Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock на iPhone 3G/3GS/4 чрез Ultrasn0w

Recommended Posts

Публикувано

Последната версия на UltraSnow ли слагаш? Това направили го?

Изключете 3G функцията преди да направите ъпдейта. След това рестартирайте телефона.
Публикувано

Слагам 1.2.5 oт Cydia, още при слагането на новия фирм, изключих 3G и Cellular Data, забелязвам като влезна в Network телефона забива и след 30 секунди ми отваря :biggrin:

На тази простотия с тия телефони не им виждам края.

Свалям iPhone2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw, след което sn0wbreeze 2.7.1.exe и както е описано задавам ipsw-то после New-boot, защото е такъв, expert > general > Activate The iPhone > Build IPSW, всичко точно слагам го по познатия начин при DFU, инсталира се изключвам 3G влизам си в WiFi мрежата после в Cydia намирам ultrasn0w слагам го ресва се телефона и пак на searching, същата тази играчка я направих и без карта, и с Mtel-ска, защото иначе ползвам Globul на този телефон. Няма никаква промяна. Ако някой колега се сети за нещо нека помогне.

Благодаря

Публикувано (редактирано)

Не става и не става.

Някой колега има ли готов фирм, който си е го е направил и по възможност ако е възможно всичко да е готово само да се нуждае от инсталиране ??

Телефона е 3GS с BB 06.15.00.

пп. Оправих се със сервиз !

Редактирано от slu4ainik

Здравейте!

Телефонът ми /iphone 3GS/ беше отключен с ultrasnow /версия 3.1.2; firmware-04.26.08/ и работеше перфектно.

Вчера качих къстъм версия 4.2.1/от форума/ и не мога да намери мрежа по никакъв начин.

firmware отново е 04.26.08.

Някакви идеи?

Предварително благодаря!

Редактирано от geryz
Публикувано

Ей, не се научихте, че джейл и ънлок не са едно и също!!!!

Я вземи прочети поне веднъж основните, важни теми за понятията в "Нов съм.."

Като си качил къстъм, което значи– джейлнат телефон, кой да ти направи ънлока, аз ли? Поне в заглавието на тая тема се зачети !

PS. Освен другото, научи и какво е firmware на софта, и версия на бейсбанда! Изприщвам се вече като видя нещо такова за кой ли път:

firmware отново е 04.26.08.

Публикувано

За съжаление знам какво е джейл и ънлок, но с 4.2.1 не можах да го отключа по никакъв начин. С 5.0.1 обаче всичко е ОК :)

Благодаря сърдечно на The shaman за съветите.

Весела Нова Година на всички!

Бъдете здрави и усмихнати! :biggrin:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Имам iPhone 3GS беше с iOS 4.2.1 baseband 06.15.00. Ъпдейтван е от iTunes до 5.0.1. Свалих redsn0w, джейлбрейка мина успешно без грешки , инстлирах ultrasn0w но единствено имаше 1.2.5 и не можах да пусна Сим-а .Постоянно седи на Searching.... Някакви предложения.

Публикувано

Спри Location service и рестартирай тела

Публикувано

Спрени са и Location servie i find my iphone... на 100% сигурен съм

ООооооо ама ти си директно си качил 5.0.1 през туньо . Кой ти каза да направиш тази глупост незнам , ама голяма и груба грешка е това. Махаш ултрата , префлашваш ББ и пак слагаш ултрата със спрян 3Г. Имам огромни съмнения , че редсноу ще ти даде маса грешки и няма да успееш и ще трябва да връщаш надолу за да си оправиш ББ, ама дано не съм прав де.

Като префлашваш спри скайп и всяквид други такива тъпотий , рестарт на компа и успех :D

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Да директно от itunes е обновен.

Благодаря за отговора. Сега ще тествам.

Публикувано

Хиляди благодарности. Изпълних всичко което ме посъветва и нямях никакви проблеми. Всичко работи перфектно. Телефона се държи много по-добре.

Жив и здрав да си човече kawabiker

Сърдечни благодарности човече. Успехи във всичко

Публикувано

Хмм при мен не става нещо или може би аз не го правя както трябва.Искам да си инсталирам ултраснуа без субстрата. Слагам го в аутоинстал папката на сидия и след рестарт утлтрасноуа е инсталиран но е в розово /червено и не ми активира симкартата. След като зареди сидия ми дава грешка и ме пита дали да го изчисти.

Публикувано

Кой каза, че ултрасноу върви без MobileSubstrate?

Публикувано

Телефон 3G, джейлбрейкнат с кастъм 4.1, ВВ 05.11.07. Всичко мина добре при инсталирането, има инсталирана Cydia, ъбдейтнах и нея, но не мога да отключа телефона. От Cydia чрез търсачката намирам Ultrasnow и го инсталирам. Започва инсталацията, стига до някъде и телефона се рестартира. Някой има ли идея къде е грешката.

Публикувано

Ресторни пак, начисто в дфу и не връщай бекъп от айтюнс.

Публикувано

Имам един въпрос :)

Имам iPhone 4 ФЗ IOS 4.3.1 BB 02.10.04 с gevey sim.Смятам да се пробвам да мина на 5.0.1 snowbreeze, но не мога да намеря начин(или просто не съм го търсил достатъчно,но просто работното ми време е такова :smiley-face:) как да го отключа.Понеже видях,че ултрасноу не поддържа моя ББ.Бихте ли помогнали на един не толкова разбиращ от тези неща човечец :)

Публикувано

Човечецът да почете: кастъмче с гевейче.

Публикувано

Проблема е,че четох прекалено много и всичко ми стана пълна каша.Тъкмо си мисля,че всичко ми стана ясно и излиза нещо ново.Все пак мисля,че тук е мястото да се обърна към по-знаещите :) А за тоя къстъм с гавей си нямам напредстава какво да правя.

Публикувано

Телефон 3G, джейлбрейкнат с кастъм 4.1, ВВ 05.11.07. Всичко мина добре при инсталирането, има инсталирана Cydia, ъбдейтнах и нея, но не мога да отключа телефона. От Cydia чрез търсачката намирам Ultrasnow и го инсталирам. Започва инсталацията, стига до някъде и телефона се рестартира. Някой има ли идея къде е грешката.

Имам същия проблем. Чест рестор. Инсталирах appsync, installous и пробвам ultrasnow, но така и не става. стига до един момент и рестартира телефона. Мисля че проблема е в mobile substrate, a не в ultrasnow, тъй като при опит за инсталация на mobile substrate се случва същото

Публикувано

По-скоро ти е лош нетът.

Момчета ще ви помоля за съвет... Вече една година съм в чужбина и Айфона само дето събира прах. Въпроса ми е дали въобще ще има ънлок за BB 05.15.04 или да качвам този Айпадския? щото чесно вече ми писна от чякане и утре след работа твърдо съм решил да го флашна. Знам за последиците след флашването с 06.15.00, но бих искал професионално мнение. Благодаря предварително

Редактирано от I.S.G
Публикувано

Дървено се получава с 06.15, но пък и да събира прах не е решение. Що не го шитнеш в ибей(на някой абонат на оператора) и да си вземеш фо?

Публикувано

Не е страшно колега, аз флашнах тоя на жена ми и ще го продавам, взех й ФО. Няма да повярвате какъв процент от хората тук си нямат и представа що е това бейсбанд, пък за айпадския да не говорим. Тук всеки 2-ри 3GS си е с него.

Публикувано

Благодаря за отговора. На право ще качвам Айпадския пък квото стане.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...