Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Имате ли впечатления от алуминиевите бъмпери?

Набелязал съм тези модели:

http://dice.bg/deff-metal-bumper-cleave-aluminiev-bymper-za-iphone-4-4s-srebrist-item7376

http://dice.bg/pinlo-aluminum-united-aluminiev-bymper-za-iphone-4-4s-srebrist-item5440

Използвал ли ги е някого, предпазват ли достатъчно?

Нека спомена, че не търся цял кейс или калъф. Трябва ми нещо такова, по възможност бяло или сребристо, защото е за бял телефон.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За кейс ползвам на Cygnett AeroGrip Edge. Повечето кейсове се дерат, плъзгат и т.н докато с това съм нямал проблем и за 4-ката и за сегашния ми 4s. Едно приятелче от Пловдив ми го подари, за 2 години не е мръднал! Иначе по принцип съм купувал какви ли не протектори за дисплей и никога не съм оставал доволен от тях. Днес обаче пробвах с едни, които продавача (Skyline) ги води висок клас. Е няма такъв кеф! Прилепнаха перфектно, за първи път нямах проблеми с поставянето им, нито балончета останаха и не са някакви супер тънки. Ако чете форума - трябва да те черпя една бира, спаси ми дисплейа, братле!

Публикувано

Дай малко повече инфо за този протектор , че и аз си търся някакви читави...

Публикувано

За първокачествени скрийн протектори особено препоръчвам SGP Oleophobic и Power Support Anti Glare. Първите са със същото олеофобично покритие каквото е и на самия дисплей на телефона, а вторите са може би най- качествените матови протектори на пазара.

Публикувано (редактирано)

От 3-4 месеца ползвам SwitcEasy TRIM и съм крайно доволен, надживя и трите си предшественика.

Малко е странен с тези резки отстрани, но за мен те са голям плюс, добавят захват и предлагат и по-добро абсорбиране при удар.

Черния пасна идеално на черния телефон и се усеща като едно цяло. Бутоните се натискат без допълнително усилие.

04_a.jpg

Редактирано от roll2puff
Публикувано

За 30$ имаш един изстрел, пропуснеш ли...нови 30$..

Публикувано

Ами тази изродщина? Само срещу 12 паунда ти прави телефона грозен! :tooth:

metalgunmetalcarbongrouping.jpg

metaliphonegunmetal4.jpg

ebay

Публикувано

Това е на Вейдър телефона :)

Публикувано

Това е телефонът на някой от overclockers.*rg. Няма да се учудя да има някое вградено водно охлаждане под тези капаци

Публикувано

Elago_Series_Slider_Hard_iPhone_44S_Case324.jpg

От 1 седмица съм с този и спокойно мога да кажа, че съм много доволен. Поставя се доста лесно на телефона, в комплекта освен калъфа има 2 протектора за предната и задна част и кърпичка. Протекторите не съм ги поставял и не мога да кажа нищо за тях. Калъфа не прави телефона много "дебел" и не повдига протектора на екрана. При използването на светкавицата няма размазване на картината и пр. :smile:

Калъфа е матов нали? Не ти ли се зацапа?

Питам, понеже аз имам същия но бял лак, като долната част е оранжев мат и вече има признаци на зацапване.

glideglossyWhite.jpg

Иначе това е най доброто според мен.

Да попитам Desmay къде може да се намери в Бг? И правят ли доставка от http://www.desmay.com/ до БГ?

Редактирано от ram
Публикувано

Не можеш да го намериш в Бг.

Иначе с доставка от сайта им- никакъв проблем. Лично съм си поръчвал три докато бях в Бг, първият дойде за 10 дена, другите за около 20-25 дена заради новогодишните безредици по пощите.

Публикувано

А от къдв го взе за под 15 кева?

В момента съм с това (belkin fusion shield royal purple):

belkin-shield-fusion-case-for-iphone-4-4g-purple-black-24607053.jpeg

Излезе ми под 15 лв и дойде от Англия за 2 дни. Оказа се много добър тоя кейс. Не уголемява много телефона. Доста е здрав и не се огъва изобщо. Мислех, че ще срещна трудности, но се оказа точно обратното - много лесно се слага и маха. И най-важното - тия черните линии са гумирани и осигуряват много добър захват. Телефона няма начин да си изплъзне от ръката. Отпред също стои добре - краищата на калъфа не са дебели като на повечето други кейсове. Много съм доволен.

Въобще евала на Белкин за качеството на продуктите им. Направо се замислям да търся нещо подобно и за айпада.

SpAwN, хареса ми тоя кейс, на desmay, но гледам, че доставката е от Хонг Конг, та има ли проблеми с мита ДДС-та и т.н.?

Редактирано от ram
Публикувано

Около 60 лева ще излезе с доставката и таксите до БГ, ако имаш необходимите документи. И да ги нямаш не е проблем, ама си е разкарване.

Публикувано

Скъпо ми е, то в такъв случай за 39 кинта Pinlo Slice 3 от dice-то

nikotobet, не заблуждавай хората.

Излиза точно 30 лева (15$ кейсът плюс 5$ доставката). Няма мита, няма ДДС- получаваш го директно в пощенския клон.

Едит:

Всъщност сега се сещам, че аз ги взех на коледната промоция, сега ще излязат около 25$ общо, т.е. към 40лв. Но според мен са доста по- добри от Slice 3 заради пълната протекция на телефона и при входа за зарядното, при Slice там е открито.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Аз отново съм с това PinLo. Най-тънкия правен някога.

На предпоследното събиране някои го видяха на живо. ;)

Публикувано

@SpAwN сигурен ли си колега?

Не искам да заблуждавам никой, ама на сайта пише 19.99$, после 5$ за доставка, после знаеш и в пощата да дойде ... 15 лева митническа, 20% ДДС ... я ме светни малко че аз поръчвам доста редовно и ще се радвам да спестя някой лев. ;) Не си в България нали ..., Айде за Йори да не отваряме дума а? ... :smile:

Едит:

От друга страна, може и да и си прав, явно зависи, досега от Хонг Конг не съм поръчвал нищо под 1/2 кг. Бях поръчвал едни лепенки и не ми взеха допълнително нищо ...

Обаче за един Е3 Флашър ми разкатаха фамилията, абе шантава работа. Пиши, заинтригува ме :)

25$ не се обмитяват и няма ДДС. Получаваш си кейсовете в пощата и нищо повече. Не мога сега да ти кажа точно над колко лева стоката ти се обмитява, но по спомени беше над 50лв, наистина ще те заблудя- не се сещам.

И аз не съм поръчвал над 1кг от Хонг Конг, но до 500гр и 40лв- не са ми взимали нищо.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Аз съм изключително доволен от PixelSkin HD на Speck. Препоръчвам го на всеки!

Публикувано

Доста обем придава на телефона, аз съм по- скоро за кейсовете, които максимално подчертават естествения му вид.

Но за сметка на това има по добра защита от "кейсовете, които максимално подчертават естествения му вид".

Редактирано от Veselin Minchev
Не се цитира предходно мнение!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...