The Shaman Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 То не ти трябват десетте пръста да го изкараш. С единия надясно нали? Цитирай
Jeliazko Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Здравейте, инсталирах двата DEB файла от архива sbsettings +toggle+host, като ги сложих в /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall, рестартирах но не се получи. пак през WinSCP влезах в директорията и двата файла ги нямаше (значи са се инсталирали). Без SBSettings не зная как да направя респринг (търсих но не открих) затова ако това е проблема да не тръгне SBSettings моля да помогнете. Мерси. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 (редактирано) @ hrelas: Ми просто направи му настройките в Activator, толкова ли е трудно... @Jeliazko: А би ли бил така милостив и добър, г–не да ни дадеш малко повечко инфо, като например какъв е тоя архива sbsettings +toggle+host както и какво точно правиш – май си ги трупнал всички накуп в Media/Cydia/AutoInstall, а не едно по едно, и с няколко респринг–рестарта... И би ли бил така добър да покажеш и малко уважение към четящите те, като спазваш изискванията за грамотно писанe? Редактирано Юни 21, 2010 от Sladichuk® Цитирай
Jeliazko Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Здравейте г-жо/г-це Sladichuk®, предположих че вие ще ми отговорите защото имате най-хапливия език, но все пак исках някой да ми помогне. Тъй като не желя да пренебрегвам правилата на форума ще се постаря да обясня : архивът е свален от линка на Grievous "SBSettings 3.0.12-11+Toggle", но след свалянето се записва в "sbsettings +toggle+host.rar (1.52 MB)" затова съм го написъл sbsettings+toggle+host. В архива имаше 3 файла, 2 от които бяха DEB. Наистина ги сложих двата едновременно и може би затова не се получили, но и затова попитах. Все пак мерси за отговора, ще опитам пак. P.S. Уважавам както вашата работа на модератори на сайта и на хората които се стараят да помагат така и на съфорумците, но за съжаление не мога да приема критиката за грамотно писане (една главна буква след точка и едно изпуснато "н", случва се). Аз няма да коментирам вашето защото не е учтиво да съм ви на гости, да моля за помощ и в същото време да ви правя забележка. Зрели хора сме и се надявам на взаимно уважение. Благодаря! п.п. Здравейте, връщам се с резултата: както ми беше препоръчано двата файла трябва да се исталират последователно а не както го бях направил и двата заедно. Благодаря! Редактирано Юни 22, 2010 от Grievous Използвайте бутона Редактирай пост. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Аз няма да коментирам вашето защото не е учтиво да съм ви на гости, да моля за помощ и в същото време да ви правя забележка. То пък и това оставаше... Не, че съм безгрешна, и най–грамотна от грамотните, но едва ли има (особено в предходния ми пост) какво точно да "коментираш" от страна грамотност и правопис. Особено като се има прадвид, че грешките, които обикновено допускам, са печатни (механични), а не граматически, пък горе не виждам дори да съм изяла буква, или разместила такива... За разлика от писането с малки букви след пунктуационен знак, което по никакъв начин не може да бъде печатна грешка от грамотен човек... А още по–малко пък подлежи на коментар изрично и умишлено официално–любезния тон на поста... Хем се надявате на взаимно уважение, хем пък, когато човек говори подчертано "уважително", и дори когато човек е любезен и възпитан с вас, явно задължително възприемате всичко като "хапливост" и "заяждане"... Цитирай
Blurry Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Защо най-новата версия на SBSettings тегли и някаква програма Activator с нея? Не може ли без нея? И какво прави всъщност тя? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Активатора е от преди доста версийки... За него е писано доста. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Аз пък нямам активатор...:think: Обаче забелязвам, че последните версии яко похапват RAM, горе-долу 4Mb повече. Някой да има подобни наблюдения? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 След ъпдейт на sbsettingstoggles тази сутрин, загубих Мтел-ия интернет. EDGE Toggle се деинсталира, а наличния в Cydia е за фирм 3.2. Имам чувството, че се опитват да прецакат всичко. Някой с идея как да го подкараме? Цитирай
drank Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Аз също съм на M-tel и също ъпдейтнах днес новия sbsettingstoggles, но имам Интернет през Edge-а. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Триете сбсетингс с всички остатъци и връщате стара версия. Рестартирате, подкарвате нета веднъж, оставяте data и edge включени и тогава ъп-вате до новата версия. 1 Цитирай
cvalio Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Аз съм на VivaCom и също ъпдейтнах днес новия sbsettingstoggles, но имам Интернет през Edge-а. Цитирай
alessandros Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Aдаш махнах sb -то и реших да пробвам дали имам нет, ама нямам, какво става е загадка все още за мен.Явно не е от сб-то при мен. Цитирай
mupo Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Само да вметна, че преди седмица или две и на мен ми изчезна мобилния и го обсъждахме това в чата, но не помня с кого, но и той нямаше мобилен (не зная дали е слагал SBSettings). Тогава бях с 4.0 GM и мисля бях сложил SBSettings и като видях че ме хвърля в Safe Mode я разкарах. Не мога да кажа дали преди или след това ми изчезна мобилния интернет, но така и не успях да го подкарам, затова набързо сложих излезлия официално преди няколко дни 4.0. Сега съм с него и си имам мобилен, но и не съм опитвал да слагам SBSettings. П.П. От всичко това дето го написах не може да се каже нищо със сигурност, само дето го писах, от никаква полза не е. :-/ Цитирай
alessandros Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Mupo мерси за feedback-a, и аз нямам спомен дали е имало или е нямало днес цъкнах да пробвам и нямаше, незнам с рестор ще се оправи/сигурно/, но не ми се занимава. п.с. поне сега и сб сетинг не трябва за тези дето не искат нет от оператора, то така и така си няма. :rolling: Цитирай
Grievous Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 (редактирано) Аз се оправих с един чист рестор. Нета лети, а SBSettings едва ли ще кача повече при наличието на Cellular Data с ON/OFF. Не ми трябва респринг, криене на икони, колко ми е RAM-а и т.н. Рестарт ако се наложи и това е. Редактирано Юни 29, 2010 от Grievous Цитирай
SpLiT Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Днес, при ъпдейта ми направи впечатление, че инсталира и Data toggle. Махнах го и нета се появи. EDIT: Заедно с него се маха автоматично и SBSettings, заедно с "тогълите". Незнам защо нямах нет. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chris4o Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Аз пък използвах EDGE toggle-a за да си спирам мобилния интернет, 3G и Data си бяха включени постоянно, само вкл/изкл EDGE когато ми трябва мобилен интернет. И сега естествено като ъпдейтвах EDGE-a ми беше спрян, та сега като няма такова включвателче не мога да си подкарам м-нета. Въпроса е, че четох на няколко места, а и самия Саурик каза, че Data toggle-a не работи така или иначе и препоръча (както и още няколко човека) да използваме mData toggle, който е за изцяло спиране на мобилния интернет. Обаче не мога да го намеря никъде - пише, че е available в Cydia, ама там го няма... Някой чувал/виждал/срещал ли го е? Цитирай
July Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 И на мен ми изчезна интернета от М-тел. Както каза Alxx (благодаря ти), деинсталирах SBSettings от Cydia. То маха и SBSettingstoggles. Инсталирах през WinSCP deb файловете SBSettings 3.0.12-12.deb (1,1 MB) и SBSettingsToggles 3.0.12-2.deb (418 KB) от "Базови приложения за пълна функционалност след джейл и ънлок". След всяко рестарт. Сега съм със старата версия, всичко си ми работи. Имайте предвид, че съм със FW 3.1.2 Цитирай
BANNN Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 (редактирано) sbsettings3.1.0-1.deb http://itunes.apple.com/linkmaker/ [Fix: 3.1.0-1 solves theoretical crash of more app that no one reported, but could in some cases. Fix: Fixed the iOS4 3G crashing in hidden icons, dock, and folders. Fix: Re-added iOS4 rotation sensing (found another way to do it!). Window rotates again. Fix: Redid the more-app GUI to use a standardized Apple style interface. New: Added global activator launch settings for SBSettings window to more app. You can also get to these in settings ap Вече е позволена функцията да се вижда менюто в някои приложения. Редактирано Юли 12, 2010 от Sladichuk® Цитирай
dobri Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Никой не е седнал да спори дали е полезна или не. Полезна е разбира се. Много хора се оплакват, че не им държи батерията. След като ги накарам да я махнат и да тестват резултата е на лице. Поста ми не съм го сложил за спор, а защото тук мисля му е мястото. Да знае човек ако реши да ползва програмата, че тя си има недостатъци а не да пищи после, че му пада бързо батерията Аз също харесвам SBS, но направих една глупост и сега си "сърбам попарата". Помогнете ми. Влязох в настройките и-там, където си избираш как да се появява диалоговият прозорец-с плъзгане на пръст по горната част на екрана или с вертикално плъзгане по страничната му част или..., или.... Има много опции. В момент, когато бях демаркирал всяка една от тези възможности, взех че затворих програмата и...както се досещате- няма появяване. От този момент, не мога да я пусна. Опитах да деинсталирам и преинсталирам, не става. Отново не стартира по познатия начин. Опитах с iFile да намеря и отстраня всяко файлче, което може да пази в паметта на телефона глупостта ми, но и това бе обречено на неуспех. Моля за съвет! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Изтрий activator - папки, файлове и опитай пак. Цитирай
dobri Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 То не ти трябват десетте пръста да го изкараш. С единия надясно нали? :-) Да. Не съм несръчен, но синдрома на бързите ръчички ме облада за миг и...затворих SBS, в момент, когато бях демаркирал всеки един от вариантите, които програмката предлагаше за отваряне на диалоговия и прозорец. :-( Не става с плъзгане на пръста по бара. Сега не мога дори след нова инсталация да псотигна нищо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.