The Shaman Публикувано Декември 24, 2011 Публикувано Декември 24, 2011 Последната версия на UltraSnow ли слагаш? Това направили го? Изключете 3G функцията преди да направите ъпдейта. След това рестартирайте телефона. Цитирай
slu4ainik Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 Слагам 1.2.5 oт Cydia, още при слагането на новия фирм, изключих 3G и Cellular Data, забелязвам като влезна в Network телефона забива и след 30 секунди ми отваря На тази простотия с тия телефони не им виждам края. Свалям iPhone2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw, след което sn0wbreeze 2.7.1.exe и както е описано задавам ipsw-то после New-boot, защото е такъв, expert > general > Activate The iPhone > Build IPSW, всичко точно слагам го по познатия начин при DFU, инсталира се изключвам 3G влизам си в WiFi мрежата после в Cydia намирам ultrasn0w слагам го ресва се телефона и пак на searching, същата тази играчка я направих и без карта, и с Mtel-ска, защото иначе ползвам Globul на този телефон. Няма никаква промяна. Ако някой колега се сети за нещо нека помогне. Благодаря Цитирай
slu4ainik Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 (редактирано) Не става и не става. Някой колега има ли готов фирм, който си е го е направил и по възможност ако е възможно всичко да е готово само да се нуждае от инсталиране ?? Телефона е 3GS с BB 06.15.00. пп. Оправих се със сервиз ! Редактирано Декември 27, 2011 от slu4ainik Цитирай
geryz Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) Здравейте! Телефонът ми /iphone 3GS/ беше отключен с ultrasnow /версия 3.1.2; firmware-04.26.08/ и работеше перфектно. Вчера качих къстъм версия 4.2.1/от форума/ и не мога да намери мрежа по никакъв начин. firmware отново е 04.26.08. Някакви идеи? Предварително благодаря! Редактирано Декември 30, 2011 от geryz Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 30, 2011 Автор Публикувано Декември 30, 2011 Ей, не се научихте, че джейл и ънлок не са едно и също!!!! Я вземи прочети поне веднъж основните, важни теми за понятията в "Нов съм.." Като си качил къстъм, което значи– джейлнат телефон, кой да ти направи ънлока, аз ли? Поне в заглавието на тая тема се зачети ! PS. Освен другото, научи и какво е firmware на софта, и версия на бейсбанда! Изприщвам се вече като видя нещо такова за кой ли път: firmware отново е 04.26.08. Цитирай
geryz Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 За съжаление знам какво е джейл и ънлок, но с 4.2.1 не можах да го отключа по никакъв начин. С 5.0.1 обаче всичко е ОК Благодаря сърдечно на The shaman за съветите. Весела Нова Година на всички! Бъдете здрави и усмихнати! Цитирай
kromania Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Здравейте. Имам iPhone 3GS беше с iOS 4.2.1 baseband 06.15.00. Ъпдейтван е от iTunes до 5.0.1. Свалих redsn0w, джейлбрейка мина успешно без грешки , инстлирах ultrasn0w но единствено имаше 1.2.5 и не можах да пусна Сим-а .Постоянно седи на Searching.... Някакви предложения. Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Спри Location service и рестартирай тела Цитирай
kromania Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Спрени са и Location servie i find my iphone... на 100% сигурен съм Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 (редактирано) ООооооо ама ти си директно си качил 5.0.1 през туньо . Кой ти каза да направиш тази глупост незнам , ама голяма и груба грешка е това. Махаш ултрата , префлашваш ББ и пак слагаш ултрата със спрян 3Г. Имам огромни съмнения , че редсноу ще ти даде маса грешки и няма да успееш и ще трябва да връщаш надолу за да си оправиш ББ, ама дано не съм прав де. Като префлашваш спри скайп и всяквид други такива тъпотий , рестарт на компа и успех Редактирано Януари 13, 2012 от kawabiker 1 Цитирай
kromania Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Да директно от itunes е обновен. Благодаря за отговора. Сега ще тествам. Цитирай
kromania Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Хиляди благодарности. Изпълних всичко което ме посъветва и нямях никакви проблеми. Всичко работи перфектно. Телефона се държи много по-добре. Жив и здрав да си човече kawabiker Сърдечни благодарности човече. Успехи във всичко Цитирай
eek Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Хмм при мен не става нещо или може би аз не го правя както трябва.Искам да си инсталирам ултраснуа без субстрата. Слагам го в аутоинстал папката на сидия и след рестарт утлтрасноуа е инсталиран но е в розово /червено и не ми активира симкартата. След като зареди сидия ми дава грешка и ме пита дали да го изчисти. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Кой каза, че ултрасноу върви без MobileSubstrate? Цитирай
krasi Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Телефон 3G, джейлбрейкнат с кастъм 4.1, ВВ 05.11.07. Всичко мина добре при инсталирането, има инсталирана Cydia, ъбдейтнах и нея, но не мога да отключа телефона. От Cydia чрез търсачката намирам Ultrasnow и го инсталирам. Започва инсталацията, стига до някъде и телефона се рестартира. Някой има ли идея къде е грешката. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Ресторни пак, начисто в дфу и не връщай бекъп от айтюнс. Цитирай
Error Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Имам един въпрос Имам iPhone 4 ФЗ IOS 4.3.1 BB 02.10.04 с gevey sim.Смятам да се пробвам да мина на 5.0.1 snowbreeze, но не мога да намеря начин(или просто не съм го търсил достатъчно,но просто работното ми време е такова ) как да го отключа.Понеже видях,че ултрасноу не поддържа моя ББ.Бихте ли помогнали на един не толкова разбиращ от тези неща човечец Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Човечецът да почете: кастъмче с гевейче. Цитирай
Error Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Проблема е,че четох прекалено много и всичко ми стана пълна каша.Тъкмо си мисля,че всичко ми стана ясно и излиза нещо ново.Все пак мисля,че тук е мястото да се обърна към по-знаещите А за тоя къстъм с гавей си нямам напредстава какво да правя. Цитирай
Ripper Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Телефон 3G, джейлбрейкнат с кастъм 4.1, ВВ 05.11.07. Всичко мина добре при инсталирането, има инсталирана Cydia, ъбдейтнах и нея, но не мога да отключа телефона. От Cydia чрез търсачката намирам Ultrasnow и го инсталирам. Започва инсталацията, стига до някъде и телефона се рестартира. Някой има ли идея къде е грешката. Имам същия проблем. Чест рестор. Инсталирах appsync, installous и пробвам ultrasnow, но така и не става. стига до един момент и рестартира телефона. Мисля че проблема е в mobile substrate, a не в ultrasnow, тъй като при опит за инсталация на mobile substrate се случва същото Цитирай
I.S.G Публикувано Февруари 10, 2012 Публикувано Февруари 10, 2012 (редактирано) Момчета ще ви помоля за съвет... Вече една година съм в чужбина и Айфона само дето събира прах. Въпроса ми е дали въобще ще има ънлок за BB 05.15.04 или да качвам този Айпадския? щото чесно вече ми писна от чякане и утре след работа твърдо съм решил да го флашна. Знам за последиците след флашването с 06.15.00, но бих искал професионално мнение. Благодаря предварително Редактирано Февруари 10, 2012 от I.S.G Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Дървено се получава с 06.15, но пък и да събира прах не е решение. Що не го шитнеш в ибей(на някой абонат на оператора) и да си вземеш фо? Цитирай
techo91 Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Не е страшно колега, аз флашнах тоя на жена ми и ще го продавам, взех й ФО. Няма да повярвате какъв процент от хората тук си нямат и представа що е това бейсбанд, пък за айпадския да не говорим. Тук всеки 2-ри 3GS си е с него. Цитирай
I.S.G Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Благодаря за отговора. На право ще качвам Айпадския пък квото стане. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.