Dobriyan Benov Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Жена ми с мастъркард вчера не успя да плати на борика Цитирай
biglamer Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 На мен не ми е махната още, но аз си стоя с UK адрес в app-a. Цитирай
profusion Публикувано Май 31, 2019 Автор Публикувано Май 31, 2019 E, няма и да ти е махнат ако адреса е УК, въпросът е кога и дали ще ти кажат да го верифицираш, щото ти е различен от личната карта? Цитирай
turieca Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Не разбирам защо, като всичко явно може да работи изкуствено се спъва и се ебават с потребителите си. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Май 31, 2019 Автор Публикувано Май 31, 2019 То това не става ръчно, както днес махането на картите автоматично, ако решат сравняват държавата в ID-то (100% го имат някъде) с другата държава (на адреса) и ако е различна пращат съобщ за нова верификация. Ако искат могат да го направят лесно. Цитирай
chayanne Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Това няма как да стане. В UK е пълно с постоянно пребиваващи с ID от други държави. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Това е така, но точно по тази причина банките приемат и други начини за верифициране на адреса, и така или иначе го изискват дори да нямаш УК айди, по техния закон know your customer. И аз много се чудя дали да не сложа УК адрес и каквото стане, но ме притеснява да не ме съспенднат защото искам да ползвам революта дори и без АП Цитирай
mbozhkoff Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 (редактирано) Според мен Monese в момента са най-добрата алтернатива, защото: - са първите, които са дали заявка за официалното пускане на Apple Pay в България - "позволяват" заобикалянето (смяната на адреса) и не ти правят проблем след това - работи на всеки един ПОС терминал в страната - получаваш 15 евро при регистрация с промо код, безплатна карта и безплатна доставка - имаш 3 напълно безплатни месеца (отново с промо код), в които се възползваш от предимствата на най-скъпият Premium абонамент (€15) и съответно нямаш абсолютно никакви такси, а след това автоматично те връща на безплатният Start план И в най-добрият случай, още преди изтичането на тези 3 месеца, ще се появят още алтернативи (Revolut да се ориентират към официалното пускане на Pay в БГ?) Редактирано Май 31, 2019 от mbozhkoff 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Възможно е с 12.4 да пуснат Apple Pay за България. Цитирай
mbozhkoff Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 12.4 е прекалено скоро, аз залагам на 13 Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 31, 2019 Публикувано Май 31, 2019 Пускането на Apple Pay няма общо с пускането на нова версията на iOS. Като са готови ще го пуснат просто Цитирай
profusion Публикувано Юни 1, 2019 Автор Публикувано Юни 1, 2019 То за това в УК искат най често ютилити бил (сметка за ток, вида и т.н) за верификация на адреса не лична карта Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Юни 1, 2019 Публикувано Юни 1, 2019 В Перник де що има ПОС на Борика, плащане с Револют не минава! Не вярвам и с Монезе да стане. Направо съм си на първа страница.Чак до Перник ли отиде бре!Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 1, 2019 Автор Публикувано Юни 1, 2019 В Перник де що има ПОС на Борика, плащане с Револют не минава! Не вярвам и с Монезе да стане. Направо съм си на първа страница.С Виза ли?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юни 1, 2019 Автор Публикувано Юни 1, 2019 С Мастър кард. Няма логика да стане с Монезе.същото беше и с Буун. Не съвпадат биковете според мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Много странно след като пуснаха революта до спирането 2 дена с мастъркард плащах на няколко терминала кскто и такива на борика и в Лидъл и уникредит. А сега не ще....може би защото моята беше физическа и БИНа и се различава от виртуалната знам ли. Но факт никъде нямах проблем преди да ми я махнат от уолета, бух пробвал пак ама не ми се сменят адреси да рускувам. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
bobolino Публикувано Юни 1, 2019 Публикувано Юни 1, 2019 При мен днес, след ресет на телефона в gpay се добавя, само виртуалната с ," фалшивия юк адрес". Старата с юк бин не ще. На ябълката и двете са аут.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
MacIlian Публикувано Юни 1, 2019 Публикувано Юни 1, 2019 С Револют МС виртуалка с UK [(адрес само в приложението), (IBAN на сметката) и ( 5273 4680.... номер на картата)] , днес платих без проблем на две квартални магазинчета с ПОС терминали на ПИБ и Райфайзен. Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 1, 2019 Публикувано Юни 1, 2019 Точно такава виртуалка,не ми дава изобщо да я добавя в Wallet. Цитирай
MacIlian Публикувано Юни 2, 2019 Публикувано Юни 2, 2019 Аз преди да я поръчам виртуалката, смених региона на телефон и адреса в Револют апп-а, след това я поръчах и си имаше бутон за добавяне в портфейла, след това единствено си върнах региона на телефона на БГ. Цитирай
mbozhkoff Публикувано Юни 2, 2019 Публикувано Юни 2, 2019 преди 7 часа, gorgior написа: В Перник де що има ПОС на Борика, плащане с Револют не минава! Не вярвам и с Монезе да стане.? Направо съм си на първа страница. Пробвал Monese на единственият ПОС терминал в Рударци (поне така ми казаха в магазинчето) преди седмица и мина без проблем, не ми се вярва в Перник да откаже... Поне от личен опит - има ли ПОС терминал, който да поддържа безконтактни карти, поддържа и Monese Apple Pay (физическата карта не я ползвам) Цитирай
Peter Staev Публикувано Юни 2, 2019 Публикувано Юни 2, 2019 Да споделя и аз малко опит. Имам виртуална MC с UK бин, регистрирана в уолета и с UK адрес в Revolut: 31.05., KFC, Уникредит - отказана 01.06, Кауфланд, Уникредит - отказана Според мен първите 1-2 дена, Борика е правила тестове за официалното пускане и за това е работило. След което отново са спрели подръжката. Монезе и другите най-вероятно в момента също няма да работят с Борика. Утре ще пробвам на Райфайзен в Била. Цитирай
profusion Публикувано Юни 2, 2019 Автор Публикувано Юни 2, 2019 Абе какви тестове на борика ви гонят не четете ли че Монезе минава навсякъде, моята МС също, но е физическа от старите преди година издавани и БИНа е друг от новите виртуалки. Просто в Борика е леш и хаос има едни бинове други няма и така. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.