Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И какво точно му написа, че да ти върне парите и на какво основание? И той всъщност защо се съгласи?

Публикувано

Е взел го е за алумин а той е платмаса!

Публикувано

Именно. Беше го обявил за high quality metal :D high quality my ass! Ще го понося няколко седмици и ще върна стъклото обратно. Малко е гадно с тия новите болтчета. Трябваше да си взимам специална отвертка, която нещо се скапа след 2 смени на капака.

Публикувано

Vapor 4 Element case

graphite-graphite02.jpg

А протектора ми е от ЕВау--много евтин,не е мръднал за около 6 месеца...Няма следа от нищо,а имам още 3 подобни от братския Китай....

Публикувано

Имам въпрос.

Някой поръчвал ли си е Ghost Armor, защото аз опитах 1-2 пъти и всеки път след като ме отвеждаше в пейпал за повърждение и натисках Continue, ме върщаше в техния сайт, а би трябвало да ми излезне бутона Pay Now. Писах им, но вече няколко седмици няма отговор?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

В момента съм с SwitchEasy Capsule Rebel M. За кейса засега само суперлативи мога да изкажа. Много здрав, със страхотен дизайн, добра окомплектовка (по 2 тапи за жака и дока, видео стенд, 2 протектора + микрофибър..), тактилна реакция на бутоните. Не удебелява толкова много телефона, колкото предполагах. Лесна инсталация, трудна деинсталация :)

Леки недостатъци: поради силно релефната си повърхност се клатушка малко като се сложи на плоско място като бюро например; дупките за високоговорителят и микрофона не пасват напълно добре, но няма никакви промени с използването им; посъбира се прах сред улеите, но не е нищо страшно.

Като цяло бих казал един от най-добре изглеждащите и предпазващи калъфи за iPhone4 до момента. Добавя поне 30-ина грама към теглото, но си заслужават, ако не дай си боже изпуснете телефона на някой тротоар :)

Публикувано

Аз взех такъв на жена ми. Уникален :)

iPhone 4 Stacks Case - CASE MATE

iphone-4-stacks-case.jpegstacks-iphone4.jpg

Публикувано

Аз и приятелката ми ползваме тези:

Гумените и тези в средата са Белкин, Двата кожени в дясно са подарък(не знам марката).

А шарените са Paul Smith.

Относно протектори, и на двата телефона със заден и преден протектор(с отвори за камерите).

022987219-big.jpg?r=0

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Аз имам iPod Touch 4g и като ми го купиха от Америка ми взеха Speck x Burton Fitted Case...Доскоро мислех, че е перфектен, обаче...извади се едно конче от плата и малко стана грозно...ако може препоръчайте ми някакъв хард кейс за iTouch 4g, ама от България.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето го новото попълнение ;)

PINLO - United case titanium.

pro152b.jpg

more1522.jpg

more1521.jpg

Публикувано

Любе, 'а да го щракнеш отпред? Прилича ли на старите модели с тая лайсна?

Публикувано

Кейса всъщност се предлага с 2 лайсни. Една прозрачна и една с цвета на кейса.

Има и скрийнпротектори, тапа за порта и протектор дори за home бутона.

Доста красиво и солидно кейсче.

Ще го щракна довечера, като се прибера, че тук нямам с какво ;)

Нямам представа какви са били старите модели, за да го оприлича.

Публикувано

Предполагам, че има предвид дали прилича на iPhone 3GS.

Как го усещаш в ръката, не увеличава ли обема на телефона?

Публикувано

Усеща се солидно. Увеличава обема разбира се, но не повече от подобни твърди кейсове на Incase или switch easy.

Публикувано

Не намерих продукти на More в темата, но имат добри попадения, особено Blaze Collection.

83d925e3c690e84a.jpg

More

Публикувано

Здравейте,

чудя се това кейс ли е на iPhone 4-ката или просто на мен така ми се струва. Какво мислите?

hawaiifive0s01e13kekino.th.jpg

ПП: Може би звучи глупаво да питам такива неща, но просто ми е интересно. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Публикувано

Така като гледам е case, я кажи кой епизод е това на Hawaii Five-0, за да го видя и от други ъгли.

Публикувано (редактирано)

Епизод 13 е - пише го на снимката в imageshack. Кепчъра е от около десетата минута.

Редактирано от delstam
Публикувано

Предгледах епизода...отначало дават телефона отпред и не се вижда да има case, острани също не се вижда да има case. Остава да е без case, но не се вижда ябълката...остава задния панел да е сменен с такъв без лого, за да не се прави видна реклама или да е лепнато нещо отзад :unsure:

Публикувано

То целия сериал си е една реклама, какво ще го крият :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Моля да ми препоръчате някакъв твърд кейс за 3GS. Цената да е м/у 30-50лв. горе-долу. Искам главно, при изпускане да не се нарани,повреди или счупи телефона. Очаквам Вашите предложения :) Благодаря предварително.

Публикувано

Има тема кой какъв ползва. Разгледай я!

Публикувано

Горещо ти препоръчвам този кейс, с който бях докато 3-ката беше при мен.Сега жена ми е с него и жалко, че не става за 4-ката.

За 4-ката съм взел този от последните 2 снимки.Този за 3-ката е от екокожа, вътре е с велур.Адски съм доволен (бях).

photo1gl.jpg

photo2mco.jpg

photo3h.jpg

photo4ea.jpg

photo5fdf.jpg

photosgy.jpg

За да не правя реклама, на ЛС ще ти пиша от каде е купен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...