The Shaman Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Обява за продажба на iPad: уникален айпад със леки козметчни забележки версия Телефончето има забележки по дисплея и е с поужилен корпус 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Здравейте този часовник доста ми хареса но се чудя дали не е фейк намерих това в ебай http://www.ebay.com/itm/Newest-style-Iw ... 20c547efe1 нещо можете ли да ме посъветвате? 'Ич... Здравейте съфорумци може ли малко помощ..!? вмомента съм с 5.1 и искам downgrade на 5.0.1 кога трябва да сейфна SHSH blobs преди да мина до 5.1.1 или след като сложа 5.1.1..!? 1 Цитирай
mereta Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Така че общо взето андроид става само за тоалетна хартия за некой сумист а и-нещата еми вие си знаете праите си кефа........ Така послепис: 1.имам правописни грешки мързи ме да си ги оправя, 2.Андроид е за мангали, 3. Моля всичко фенове на андроид да направят следните неща:1.звмете си андроидите и си ги наврете там където вече сте свикнали 2след това скочете от некои мост 3.а преди моста си вземете тъпия андроид и го праснете от десетия етаж И ОЩЕ НЕЩО МН.ВАЖНО ако оцелеете след моста моля дайте си адресите примерно тука та да мога да ви спукам от бой. Приятен ден!......послепис на послеписа андроид ще смуче к*ра на apple . 2 Цитирай
arm11 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Аууу кой е този хейтър бре, хахахха. Па и биач :tooth: 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Дали не си е негово мнение? Някой знае ли, кога най-накрая, ще излезе Jailbreak за iPhone 4S с 5.1. ?!?Минаха 2-3 месеца вече, на тоя телефон не му ползвам и 20% от функциите по този начин. Нямам нито една игра качена, 2-3 приложения и това е. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 нов съм,тъп съм,от скоро имам 3GS 16GB IOS 4.0,изтрих си скайпа и сега не мога да си го инсталирам,иска ми IOS 4.2.некви указания,помощ моля!!! Компютъра е в добро състояние, с току що преинсталиран уиндълс, и с чисто нова клавиатура, много запазен, почти не съм го ползвал.Батерията държи 1-2 минути. 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 има ли приложение, което докато правиш видео да заснемаш хубавите кадри? 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Из вести.бг: На два пъти - месец след операцията и през юни 2006 г., е имало вероятност за отхвърляне, но и в двата случая процесът е бил напълно спрян с помощта на силни имунодепресанти. Медиците във форума, да не се хилят много 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 23, 2012 Публикувано Май 23, 2012 продажба на IPAD 1 64GB + 3G -550 лв отлично състояние, батерията държи такса за една седмица. 2 пластмасови капаци назад оригиналният Apple черно случай на. в София, 550 лв. Продавам iPhone 2G в отлично техническо състояние.Телефона е много пазен, не е изпускан, няма наранявания. Не знам с кой фирмуер е. Телефона се намира в София, но изпращам и с куриер за цялата страна. Цена 150 лв. Колекционерски телефон - пълен комплект. К'во ли друсат някои хора? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 И аз Здравейте , колко ще ми струва да ми се оправят изгорелите пиксели по дисплея?? благодаря. 1 Цитирай
algor Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 ъ И аз съм на твоето мнение , Татко ми каза че в някой вестник пише че Витоша вулкана се е събул!! 3 Цитирай
Jorky_pld Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 от скоро съм с iphone4s, та преди малко забелязах след като ми звъннаха че само от единия говорител се чува мелодията... има ли няк'ва опция която да ги стабилизира и двете да свирят или да ходя към глобул? :tooth: 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 от 5:30 до 7:00 часа. В 5:30(!!!) започва представянето на Corona untethered jeilbreak, в което ще вземат участие @pod2g, @p0sixninja, @ planetbeing. Всичко това ще се случи от 11:30 до 13:00(!!!) часа в Амстердам, а в България от 5:30 до 7:00 часа. Някой да подскаже Амстердам на кой точно континент е? Или нас ни е преместило земетресението? 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Преди десетина дни една моя приятелка намери един iPhone. (повярвате ми, това наистина се случва). След като беше пуснато съобщение за намеренн телефон (това става в ресторант) и никой не се обади, приятелката ми ми го подари. Тя си има Галакси, и то е доста по-готино и по-ново. Но аз съм стар фен на ябълката 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 как да си върна бекъм от айклауд Аз имам такова фолио дето да предпазва екрана от надраскване и тем подобни, пък чак от ткави работи да служи ехехюю. Моят 3Г го метам и изпускам от маса и от джоба ми е падал ама толкова пъти .... ааа да напомня, че имам гумените предпазетили и заради това, така че ползвайте гуми хораа. И баща ти е трябвало да ползва Доколкото съм чувал на хоум-бутона на айфоните се натрупва нещо като кеш памет(???), която бърка работата му. Т.е. проблема е софтуерен, не е в хардуера. Рекалибрация(???) на бутона се извършва по следния начин:1. Задържаш Power Button докато "Slide to Power Off" се появи. 2. Задържаш Home Button, докато се върнеш в хоум скрийн Не е зле тая процедура да се повтаря периодично. И тоя счупи стрелката... У замундата пълно "патриоти": кои са най-великите, питаш? ами да ти кажа. по-скоро да изброя (само случаите от значение в световен мащаб): тервел разкостил арабите, дето се опитали да напраат ръш византия и от там- на европейския съюз като цяло. с по-малка армия такъв бой сме им тръснали, та арабските историци почнали да викат, че един българин на кон може да нападне и убие (цифром и словом) 20 000 двадесет хиляди арабски бойци. (е... ти и бойците тогава) западните хронисти пък го кръстили спасителят на европа борис, християнството и книжнината няма да коментирам. само ше кажа, че русия имат да кажат едно мерси за религията, буквичките, книжките и средновековната си култура като цяло. и че в монголия пишат на кирилица. симеон при ахелой така е разпукал гърчолята, че тва е признато за най-бруталната касапница за ранното средновковие(па може и за некое по-късно) западноевропейските рицарчета нещо задобрели по едно време, таман си помислили, че са безсмъртни, и цар калоян такъв кьотек им тръснал при одрин, че направо им спрял тока и на импрерийката и на се.. че и императорчето им изфърлил като мръсна котка от стените на царевец(ама последното е само хипотеза.. имало неква интрига с царицата, която била некво средновековно курве, ама тия работи са недоказуеми) и татаро монголите, дето прегазили целия свят, като дошли до тука, са зели от шутовете и пестниците. и то качествено. та решили, 4е от другата страна на дунава нема нищо интересно и ше си седят на левия бряг. после прескачаме един леко неприятен период(( и отиваме на балканската война. и врабчетата знаят за непревземаемия одрин. да бе, ма наште нали са прос народ, не са имали коско джамити стратези и военни светила, да им кажат, че е непревземаем. не са разбрали, просто, кво да правиш-неук народ.. та го изнесли за 3 дена.. 1700 убити & ранени при атаката, а турците, дето са ж дифенс- 8к убити при превземането. нейсе. военния министър на франция след 1 балканска казал- ако зависи от мене, за съюзници предпочитам 100 0000 български войници, пред която и да е европейска армия. 1та свтовна при дойран..е тва вече е грубо.. французи, англичани, гърци.. направили сме ги за посмешище. буквално. особено третата битка(то предишните е била същата работа, ама тука просто е било повече)- 8 дивзии срещу 1.4 от наша страна.. наште голи, боси, гладни, че и с оскъдни амуниции.. па бой, па бой.. елато повече. ние- 800 убити, ония - най малко 20 000 (цифрите варират в различните източници, особено англиските. сега даже викат, че били 3 000) да, ама съм чел спомените на ч пичага, дето е бил там и вика, че само след първия ден, само пред неговия окоп имало 3000 англичани, дето са дали фира. а мисла на него да повярвам. не знам защо.. а! може би за тва, че министър председателя на англия, лойд джордж, след тая зверска сеч е казал- "никога до сега в историята на англия, не сме давали толкова много жертви в една битка" 2та световна пък- нема такива куриози)) от свален изтребител с противотанково оръдие (прецедент в историята), до танкове, дето минават по кози пътеки и излизат в гръб на противника от другата страна на планината.. ония немците - шах с пешката. един вика- ми аз мислех, че тия танкове някак си с парашути са ги пуснали. ми не са, брат. хитреци са) и са сърцати момците)). и тва е една малка част. моля отбележете. има още мноо 10 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Здравейте,днес си взех телефона защото го давах за отключване - джейлбрейкване.Като го взех видях,че имам въпросното приложение - Installous.Едно приятелче ми каза,че и на него като са му го отключвали са я качили (той е с Iphone 4 с micro sim) и ми каза,че мога да си тегля всички ПЛАТЕНИ приложения чрез това приложение - БЕЗПЛАТНО.Обаче,одеве си изтеглих приложение и след това видях,че най-долу в описанието му пише 0,99$.Другото нещо което забелязах е,че като извадя сим картата не иска да тегли приложения.Бихте ли споделили дали всичко което тегля е безплатно или накрая ще ми дойде някоя сметка която ще е 3 пъти цената на Iphona. П.П телефонът е Iphone 3GS с обикновена (не micro) сим карта. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Заглавие: Re: MacOS Lionахаха да И аз от кажи речи толкова го имам инсталиран и го ползвам Сега ще питам същото за Снежния Лъв Обява: 23. Заден гръб MESH за Galaxy S II високо качество Преден гръб и задно лице имате ли? Зад тази програма siri истинско лице ли стои? 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Отговора на въпроса за Сири: Да. Но десетките милиони телефони й идват в повече да отговаря веднага. И затова понякога казва: Sorry, I can't take any requests right now... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.