The Shaman Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Е ти пък сега... Ако го дешифрира ще е доста нецензурно... HYI си е HYI http://repo.hackyouriphone.org/Repository.html Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Може ли deb файл, че имам проблем с нета. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Има деб файл на последната версия на страница 21 пост #203 !!! Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Само на мен ли ми иска регистрация и работи в демо режим,дадения от The Shaman деб файл?Какво ли не правих,деинсталирах и трих остатъчни файлове от директориите,но не става.Все едно съм качил оригинален деб.При мен ли е само този проблем или има и други с този проблем? Цитирай
borisb Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 При мен след рестор, качване на 1.2.0-1 (целия пакет от Базови приложения) и качване отгоре на файла на Shaman стои Unregistred, но напълно функционална. E-mail въвел ли си? Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Да,въвеждам имейл ,но продължава да ми иска лиценз и да ми казва че не е регистрирана и половината неща да не ми работят. Цитирай
mupo Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Версията дадена от Шамана е оригинална не е излекувана! Ако не си я купил и 100 email-а да въведеш все тая. Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Най накрая компетентен отговор,а не да се мъча с дни и да се питам що не става при мен. Цитирай
BANNN Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 А опита ли това което съм писал в пост #211? :think: Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 @kokobrise, лично съобщение ли чакаше да ти пишем?! Миро е писал на предната страница същото!!! Май не четеш компетентно. При някои се получава, незнайно как, но отговора го има още преди 20 поста!! Цитирай
tonywoolf Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 При мен се получи "незнайно как" Инсталирах я директно върху кракнатата. About на програмата казва, че съм със старата, както се получаваше при инсталирането на Skype, но Cydia показва, че е инсталирана последната версия и всичко й работи. Цитирай
mmetodiev Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 аз,вчера си я качих от сидията (добавих репото от shaman http://repo.hackyouriphone.org/) и за първи път ми тръгна на ос4.Успех Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 (редактирано) В момента съм с метода описан от GPower но на версия 1.2.2-1.Не ми работи блутут трансфера единствено,но е най-добрия вариант за момента.Щом приложа файла към версията на Шаман или изобщо към 1.3...Освен блутута спира да ми работи функцията за преименоване на файловете и папките и става още по зле.Репото което е дал mmetodiev е точно послдния осакатен модел на програмата без описаните две функции,тоест не работят bluetooth file transfer и rename. Редактирано Юли 9, 2010 от kokobrise Цитирай
demonaz Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 Поздрави на колегата mmetodiev. Всико работи нормално, браво. Мерси много! Цитирай
poldeburg Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 И при мен работи перфектно като я дръпнах от тук http://repo.hackyouriphone.org/, така че теглете без притеснение : ))) Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 Перфектно,в смисъл че и блутут файл трансфера ти работи,така ли? Цитирай
BANNN Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 (редактирано) v1.3.1-1 1.3.1-1 – Bugfix and Feature Release- Enhancements o Implemented digest authentication for Web/WebDAV Server (makes it compatible with Windows 7). o New icons for iOS4 on iPhone 4 (app icon and small icon for spotlight). o Added preferences setting to enable/disable external viewers. - Fixes o Fixed that Web Server, Preferences turned black. o Fixed crash in Audio Player when artist was not set for a song and playlist got shown. o Corrected space for song length remainder time for the song position slider in Audio Player so that very long song times get shown correctly. o Fixed position of alert for creating a ZIP file in File Browser and for going to a page in a PDF file in PDF Viewer so that it is not hidden behind the keyboard anymore. o Fixed crash of iFile in Text Editor when searching while in edit mode. o Fixed crash when creating symbolic link. Редактирано Юли 28, 2010 от Sladichuk® Некоректен таг Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Същата версия 1.3.1-1 я има кракната и в репото на http://h7v.org/cydia 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Ми да го беше дал, де... iFile 1.3.1-1.deb (1,7 MB) Цитирай
changer Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Случвало ли ви се е като инсталирате .deb през iFile (с версията на Кака съм от по-горния пост) и рестартирате , иконата на инсталираната програма да е бяла? Пробвах да задам 0755 права на самата икона , но пак без резултат. Няма как да респрингна телефона ,защото не съм му слагал winterboard или sbsettings, само го рестартирам. Цитирай
mupo Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Да, на мен от както минах на 4.0 ми бяха така 2-те приложения които съм сложил чрез .deb и вчера видях, че незнайно как вече са с иконите си. Цитирай
Grievous Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Дай рефреш на Cydia и реинстални някое приложение, което иска Respring след това. Цитирай
3GS Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Да, на мен от както минах на 4.0 ми бяха така 2-те приложения които съм сложил чрез .deb и вчера видях, че незнайно как вече са с иконите си. При мен всички deb приложения са бели, след като рестартирам телефона всички си имат иконки. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 eu.heinelt.ifile_1.3.2-2_iphoneos-arm.deb - Оригинален .deb http://itunes.apple.com/linkmaker/ iFile 1.3.2-2 CRACKED FIXED Цитирай
Grievous Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Едно обяснение да бяхте сложили поне! 1. Свалете си оригиналната iFile от Cydia 2. Поставете/заменете файла iFile_ във /private/var/stash/Applications/iFile.app/iFile_ 3. Задайте му права (на файла) 4755 4. Респринг За права 4755 - Тук 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.