Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

бартеросвам Лаптоп за мак

Искам да имам мак-лаптоп в замяна давам тоз уин-лап ---
  • Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

537

• The Shaman

318

• Pe6o666

103

• tonygti

57

Публикувано (редактирано)
Държа лаптопя да има ваирлес - чакам педложения тук и на мобифон - 0878/850838 от софията съм

:tooth:

Редактирано от r3ac7
Публикувано
За съжаление не стана. Първо тръгна да си инсталира нещата и след като бе готов при стартирането спря пак до Ябълката.Стой си тя на екрана и не мърда! Мамка Й
Публикувано
Имам следния въпрос: Как мога да разбера всички приложения' date=' които съм инсталирал на телефона, както и всички фиксове и изобщо всичко което съм Инсталнал от Сидия?

Благодаря предварително.[/quote']

Най-вероятно на по чашка.

Публикувано
моля ви помагаите' date='блокира ми телефона след като се опитах да си прехварля музика от аитунес,дали аз натиснах нещо не знам но ми се показа картинка с кабелче,което ми паказваше че трябва кабела да се сварже кам аитунеса и сега си стои така картината нямам достап до телефона,пробвах изклучване и вклучване не става нищо.ако може някои да ми помогне ще сам мн благодарна.благодаря ви[/quote']
Публикувано

======================================================================

john zdravei date pitam edin priatelima edin tel i izpisva iphone zatvoreno kak moga dagootlu4a

======================================================================

:rolleyes:

Субтитри да има някой ?

Публикувано

Това надявам се е режисирано??? Просто не може да бъде вярно crushed.gif

Публикувано

Мине не мине година и този клип пак почва да се върти в нета.

Публикувано
Здравеите ! ..... начи искам да попитам дали някои може да ми помогне .... инсталирах си итус ... и влезнах в iphone и там пи6е6е да го ъпгреидвам до 3.1 и аз мо дадох ъпгреид и се развали не6то сега ни6то немога да права само някакжи повикваниа само клавиатърата за набиране ни6то и ми показва да влеза във itunes .......
Публикувано
Здравеите ... на ск0р0 си взех iphone 3g 8gb 3.1.3 versi0n Firmwave 05.14.02 ..... След п0ставянет0 на сим картата ми горе на обхвата първ0началн0 ми излиза Searching... а след 5-10 мин.. ми изписва No Service ... кат0 цял0 т0ва ми е пр0блема ....

Д0ста теми изчет0х имаше няк0лк0 пр0глема кат0 м0я ... н0 нищ0 съществен0 нищ0 несе п0лучава .... няк0и ак0 м0же да п0м0гне....ще се радвам мн0г0... :-/ o_O o:| Аааа-аа... и същ0 телеф0нат е 0т Англия ...

Здравейте не съм ползвал до сега ifunbox.Искам да попитам как да си сменя определени икони' date='които аз искам' date='става въпрос за иконите на phone и camera.Благодаря предварително.[/quote'']
Публикувано
Не го разбрах това с Блекрейн...

Някой да му се е случвало подобно нещо? Нужно ли е да пусна малко ток директно в батерията' date='че да я събудя?

Или да сменя с друга нова батерия?[/quote']

Публикувано

chukolna... пак ще излетиш...

o3Mo  :	(15 септември 2010 - 13:04)  той ползва iToons там нещата явно са малко като при анимациите влизаш през печката излизаш през пералнята 
x1n3t1x : (15 септември 2010 - 13:05) да и направо в кревата при маикати ...

Публикувано
здравейте' date=' искам да попитам дали има място във софиа където мога да отида (примерно някой официален магазин на ейпъл) и да ми направят телефона от ФЗ на ФО, без ултрасноул и джейлбрейкове?[/quote']
Публикувано
значи неска го обновии

ся вече само мога да го отключвам

Публикувано
имам едно въпросче: може ли от .ипа да премине в мп3 и как става?
Публикувано

Хахаха..., може бре, как да не може. Аз в .avi го правя, той за .mp3 пита.:naughty3:

Публикувано
8-X Аз имам 2g и искам да му ъпдейтвам софтлера!!!Но как??? ?:-/
Публикувано (редактирано)
Пише ми че е версия 4.0 как да разбера коя е?
Редактирано от Ndoe
Публикувано

извинявам се може ли да ми кажете кои е този powar бутон и кой е този home бутон ще съм ви признателен много благодаря :)

:Wink:
Публикувано

А после казват, че му били малко копчетата на iPhone :Wink:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...