естествено имам инсталирана iBlueNova)..

Публикувано

А би ли бил добър да разшифроваш абревиатурата HYI за несведущите? Много ли усиля ще коства да се изпише цялото репо?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...