simba4 Публикувано Октомври 7, 2023 Публикувано Октомври 7, 2023 Yettel нямат обаче!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 7, 2023 Публикувано Октомври 7, 2023 преди 2 часа, profusion написа: Аз съм на Виваком, като го включа и след малко ми казва че не е налично и се изкл само? При мен със СМС не се активира, а се наложи да звъня на 123. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 7, 2023 Автор Публикувано Октомври 7, 2023 Много ясно, нищо не помня като функция подържана от Виваком да е могло да се отвори със смс, не смятам роуминг Sent from my iPad 9 using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 7, 2023 Публикувано Октомври 7, 2023 При мен и двете опции се активираха със смс без проблем. На Виваком съм. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 8, 2023 Автор Публикувано Октомври 8, 2023 Може, аз нито волтето нито вовифи можах да пусна чрез смс, активирани са посредством съпорта на ВивакомSent from my iPad 9 using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Октомври 8, 2023 Публикувано Октомври 8, 2023 Смс за voWiFi кой е, че само от настройки не става ресетва се на офф. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 1701 "START" за VoLTE "START WiFi" за VoWiFi Но и при мен не става с SMS Цитирай
Русев Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Това за кой оператор?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Това за кой оператор?Sent from my iPhone using Tapatalk ProВиваком Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 За А1 нужна ли е активация?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Не през СМС. От менюто се активира. 1 Цитирай
AresP Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 При мен, с А1, нямаше нужда от активация. Само цъкваш "Wi Fi обаждане". Работи. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Изпратих смс-ите до виваком, върнаха ми, че двете услуги са активирани да си рестартирам телефона, направих го и сега какво? Трябва ли да ги има тези опции в менюто в сетингс? Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Да. В някои случаи трябва ресет на мрежовите настройки. При мен тръгна след ресет. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Направих ресет на мрежовите настройки. И след това? Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 9, 2023 Автор Публикувано Октомври 9, 2023 Вече си с функцията , а как да разбереш дали в така пише по-горе в тематаSent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 на 6.10.2023 г. в 18:55, venelin111111 написа: “Виваком” е оператора ми, активирах функцията чрез съпорта им т.е. те го активираха като попитаха какъв модел е айфона ми. Пусни “самолетен режим” намери WiFi и на бар лентата до иконката на WiFi излиза надпис VoWIFI. По този начин тествай дали ти е активна функцията. Активира се от settings -телефон и от мобилна връзка- WiFi обаждане. Едит: слагам снимка от нета за да придобиеш представа защото нямам WiFi в момент. Sent from my Айфон using Tapatalk Къде по менютата в сетингс има такива настройки? Ако може някой, който наистина разбира, да напише последователността, че от тук от там в тая тема, не става. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 9, 2023 Автор Публикувано Октомври 9, 2023 “Виваком” е оператора ми, активирах функцията чрез съпорта им т.е. те го активираха като попитаха какъв модел е айфона ми. Пусни “самолетен режим” намери WiFi и на бар лентата до иконката на WiFi излиза надпис VoWIFI. По този начин тествай дали ти е активна функцията. Активира се от settings -телефон и от мобилна връзка- WiFi обаждане.Sent from my Айфон using TapatalkТи не прочете ли? Не си..Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Четох ама не разбирам. Тъп ли съм или ти не си го обяснил като хората? Доколкото разбирам от този пост преди да провериш дали е активирана опцията, трябва да я активираш в менюто settings -телефон и от мобилна връзка- WiFi обаждане. Първо не е редно много да се пише порядък от действия в менютата на два езика, второ къде в Settings - Phone има меню мобилна връзка? В моя телефон няма, във втория ми телефон - няма. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 9, 2023 Автор Публикувано Октомври 9, 2023 В този ред.Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Ще ни пляскат с тоя офтопик, ама недей, че ще сънувам кошмари! Най-добре си е на английски, както си е замислена операционната система, всичко останало е гавра, а и не е толкова трудно да се научат максимум 100 термина, особено като ползваш смартфон от примерно 10 и повече години, същото важи и за андроидите, според мен разбира се. И да не съм съвсем офтопик поне този път, някаква идея йеттел дали ще я пускат тази така търсена функция? Защото на няколко пъти ме пита искам ли да я включа като пропада връзка с чужбина обикновено, но после не става и чак сега се зачетох, че при нас я няма.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 9, 2023 Автор Публикувано Октомври 9, 2023 Деси, говори със съпорта им , те знаят най-добре или влез в техен магазин. Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 9, 2023 Публикувано Октомври 9, 2023 Ще видя, обикновено се опитвам да ги избягвам, защото всеки говори различно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
turieca Публикувано Октомври 10, 2023 Публикувано Октомври 10, 2023 Вчера опитах със СМС и не стана, но днес мина успешно и вече си работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.