DreamcatcheR Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Тоя бъмпър не знам до колко ще предпази телефона, ако падне при тичане на асфалта.. Иначе от бая ползвани кейсове и за мен най-добрият избор за 'предпазен' аксесоар за 4-ката е бъмпър, и то менте. На тия от ebay, на които пише AS GENUINE. Защото има и някакви меки гумирани и по-евтини, които са боклук. В момента и аз ползвам SGP Neo Hybrid, сребрист. Не съм чак толкова доволен, като колегата по-горе, но парите, които дадох за него, ме задължават да го ползвам поне засега. В този бъмпър не ми харесва това, че хардуерните бутони нямат почти никаква тактилна реакция и че когато се носи в джоб на панталон, като се извади понякога (даже в 70% от случаите) е леко разместен. Намислил съм да взимам някакъв алуминиев или метален бъмпър, но по-евтиничък. Някой с отзиви или препоръки за нещо такова? Доскоро ползвах ultra clear case-a на switcheasy. Супер е в началото, дебелината на телефона почти не се променя, дизайна също. Ама след около месец като се намърдат прашинки и песъчинки отвътре при вадене няма да ви казвам какви драскотини се появяват по алуминиевата лайсна.. Това ме накара да го захвърля в шкафа. На айпада (2) ползвам в момента smart cover + един заден капак на iLuv (NYC), тъмно син, матов, който може директно да се ползва с ковъра. Много съм доволен, а и цената беше супер ниска. Взех го за 13-14 $ от B&H superstorе в Ню Йорк. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 "ultra clear case-a на switcheasy" Подаръци да правиш случайно? Моя е гол като пушка и 'ич не ми дреме. Единствено ме вади от релси фактът, че ако съм с влажни ръце - "no service"... Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 (редактирано) Ти кво праиш та са ти влажни ръцете а? :tooth: :tooth: Никой ли не подрепя мойта теза, за загрозняването на телефона? Редактирано Ноември 11, 2011 от arm11 Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Зависи.. Наистина визията по дифолт на телефона е страхотна, но специално аз виждам голям чар в SGP бъмперите.. Просто ми харесва как стоят. Може да ми се смеете, но аз си взех жълтия вариант и много му се радвам на контраста му с черното Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Ти кво праиш та са ти влажни ръцете а? :tooth: :tooth: Ами...мия си ги, чат - пат. Цитирай
orbitalen Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Аз използвам SwitchEasy Vulcan и съм доста доволен (ползвам го от около Март месец). За момента не се е разтегнал от многократните сваляния и слагания, за разлика от предходния кейс. А основно използвам кейс, тъй като, когато е "гол", телефонът е доста хлъзгав, поне в моите ръце, и не ми се иска да го изпусна на земята някой път и да се потроши (колкото и да съм внимателен). За това и предпочитам точно гумените кейсове, заради по-добрия захват. Цитирай
mi4openev Публикувано Ноември 17, 2011 Публикувано Ноември 17, 2011 И аз ползвах SwitchEasy Vulcan за 4ката и една година не е мръднал, супер доволен бях от кейса. Затова си поръчах нов за 4с-ката, но се оказа, че не е съвместим, има разминаване при бутоните за звука и switch-a за вибрацията. Ако взимате за 4с, най-добре тествайте първо за да видите дали ще съвпаднат. Също и скрийн протекторите трябва да са малко по-различни, трябва да имат още един отвор над слушалката за сензора за Сири. Шапка им свалям на dice.bg, понеже от там го взех и като им казах, че не съвпада ми предложиха да отида да го разменя за друг. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Няма никаква разлика в скрийн протекторите мижду 4 и 4S- това над слушалката не е сензор на Сири, а свитлинен сензор, който го има и 4-ката и всички скрийн протектори нямат никакъв проблем с това, независимо дали са изрязани или не. Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 В самият скийн няма разлика, но има в страничните бутони, за това колегата казва за кейс да се внимава. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Да, за това- да, но понеже каза, че и протекторът не ставал- затова направих уточнение. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2011 Публикувано Декември 10, 2011 Току що си взех от Ментел, два Hama от естествена кожа за по 1 лев и малко точки 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 Някой има ли наблюдения над това: Belkin Verve Pull Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) От два дена ползвам Desmay slight case и съм очарован- все едно няма нищо на телефона, а предпазва от драскотини и леки ударчета: http://desmay.com Редактирано Декември 30, 2011 от SpAwN Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Vancuver, ammcfc имаше такъв - много солидно и удобно. Цитирай
andro89 Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 От два дена ползвам Desmay slight case и съм очарован- все едно няма нищо на телефона, а предпазва от драскотини и леки ударчета : http://desmay.com Аз ползвах това http://dice.bg/item7049 , но ми се наложи да сменя сим картата, при което горе при power бутона, калъфа се прецака. Имаи го в предвид това, тъй като е много тънко там и лесно се чупи. Надявам се да ми го заменят от Dice, пък ще видим, но като се има впредвид, че калъфа е ползван 10 дни и вече се прецака не ми се струва за нормално. Още повече има 2 год. гаранция, но предполагам, че няма да ми я уважат. Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Четох, че Desmay са доста по- надеждни от Pinlo и фактите не опровергаха това- вече 6-7 пъти го свалях и си е перфектен и нов. Даже си поръчах и черен, досега съм с прозрачен. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Още повече има 2 год. гаранция, но предполагам, че няма да ми я уважат. Не предполагай а отивай. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Някой може ли да посъветва за кейс възможно най-тънък, състоящ се от 2 части (като на griffin кейсовете), с леко матирано или гумирано покритие? пп. (егати и изисванията ) Цитирай
turganay Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Аз също ползвах такъв http://dice.bg/item7049, много е тънък и удобен, но не ми хареса това, че има две ръбчета, там където е отвора за кабела, които драскат по ръцете, можете да го видите на последната снимка. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 @Dreamcatcher - InCase Slider. Не е много тънък, но е хубав, матиран черен или бял(не се пързаля) и много здрав. 2 Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Аз също ползвах такъв http://dice.bg/item7049, много е тънък и удобен, но не ми хареса това, че има две ръбчета, там където е отвора за кабела, които драскат по ръцете, можете да го видите на последната снимка. Затова- Desmay-той няма ръбчета и обхваща всичките странИци. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) В момента съм с това (belkin fusion shield royal purple): Излезе ми под 15 лв и дойде от Англия за 2 дни. Оказа се много добър тоя кейс. Не уголемява много телефона. Доста е здрав и не се огъва изобщо. Мислех, че ще срещна трудности, но се оказа точно обратното - много лесно се слага и маха. И най-важното - тия черните линии са гумирани и осигуряват много добър захват. Телефона няма начин да си изплъзне от ръката. Отпред също стои добре - краищата на калъфа не са дебели като на повечето други кейсове. Много съм доволен. Въобще евала на Белкин за качеството на продуктите им. Направо се замислям да търся нещо подобно и за айпада. Редактирано Януари 6, 2012 от DreamcatcheR 1 Цитирай
R.Stoychev Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 От 1 седмица съм с този и спокойно мога да кажа, че съм много доволен. Поставя се доста лесно на телефона, в комплекта освен калъфа има 2 протектора за предната и задна част и кърпичка. Протекторите не съм ги поставял и не мога да кажа нищо за тях. Калъфа не прави телефона много "дебел" и не повдига протектора на екрана. При използването на светкавицата няма размазване на картината и пр. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.