Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Искам speedtest да пускаш! :)

Ако са с мазоли, те са изолатор. Няма какво да стискаш ;)

Публикувано

apple-job-search-antenna-engineers.jpg

Явно са уволнили всички инженери антенаджии :)

Публикувано

И аз съм на мнение, че не трябва да те задължат едва ли не, да си купиш някакви допълнителни глупости, че да имаш пълен обхват. Аз на моето 2G имам две калъфчета и никога не съм ги ползвал. Този телефон е с красив дизайн и за да му се наслаждаваш не трябва да се използват такива простотии.

Публикувано

Абе аз преди ползвах, това прави ли ме прост :)

Публикувано

А бе е*ал съм ти дизайна. С тези две стъкла изтървеш ли го, отпиши го. Задължително кейс, ако ще и от онези гумените ръкавици на чистачките с мъркуча, оранжевите.

Публикувано

Аз пък много се радвам на стъклото отзад :)

Публикувано
Напротив, с дърти мазоли. :mrgreen: Сега ще снимам поне 2 минути.

Коле, къде е клипчето?! ;) Да не правите монтажи? :)

Публикувано

Не бре, не е дошъл.

Публикувано (редактирано)

ammcfc послушах съвета ти и пробвах със speedtest.Чертичките на обхвата намаляха с 2 но в данните от теста разлика много много няма.(Все пак за чертичките беше прав-наистина има лек спад в обхвата но не мисля че е фатален)

[ATTACH=CONFIG]4064[/ATTACH]

Редактирано от Grievous
Публикувано

Чакаме видео :)

Има и нещо друго. Експертите казват така. Чертичките показват колко добре телефонът "вижда" най-близката мобилна клетка, но как мобилната клетка "вижда" телефона е нещо друго. Тоест, може вие добре да чувате отсрещния, но той вас да ви чува накъсано....

Публикувано

Мда, реалните тестове ще са с времето , по време на разговори или и-нет сесия. Чертичките показват пилотния сигнал от клетката, но не и реалното качество/скорост на връзката.

Също не забравяйте, че качеството на сигнала към и от клетката зависи най-вече от пряката видимост, броя клетки в района, интерференцията с околните сгради/предмети/други безжични връзки, така че ще е много трудно да се установи реалната разлика в качеството. Сетете се сами, какви експерти трябва да заведете в съда, за да докажете че има проблем и осъдите епъл - на какво? На връщане на парите за телефона или на замяна на апарата. Тъжно...

Публикувано

Точно като при мен. Превключи направо от 3G на EDGE!

Не. Губи обхват. Няма значение 3G, EDGE...

Ще си купим едно калъфче за 20лв. Не се тормозете :)

Редактирано от ammcfc

Някой с 4-ка на глобул да тества? Имам едни съмнения...

Клипа на Thunder с друг модел, ме навежда на други мисли за проблема. На 900/1800/1900MHz, човешката ръка не би трябвало да оказва такова дзверско влияние. Софтуерен бъг или по- скоро пропуск в програмирането на предавателя в 4.0.

Редактирано от alxx

С Глобул всичко е 6. Днес видях една група американци пред Германос. Купуваха си глобулски сим-ове и се пазаряха за евтин роуминг.:)

P.S.

Клипа на Thunder не е с iPhone4...

Редактирано от ammcfc
Публикувано

Е, не бъзикай мен, търся отговора.

Публикувано

Отговорът е обявите за работа за длъжността - антенен инженер. :)

Тва е е**на работа както и да го погледнеш...

Редактирано от mupo
Публикувано

Обхвата където съм снимал е много лош и непостоянен. При същите условия 3GS драстично губи обхват. Sony Ericsson-а на жена ми също губи обхват до 0-1-2 чертички, но само iPhone 4 тотално загубва оператора.

Публикувано

Да не сте в някои катакомби от 44 година бре. Намекнах ви, няма да ходите по морета тази година, ами на село с мотиката, мазоли да хванете и да си ги ползвате за излолация. :mrgreen:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...