londongunner Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 На терминал на Райфайзенбанк няма проблеми с плащане с ВизаSent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Тя е физична, правена март 2018 с бг регистрация, вечера дори не съм сменял бг адреса в апа за да я вкарам в уолета и стана веднага с верификация за 0$ от Мастъркард, а с Визите беше зор. Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Хм след като смени адреса пак ти прати бг БИН, брех.... Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Е аз преди час някъде, направих нова виртуална с юк Бин и ми я прие в уолета. Сложих юк адрес, след това изтрих старата с бг Бин, за да не плащам новата. Създадох нова виртуална и пак промених адреса на бг. edit: Това със смяната на адреса, не го правете, поне засега! Говори се, че води до заключване на акаунта! Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Или пък физична като твоята ? Химичните не ги приема, имайте го предвид. 3 1 Цитирай
mirror Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Има ли или няма Apple Pay в БГ? Последните 3 страници са абсолютен чат и нищо не се разбира. 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Има ли или няма Apple Pay в БГ? Последните 3 страници са абсолютен чат и нищо не се разбира.То,ако имаше,някой наблюдателен админ щеше да смени поне заглавието на темата Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Че ко ми е на заглавието нали все още не е официално ? @mirror няма официално в бг по въпроса с Револют за някой има с Мастъркард за други частично - Виза Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Как си изтрил старата , та да не плащаш новата?Всяка първа виртуална е безплатна. Ако изтриеш старата, преди да направиш нова, то тя пак се води първа. Поне при мен трети път става така, без да плащам.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk 1 Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Да.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Виж Бина, преди да изтриеш старата. Като завъртиш новата се вижда. Това след като смениш адреса на юк. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 преди 11 минути, profusion написа: Че ко ми е на заглавието нали все още не е официално ? @mirror няма официално Именно. Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Аз нещо не схващам, адреса в момента ми е бг и ми дава да създам виртуалка със следния БИН, който не е бг?! - 5391 2320 Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Тогава явно е различно за всеки. И аз съм с бг адрес, но ми дава друг Бин. 527346Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Аз нещо не схващам, адреса в момента ми е бг и ми дава да създам виртуалка със следния БИН, който не е бг?! - 5391 2320При теб дава юк prepaid standard, а при мен е Nl platinum prepaid. Объркващо е доста да. Сигурен съм, че до вчера с бг адрес и нова виртуална, същия бинчекър даваше всеки път бг. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Цитата е от друг форум.Ако прецените,че не е редно го премахнете. Цитат Здравейте, Искам да споделя с вас как от вчера 29,05,19 изплозвам Apple Pay на моя телефон. Revolut пуснаха ъпдейт в който пускат Apple Pay на територията на UK и France. Използвам техните услуги главно когато пътувам в Европа заради ниските такси, споделенто плащане и лесно прехвърляне на средства с приятели. Метда е подобен на този който използвам когато искам да си изтегля приложение рестриктирано за България, но в случая е по лестно защото нямa нужда от ново apple id. 1.Първа стъпка е да се промени локацията на телефона на UK. Settings => General => Language & Region => Region => UK 2. Отиваме в приложението на Revolut Profile => Personal details => Home Address => Там промених адреса си на произволен адрес в Ангилия 3. В приложението Revolut Cards => Под картата ми излезе [ Add To Apple Wallet ] Натиснах го свърза се с някакъв сървър одобри го и Картата се появи в Wallet. 4. Обратно цялата процедура 1. Отиваме в приложението на Revolut Profile => Personal details => Home Address => Там промених адреса си на адреса с който съм регистриран /По лична карта/. 2. Промени локацията на телефона на България. Settings => General => Language & Region => Region => Bulgaria. Всичко се върна както си беше но картата остана в портфейла нямаш възможност да добавяш карти от портфейла когато натиснеш знака + Излиза съобщение Could Not Set Up Apple Pay => An error occurred while setting up Apple Pay => OK. В Revolut изчезна менюто да добавиш карта Повяи се ново меню в Settings [Wallet & Apple Pay] Там добавих информация която е актуална: Shipping Address Email Phone Понеже липсваше, а би трябвало да я има. Сега по сложния въпрос е колко регулации съм нарушил. При добавянето в Apple Wallet имаше Terms and condition, които не съм чел (направо се съгласих). Също така не съм сигурен дали е законно да се сменя адрес в Revolut. Както и да е днес сутринта си взех кафе и цигари с телефона Успех и дано съм бил полезен. Поздрави 1 Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Дали ще фикснат Визите, защото в другите страни май им работи ако сме само ние едва ли ще го фикснат? Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 (редактирано) преди 1 час, KurtiMakarov написа: Цитата е от друг форум.Ако прецените,че не е редно го премахнете. Цитат Общо взето,това правим от вчера,ама без успех. Редактирано Май 30, 2019 от arm11 Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 А пробвахте ли освен адреса в аппа + ВПН? на който му изкарваше все бг БИНове Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 Отказа ми на терминал на Societe general. Забелязах, че е същата марка като в Лидъл - VeriFone. Да не би да имат някаква несъвместимост? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 Да Лидъл са на тях, обаче с МС няма проблем, тоест проблема си е на Виза. Цитирай
londongunner Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 На мен току що ми отказа плащане в Лидъл с МС виртуална... Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Май 30, 2019 Автор Публикувано Май 30, 2019 (редактирано) Е вече съм в джаза ? Редактирано Май 30, 2019 от profusion Цитирай
gogi6 Публикувано Май 30, 2019 Публикувано Май 30, 2019 В лидл няма да стъпя, докато не си оправят проблемите! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.