Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iFile

dViktor

Recommended Posts

• Отговори 393
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Grievous

64

• Alxx®

36

• The Shaman

31

• BANNN

22

Публикувано

Може ли deb файл, че имам проблем с нета.

Публикувано

Има деб файл на последната версия на страница 21 пост #203 !!!

Публикувано

Само на мен ли ми иска регистрация и работи в демо режим,дадения от The Shaman деб файл?Какво ли не правих,деинсталирах и трих остатъчни файлове от директориите,но не става.Все едно съм качил оригинален деб.При мен ли е само този проблем или има и други с този проблем?

Публикувано

При мен след рестор, качване на 1.2.0-1 (целия пакет от Базови приложения) и качване отгоре на файла на Shaman стои Unregistred, но напълно функционална. E-mail въвел ли си?

Публикувано

Да,въвеждам имейл ,но продължава да ми иска лиценз и да ми казва че не е регистрирана и половината неща да не ми работят.

Публикувано

Версията дадена от Шамана е оригинална не е излекувана! Ако не си я купил и 100 email-а да въведеш все тая.

Публикувано

Най накрая компетентен отговор,а не да се мъча с дни и да се питам що не става при мен.

Публикувано

А опита ли това което съм писал в пост #211? :think:

Публикувано

@kokobrise, лично съобщение ли чакаше да ти пишем?! Миро е писал на предната страница същото!!! Май не четеш компетентно. При някои се получава, незнайно как, но отговора го има още преди 20 поста!!

Публикувано

При мен се получи "незнайно как" :) Инсталирах я директно върху кракнатата. About на програмата казва, че съм със старата, както се получаваше при инсталирането на Skype, но Cydia показва, че е инсталирана последната версия и всичко й работи.

Публикувано (редактирано)

В момента съм с метода описан от GPower но на версия 1.2.2-1.Не ми работи блутут трансфера единствено,но е най-добрия вариант за момента.Щом приложа файла към версията на Шаман или изобщо към 1.3...Освен блутута спира да ми работи функцията за преименоване на файловете и папките и става още по зле.Репото което е дал mmetodiev е точно послдния осакатен модел на програмата без описаните две функции,тоест не работят bluetooth file transfer и rename.

Редактирано от kokobrise
Публикувано

Поздрави на колегата mmetodiev. Всико работи нормално, браво. Мерси много!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И при мен работи перфектно като я дръпнах от тук http://repo.hackyouriphone.org/, така че теглете без притеснение : )))

Публикувано

Перфектно,в смисъл че и блутут файл трансфера ти работи,така ли?

Публикувано (редактирано)

v1.3.1-1

2afd2174cd4c963f.png

1.3.1-1 – Bugfix and Feature Release

- Enhancements

o Implemented digest authentication for Web/WebDAV Server (makes it compatible with Windows 7).

o New icons for iOS4 on iPhone 4 (app icon and small icon for spotlight).

o Added preferences setting to enable/disable external viewers.

- Fixes

o Fixed that Web Server, Preferences turned black.

o Fixed crash in Audio Player when artist was not set for a song and playlist got shown.

o Corrected space for song length remainder time for the song position slider in Audio Player so that very long song times get shown correctly.

o Fixed position of alert for creating a ZIP file in File Browser and for going to a page in a PDF file in PDF Viewer so that it is not hidden behind the keyboard anymore.

o Fixed crash of iFile in Text Editor when searching while in edit mode.

o Fixed crash when creating symbolic link.

Редактирано от Sladichuk®
Некоректен таг
Публикувано

Същата версия 1.3.1-1 я има кракната и в репото на http://h7v.org/cydia

Публикувано

Ми да го беше дал, де...

iFile 1.3.1-1.deb (1,7 MB)

Свали

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Случвало ли ви се е като инсталирате .deb през iFile (с версията на Кака съм от по-горния пост) и рестартирате , иконата на инсталираната програма да е бяла? Пробвах да задам 0755 права на самата икона , но пак без резултат. Няма как да респрингна телефона ,защото не съм му слагал winterboard или sbsettings, само го рестартирам.

Публикувано

Да, на мен от както минах на 4.0 ми бяха така 2-те приложения които съм сложил чрез .deb и вчера видях, че незнайно как вече са с иконите си.

Публикувано

Дай рефреш на Cydia и реинстални някое приложение, което иска Respring след това.

Публикувано

Да, на мен от както минах на 4.0 ми бяха така 2-те приложения които съм сложил чрез .deb и вчера видях, че незнайно как вече са с иконите си.

При мен всички deb приложения са бели, след като рестартирам телефона всички си имат иконки.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Едно обяснение да бяхте сложили поне!

1. Свалете си оригиналната iFile от Cydia

2. Поставете/заменете файла iFile_ във /private/var/stash/Applications/iFile.app/iFile_

3. Задайте му права (на файла) 4755

4. Респринг

За права 4755 - Тук

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...