tonygti Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 И какво точно му написа, че да ти върне парите и на какво основание? И той всъщност защо се съгласи? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Е взел го е за алумин а той е платмаса! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Именно. Беше го обявил за high quality metal high quality my ass! Ще го понося няколко седмици и ще върна стъклото обратно. Малко е гадно с тия новите болтчета. Трябваше да си взимам специална отвертка, която нещо се скапа след 2 смени на капака. Цитирай
krstankov Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Vapor 4 Element case А протектора ми е от ЕВау--много евтин,не е мръднал за около 6 месеца...Няма следа от нищо,а имам още 3 подобни от братския Китай.... 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Имам въпрос. Някой поръчвал ли си е Ghost Armor, защото аз опитах 1-2 пъти и всеки път след като ме отвеждаше в пейпал за повърждение и натисках Continue, ме върщаше в техния сайт, а би трябвало да ми излезне бутона Pay Now. Писах им, но вече няколко седмици няма отговор? Цитирай
nenasit4o Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Здравейте имате ли идея откаде мога даси взема http://dice.bg/item5069 освен от саита Благодаря предварително Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 В момента съм с SwitchEasy Capsule Rebel M. За кейса засега само суперлативи мога да изкажа. Много здрав, със страхотен дизайн, добра окомплектовка (по 2 тапи за жака и дока, видео стенд, 2 протектора + микрофибър..), тактилна реакция на бутоните. Не удебелява толкова много телефона, колкото предполагах. Лесна инсталация, трудна деинсталация Леки недостатъци: поради силно релефната си повърхност се клатушка малко като се сложи на плоско място като бюро например; дупките за високоговорителят и микрофона не пасват напълно добре, но няма никакви промени с използването им; посъбира се прах сред улеите, но не е нищо страшно. Като цяло бих казал един от най-добре изглеждащите и предпазващи калъфи за iPhone4 до момента. Добавя поне 30-ина грама към теглото, но си заслужават, ако не дай си боже изпуснете телефона на някой тротоар Цитирай
LUBECA Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Аз взех такъв на жена ми. Уникален iPhone 4 Stacks Case - CASE MATE Цитирай
V304JOR Публикувано Април 8, 2011 Публикувано Април 8, 2011 Аз и приятелката ми ползваме тези: Гумените и тези в средата са Белкин, Двата кожени в дясно са подарък(не знам марката). А шарените са Paul Smith. Относно протектори, и на двата телефона със заден и преден протектор(с отвори за камерите). Цитирай
manito97 Публикувано Май 7, 2011 Публикувано Май 7, 2011 Аз имам iPod Touch 4g и като ми го купиха от Америка ми взеха Speck x Burton Fitted Case...Доскоро мислех, че е перфектен, обаче...извади се едно конче от плата и малко стана грозно...ако може препоръчайте ми някакъв хард кейс за iTouch 4g, ама от България. Цитирай
LUBECA Публикувано Май 16, 2011 Публикувано Май 16, 2011 Ето го новото попълнение PINLO - United case titanium. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 16, 2011 Публикувано Май 16, 2011 Любе, 'а да го щракнеш отпред? Прилича ли на старите модели с тая лайсна? Цитирай
LUBECA Публикувано Май 16, 2011 Публикувано Май 16, 2011 Кейса всъщност се предлага с 2 лайсни. Една прозрачна и една с цвета на кейса. Има и скрийнпротектори, тапа за порта и протектор дори за home бутона. Доста красиво и солидно кейсче. Ще го щракна довечера, като се прибера, че тук нямам с какво Нямам представа какви са били старите модели, за да го оприлича. 1 Цитирай
techo91 Публикувано Май 16, 2011 Публикувано Май 16, 2011 Предполагам, че има предвид дали прилича на iPhone 3GS. Как го усещаш в ръката, не увеличава ли обема на телефона? Цитирай
LUBECA Публикувано Май 17, 2011 Публикувано Май 17, 2011 Усеща се солидно. Увеличава обема разбира се, но не повече от подобни твърди кейсове на Incase или switch easy. Цитирай
Grievous Публикувано Май 23, 2011 Публикувано Май 23, 2011 Не намерих продукти на More в темата, но имат добри попадения, особено Blaze Collection. More Цитирай
delstam Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 Здравейте, чудя се това кейс ли е на iPhone 4-ката или просто на мен така ми се струва. Какво мислите? ПП: Може би звучи глупаво да питам такива неща, но просто ми е интересно. :biggrin: Цитирай
mupo Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 Така като гледам е case, я кажи кой епизод е това на Hawaii Five-0, за да го видя и от други ъгли. Цитирай
delstam Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 (редактирано) Епизод 13 е - пише го на снимката в imageshack. Кепчъра е от около десетата минута. Редактирано Май 29, 2011 от delstam Цитирай
mupo Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 Предгледах епизода...отначало дават телефона отпред и не се вижда да има case, острани също не се вижда да има case. Остава да е без case, но не се вижда ябълката...остава задния панел да е сменен с такъв без лого, за да не се прави видна реклама или да е лепнато нещо отзад Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 То целия сериал си е една реклама, какво ще го крият Цитирай
DraWy00 Публикувано Юни 9, 2011 Публикувано Юни 9, 2011 Моля да ми препоръчате някакъв твърд кейс за 3GS. Цената да е м/у 30-50лв. горе-долу. Искам главно, при изпускане да не се нарани,повреди или счупи телефона. Очаквам Вашите предложения Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2011 Публикувано Юни 9, 2011 Има тема кой какъв ползва. Разгледай я! Цитирай
rumboni Публикувано Юни 9, 2011 Публикувано Юни 9, 2011 Горещо ти препоръчвам този кейс, с който бях докато 3-ката беше при мен.Сега жена ми е с него и жалко, че не става за 4-ката. За 4-ката съм взел този от последните 2 снимки.Този за 3-ката е от екокожа, вътре е с велур.Адски съм доволен (бях). За да не правя реклама, на ЛС ще ти пиша от каде е купен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.