The Shaman Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Вазата също е предразположена към счупване Още първия път разбрах какво имаш предвид и едва ли има статийка, която да съм пропуснал --------—--------- Жена, на която са и унищожили Адидаса менте на митницата в Германия. Вижте какво писмо е пуснала на "английски" на подателя от Али хахахахх и си признава :) 10 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Е какво като не съм писал на енг , не ми се сменят езици постоянно ! Ясно ти е какво питам , ще отговориш ли компетентно или ще се заяждаш ? Имам и още един въпрос , батерията от ифон 4с става ли за фон 4ка ? Alxx, пак твоя любимец 4 Цитирай
algor Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Адаш, това е проблем на масата българи, а не само на тоя юнак. Телефона е чисто нов, без нито една драскотина,пълен пакет с гаранция към Теленор. Бял на цвят с 3ГБ рам е..Ползван е реално една седмица С такива обяви е тъпкано навсякъде и явно си мислят, че 2-3 седмици ползване на апарата не го прави вече употребяван, а си е нов. Мъка, мъкаааааааа... И още едно леко допълнение... Като нов. Изполван три дена. Гаранция още година и осем месеца. Закупен от мтел. 3 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Инсталирам conduit 2 и пак не мога да инсталирам приложения... Цитирай
mirror Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 На този с удоволствие бих му взел парите. Цитирай
algor Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Въпрос: Ще съм благодарен на всеки отделил малко време да ми обясни какво е това "смарт" телефон. Отговор: Като цяло "смарт" телефоните имат повече функций, глезотий и джиджи-биджита 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 ... и двама римски пълководци - Гай Функций и Гай Глезотий! 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Само да смениш "а" с "е" и става тамън. 1 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Малко русначе в щатите с iphone Цитирай
algor Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Прост въпрос на потребител, а именно 5S ли да му донесат от САЩ в началото на януари или 6-ца и веднага "разбирач" (ползвател на Нокия) се включва: Ако питате мен ,чакайте нещо по-сполучливо . . . Iphone 7 на пример. Не виждам особена еволюция от 4 до 6 ,само дето са прецакали дизайна. Силно се надявам ,скоро Apple да пуснат нещо с красив дизайн ,но съм песимист . . . 7 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Тия хора защо не си пият хапчетата редовно ... 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 (редактирано) Говорим за Айфон Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 14, 2014 от Максим Костадинов 2 Цитирай
mirror Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Да се върне в Технополис и ще му сложат БГ софтуер... 4 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 "Условно образование" ...дано наистина прегреши, за да влезне в сила Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Колко мъка има на този свят.... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 29, 2014 Публикувано Декември 29, 2014 Извинявам се за тъпия въпрос, но наскоро си взех айфон 6 и исках да си изтегля Itube. Изтеглих си приложението, но открих, че не мога да гледам клиповете и да слушам музика без wifi или 3g. Има ли подобно приложение, което да е безплатно и да могат да се гледат клиповете, или поне да се слуша музиката без интернет? Благодаря предварително. 14 Цитирай
WULAS Публикувано Януари 2, 2015 Публикувано Януари 2, 2015 одавам iPhone 4s 16GB заключен към iCloud. Ако има желаещи или ако някой може да го отключи да ми се обади.п.с. С чист iCloud е. Приемам и бартер за лаптоп или телефон с доплащане от мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 16, 2015 Публикувано Януари 16, 2015 "...!! Компасът на телефона НЕ работи, което означава, че той не завърта екрана автоматично при смяна на portrait / landscape режим..." От обява в OLX, просто гениално... 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 Има я и тук, ама няма да ти кажа чия е Мой приятел е омешал акселерометъра с компаса, че и двете не бачкат. Здравейте телефона ми се огъна в нормални дънки,купих го от теленор дали ще ми го сменят ?? 4 Цитирай
kaizersoze Публикувано Януари 28, 2015 Публикувано Януари 28, 2015 Телефонът ми езакупен от САЩ и разкодиран(невълокнат) у нас. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.