martokb Публикувано Юли 1, 2019 Публикувано Юли 1, 2019 (редактирано) Сега получих ъпдейт и ще погледна Това е след ъпдейта.. Редактирано Юли 1, 2019 от martokb Цитирай
martokb Публикувано Юли 1, 2019 Публикувано Юли 1, 2019 Не виждам безплатно теглене на банкомат. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 1, 2019 Публикувано Юли 1, 2019 Явно проблема е с твоя план. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
martokb Публикувано Юли 1, 2019 Публикувано Юли 1, 2019 Знаеш ли защо? Трябва да го ъпдейтнеш с новия план който е безплатен. Отивате на профил, план, ъпдейт и ви излиза плана за 4.99 слайдвате на ляво и избирате безплатния план който отключва всички тези благинки. Цитирай
profusion Публикувано Юли 1, 2019 Автор Публикувано Юли 1, 2019 Днес бяха пуснали безплатни рейбоу физически карти МС (безплатни независимо колко имаш), забърсах една ... за идеята лимитед едишън Цитирай
profusion Публикувано Юли 1, 2019 Автор Публикувано Юли 1, 2019 Колегата да внимава с Бууна да не му дойде честитка след 2-3 години, знаем ги немците аз за това си изчистих сметките с тях (преведох им 4-те евро през трансфер на Револют) Цитирай
profusion Публикувано Юли 1, 2019 Автор Публикувано Юли 1, 2019 Те монезе се усетиха ама га революта зае 80% от пазара и пак трудно без локални валути. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 Здравейте. Искам да се регистрирам в Револют и съответно да си извадя карта, но вече няколко дена седи на “Проверяваме вашата самоличност....”. Попълнил съм си всичко. Къде бъркам. Sent from my iPhone using TapatalkНикой ли не може да помогне. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 Виж дали не са ти поискали да снимаш втори път личната ти карта или теб, може снимките да не са им харесали. Иначе ги питай: Revolut app-> More-> Help->Chat with us. Първо се включва бот, така че в чата пишеш “live agent” и ще се включи човек. Цитирай
martokb Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 преди 8 часа, profusion написа: Колегата да внимава с Бууна да не му дойде честитка след 2-3 години, знаем ги немците аз за това си изчистих сметките с тях (преведох им 4-те евро през трансфер на Револют) Вчера им пуснах превод с Revolut, и сега чакам закриване на акаунта. И аз имам притеснения, че нося някаква наказателна отговорност ако не си платя, въпреки, че според един колега няма страшно. Цитирай
JmeLche Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 Аз да питам нещо, защото чета на всичките постовете и, не ми става ясно, защо правите толкова много гимнастики, аз ползвам Револют с директна дебитна карта от ДСК и си плащам, както в държавни институции, така и извън България pay! Никъде, не ми взимат такси, за превалутиране!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
germana Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 Аз да попитам, дали има някакъв проблем ако сложа една и съща карта на още един iPhone?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
NRG Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 До колкото пазбирам, не може да се свърже Революта директно с българска карта и да си тегли автоматично от нея? Като свърши баланса, трябва да се зареди ръчно? Цитирай
JmeLche Публикувано Юли 2, 2019 Публикувано Юли 2, 2019 @germana: Можеш в две у-ва да сложиш една и съща карта! @NRG: Да, не може автоматично да тегли пари при изразходван баланс, това е кофтито, трябва ръчно да зареждаш всеки път Send from my Huawei P30 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
martokb Публикувано Юли 3, 2019 Публикувано Юли 3, 2019 Аз имам друг проблем не иска да ми верифицира картата на Monese в Apple Wallet. от два дни пробвам и не иска. Пробвах с телефон и мейл и не иска... Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 3, 2019 Публикувано Юли 3, 2019 преди 9 часа, JmeLche написа: Аз да питам нещо, защото чета на всичките постовете и, не ми става ясно, защо правите толкова много гимнастики, аз ползвам Револют с директна дебитна карта от ДСК и си плащам, както в държавни институции, така и извън България pay! Никъде, не ми взимат такси, за превалутиране! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Би ли пояснил,как ползваш Револют с бг карта,или имаш предвид че от нея зареждаш? Цитирай
JmeLche Публикувано Юли 3, 2019 Публикувано Юли 3, 2019 Ето! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 3, 2019 Публикувано Юли 3, 2019 Е то при всички е така.Гимнастиките се правиха допреди седмица, когато имаше ограничения за Apple Pay. Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 3, 2019 Публикувано Юли 3, 2019 преди 1 час, JmeLche написа: Ето! То това си е така още с инсталирането на апп-а.Явно нещо не се разбрахме Цитирай
germana Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Revolut пак с “промоция”, ама само за 12 месеца. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Аз вчера открих опцията "касичка" на Revolut. Закръгля ми сметките и отделя дребните много хитро. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Това не е зле ако ползваш картата редовно, но има и други хубави опции — auto exchange, например. Ако сложиш повечко пари по сметката, може да печелиш от превалутиране. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
turieca Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Започвам да я ползвам все по редовно. Особено от както работи епъл пей и не се налага да имам пари в мен. Цитирай
germana Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Аз вчера открих опцията "касичка" на Revolut. Закръгля ми сметките и отделя дребните много хитро.Къде е тази опция?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Юли 4, 2019 Публикувано Юли 4, 2019 Намерих я!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.