Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Според форума на револют вече/от съвсем скоро/ се проверява и какъв е адреса в апликацията по време на добавяне на картата.

Има ъпдейт на аппа от днес и ако адреса и бина са както трябва под картата има копче add to wallet.

Публикувано (редактирано)

Променете си адреса на УК в аппа и тогава в аппа ще ви се появи бутон за добавяне в уолета под всяка карта, добавих сега и другите 2 Визи (инъче с бг адреса не искаше да ги добави ръчно) :)

Редактирано от profusion
Публикувано

И в Лидл мина с МС, малко странно защото имах нотификация само от аппа без такава от уолета.

00edbb6c48e267a70d7f5e3595739850.jpg

1f29fd73cb5b8c7841c3763faa235708.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Преди малко в Лидл и на мен ми даде същата грешка като горе (невалиден номер на картата - виза е) и не стана. Явно трябва МС да си направим виртуалка..

Edit: направих виртуална, но не ми дава да я въведа в Епъл пей (смених адреса в револют и региона на ЮК)

Публикувано

Току-що платих в Лидл с MC. И на мен транзакцията ми я няма в Apple Pay а само в Revolut appa.

Публикувано

Като правите опити сте ъпдейтнали всичко до последни версии, нали?

Публикувано

Аз поне - да. Но явно си е до картата. Ето че при хора с МС физическа става в Лидл.

Публикувано

Да всичко, app, iOS, watchOS

Публикувано

Мисля, че проблемите идват от Visa картите. Така при GPay имаше не успешни транзакции. 

Публикувано
Променете си адреса на УК в аппа и тогава в аппа ще ви се появи бутон за добавяне в уолета под всяка карта, добавих сега и другите 2 Визи (инъче с бг адреса не искаше да ги добави ръчно) 

Освен,че смени лева с паунди,бутон няма.Какво още трябва?

Картата ти да е с UK Бин, ако не е изкарай си виртуална докато си с UK адрес и региона на телефона да е UK, USA или страна, където официално има Apple Pay.

Последната версия на аппа е 5.49, от днес.

Редактирано от ML16
Публикувано

Всичко е както си го написал,сега след поредното отваряне на Револют,без нищо да съм променял се появи въпросният бутон.....под двете визи,но не и под специално създадената за целта МК.

Публикувано

Пробвай ръчно да я добавиш през wallet appa 

Публикувано

Да, ако не си премиум :(

Публикувано
Пробвай ръчно да я добавиш през wallet appa 

Не става,другия въпрос ми е-при добавяне на Виза-та ми изпрати код за верификация,но не съм го въвеждал никъде,пък пише,че е активна?
Публикувано

При мен за виртуалната не поиска пари, обаче не ми даде и да я въведа в Епъл пей.
На друг телефон не даваше физическа виза да се добави и се оказа, че е защото револют приложението не е с последна версия. След ъпдейт се получи и дори се появи бутона add to wallet.
Някой да знае във Фантастико с какви терминали са и дали работи в момента?

Публикувано

Нтересно с МС имаше и нулева транзакция верификация от Мастъркард, при Визите не. Според мен ще тръгнат и те просто нещо при Виза има специфично както и при Гпей, и трябва да го донаправят.

Публикувано

Визата се добави след смяна на региона и адреса в Revolut. Все пак е с GB bin.
Кода за потвърждение се наложи да въведа ръчно, не знам от какво зависи.
За Фантастико - утре мисля да тествам и ще дам отзив.

Публикувано

Във форума на Curve един поляк сподели, че са му спряли картата, след като успешно я е добавил и ползвал, била е Виза с UK BIN. Общо взето само врътки докато не дойде официално. Да стискаме палци да минем между капките.

D207509A-40A5-4174-97D9-6954AC364DF6.jpeg

Много тъпо остава да ни изпогорят картите сега....

Edit: поляка ми каза че му работи картата, просто не с АП

Редактирано от profusion
Публикувано

А пин код, иска ли при плащане над 50лв? Чудя се за виртуалната, нали тя няма?

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Публикувано

За да си аднеш Revolut в Apple Wallet, трябва ли да имаш физическа карта или може с виртуалната?

Публикувано

И с двете може

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Някъде мернах, че зависи от терминала. Иначе да, логично е да не е нужно.

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Публикувано

За момента с МС нямам проблем.

Хората с Виза къде успяват да платат?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...