simba4 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Аз понеже не съм на Мтел от години и не го държа в ръката си заключения телефон, и особено защото не са ми отказвали многократно да ми го отключат... затова са... пълна глупост! Ами аз пък как държа отключен 6s незнам Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro! Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Прави ми впечатление, че и при двата оператора 7-цата се предлага в 4 цвята май един от черните липсва. Кой ли!? Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Ако си с телефона от профила ти и той е от преди 3 години, може и да си част от последните със заключени, моя е от мтел от началото на таиз година и не е заключен. 1 Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 1. Изтекъл ти е срока на договора и са го отключили. Това си важи за всички 2. Платил си повече от самото начало специално за това Стандартно са заключени. Не казвам, че няма как да ти бъде отключен, а че трябва да дадеш нещо отгоре. Цитирай
simba4 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 1. Изтекъл ти е срока на договора и са го отключили. Това си важи за всички 2. Платил си повече от самото начало специално за това Стандартно са заключени. Не казвам, че няма как да ти бъде отключен, а че трябва да дадеш нещо отгоре. Не са заключени на Мтел, договора не ми не е изтекъл! Пробва ли го с друга карта? Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro! Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Какъв срок да е изтекъл от началото на годината до сега, да имам договор за 2 години за няколко карти, за стационарни, за интернет в офисите, телефонът е платен в брой, но не е заключен, и никога не е бил заключен. Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 (редактирано) Смених си профила, че беше стар (благодаря за напомнянето). Реално не съм, но си спомням от предишния, че искаха да им дам 150лв. Ебаси: отключен е... "Срам, дами и господа" Редактирано Септември 16, 2016 от surr3a1 2 Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Споменът ти може и да верен, така беше при 4, 4s и 5, но от модел 5s нататък, не са им заключени. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Даже и лизинговите ли Мтел не ги заключват? 1 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Стига сте се излагали тези, които казват, че са заключени. Мтел с появата на 5s нямат договор за официално представяне на iPhone. Това със 150-те лева беше до iPhone 5. Точно затова 5s в комплекта си имаше адаптер за нашите контакти, който преобразуваще тройката на английските. Вече четвърта година iPhone-те им са отключени. Някъде из форума бях писал преди година-две. 2 Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Да, да... съгласих се, че говоря пълни глупости. Преди пътувах доста извън страната и ми пречеше, но откакто я имам 6-цата, не съм. Не съм имал причина да го тествам въобще. Благодаря за информацията! Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Всички който мислите за Теленор, имайте предвид, че дори и да го платите кеш ( субсидирана цена ) и да подпишете договор, телефона няма да бъде отключен преди изтичането на 2-те години договор. Не става въпрос за доплащане на пари, не става въпрос за обаждане на някой голям от Теленор. Телефоните се отключват, чак след като изтече договора и платите и последната месечна такса от него. Иначе да, плановете на Теленор изглеждат по-добре от тези на МТел. Не забравяйте, че Всеки може да се пазари и да смъкне тези цени надолу. Въпроса е, че в момента когато няма наличностти, който да задоволят търсенето, пазарлъка не върви много добре, но след 2-3 месеца когато имат налични бройки и търсенето е по-слабо, тогава вадят торбата с отстъпките и стават сговорчиви Особено след нова година, тогава вече нещата са съвсем различни, ако Ви се чака до тогава. 3 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 От мтел като чуха че искам да се махам и ми предложиха плана 2XL с 8гб нет(не с 16), за 17лв и 7 128гб за 1200, което излиза по-евтино от теленор с нонстоп за 40лв + телефона за 1070. Само, че няма да мога да преордерна, а ще трябва да търся по магазините. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Ръчкай ги още, това е малко като отстъпка. Смъкнали са ти плана просто, без да пипат цената на телефона ... 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Спонеах й го това, но нищо не каза за телефона. Щом казваш ще се пробвам Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Теленор са в съседния магазин ;). Я им звънни и питай ако дойда при вас какво ще ми дадете :P. После обратно звъниш на МТел и им казваш ама те ми дават това и това. Не е трудно, въпрос на упоритост. 1 Цитирай
niksan1979 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Аз от личен опит потвърждавам казаното от Асен, стават много сговорчиви като се спомене местенето при друг оператор. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Сега отидох в магазина, предложиха ми същият вариант, аз казах че и в този случай в теленор е по-добра офертата и веднага затвори прозорците и ме отписа Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Не изнаглявайте! Недейте да забравяте, че в крайна сметка сме частни лица. Не сме бознес клиент с фактури за над 400-500 лв за да извиваме операторите.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Длъжен е да опита. Едва ли дават най-добрата възможна оферта още след първия опит. В неговия случай може би това е максимума който може да получи. 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 (редактирано) Някой не пипна ли телефона вече, да сподели първи впечатления. Аз чакам късно довечера за преглед и тест Редактирано Септември 16, 2016 от kawabiker 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Шепа австралийци вече го пипаха Тука чакаме по-дълго . Ти щом си довечера с тест, си направо шампион. 2 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 В ръцете ми е и си заслужава!Реших да е 128GB и май 32 ще идва малък!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Прасни едно огледало селфи да му се радваме и ние. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
rooibos Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Sent from my MotoG3 using Tapatalk 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.