Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7

Recommended Posts

Публикувано
Аз понеже не съм на Мтел от години и не го държа в ръката си заключения телефон, и особено защото не са ми отказвали многократно да ми го отключат... затова са... пълна глупост!

Ами аз пък как държа отключен 6s незнам :)

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro!
  • Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

80

• The Shaman

71

• Asen_77

49

• Dean

47

Публикувано

Прави ми впечатление, че и при двата оператора 7-цата се предлага в 4 цвята май един от черните липсва. Кой ли!?

Публикувано

Ако си с телефона от профила ти и той е от преди 3 години, може и да си част от последните със заключени, моя е от мтел от началото на таиз година и не е заключен.

Публикувано

1. Изтекъл ти е срока на договора и са го отключили. Това си важи за всички

2. Платил си повече от самото начало специално за това

Стандартно са заключени. Не казвам, че няма как да ти бъде отключен, а че трябва да дадеш нещо отгоре.

Публикувано
1. Изтекъл ти е срока на договора и са го отключили. Това си важи за всички

2. Платил си повече от самото начало специално за това

Стандартно са заключени. Не казвам, че няма как да ти бъде отключен, а че трябва да дадеш нещо отгоре.

Не са заключени на Мтел, договора не ми не е изтекъл!

Пробва ли го с друга карта?

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro!

Публикувано

Какъв срок да е изтекъл от началото на годината до сега, да имам договор за 2 години за няколко карти, за стационарни, за интернет в офисите, телефонът е платен в брой, но не е заключен, и никога не е бил заключен.

Публикувано (редактирано)

Смених си профила, че беше стар (благодаря за напомнянето). Реално не съм, но си спомням от предишния, че искаха да им дам 150лв.

Ебаси: отключен е... "Срам, дами и господа"

Редактирано от surr3a1
Публикувано

Споменът ти може и да верен, така беше при 4, 4s и 5, но от модел 5s нататък, не са им заключени.

Публикувано

Даже и лизинговите ли Мтел не ги заключват?

Публикувано

Стига сте се излагали тези, които казват, че са заключени. Мтел с появата на 5s нямат договор за официално представяне на iPhone. Това със 150-те лева беше до iPhone 5. Точно затова 5s в комплекта си имаше адаптер за нашите контакти, който преобразуваще тройката на английските.

Вече четвърта година iPhone-те им са отключени. Някъде из форума бях писал преди година-две.

Публикувано

Да, да... съгласих се, че говоря пълни глупости. Преди пътувах доста извън страната и ми пречеше, но откакто я имам 6-цата, не съм. Не съм имал причина да го тествам въобще.

Благодаря за информацията!

Публикувано

Всички който мислите за Теленор, имайте предвид, че дори и да го платите кеш ( субсидирана цена ) и да подпишете договор, телефона няма да бъде отключен преди изтичането на 2-те години договор. Не става въпрос за доплащане на пари, не става въпрос за обаждане на някой голям от Теленор. Телефоните се отключват, чак след като изтече договора и платите и последната месечна такса от него. Иначе да, плановете на Теленор изглеждат по-добре от тези на МТел. 

Не забравяйте, че Всеки може да се пазари и да смъкне тези цени надолу. Въпроса е, че в момента когато няма наличностти, който да задоволят търсенето, пазарлъка не върви много добре, но след 2-3 месеца когато имат налични бройки и търсенето е по-слабо, тогава вадят торбата с отстъпките и стават сговорчиви ;) Особено след нова година, тогава вече нещата са съвсем различни, ако Ви се чака до тогава.

Публикувано

От мтел като чуха че искам да се махам и ми предложиха плана 2XL с 8гб нет(не с 16), за 17лв и 7 128гб за 1200, което излиза по-евтино от теленор с нонстоп за 40лв + телефона за 1070. Само, че няма да мога да преордерна, а ще трябва да търся по магазините.

Публикувано

Ръчкай ги още, това е малко като отстъпка. Смъкнали са ти плана просто, без да пипат цената на телефона ...

Публикувано

Спонеах й го това, но нищо не каза за телефона. Щом казваш ще се пробвам :D

Публикувано

Теленор са в съседния магазин ;). Я им звънни и питай ако дойда при вас какво ще ми дадете :P. После обратно звъниш на МТел и им казваш ама те ми дават това и това. Не е трудно, въпрос на упоритост.

Публикувано

Аз от личен опит потвърждавам казаното от Асен, стават много сговорчиви като се спомене местенето при друг оператор.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сега отидох в магазина, предложиха ми същият вариант, аз казах че и в този случай в теленор е по-добра офертата и веднага затвори прозорците и ме отписа :lol:

Публикувано

Не изнаглявайте! ;) Недейте да забравяте, че в крайна сметка сме частни лица. Не сме бознес клиент с фактури за над 400-500 лв за да извиваме операторите.

Публикувано

Длъжен е да опита. Едва ли дават най-добрата възможна оферта още след първия опит. В неговия случай може би това е максимума който може да получи.

Публикувано (редактирано)

Някой не пипна ли телефона вече, да сподели първи впечатления. Аз чакам късно довечера за преглед и тест :D

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Шепа австралийци вече го пипаха :D 

Тука чакаме по-дълго ;). Ти щом си довечера с тест, си направо шампион.

Публикувано

В ръцете ми е и си заслужава!
Реших да е 128GB и май 32 ще идва малък!

Публикувано

Прасни едно огледало селфи да му се радваме и ние.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...