plexa Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Не мога да разбера как продължаваш да говориш глупости, и не провериш точно за 2 секунди в сайта на AT&T дали си прав или не. Заповядай много бърза справка със сайта на AT&T: http://www.att.com/wireless/iphone/ И следващия път по-компетентно Цитирай
sa6omh Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Как ням да продават 3G това даже и аз го знам , че 3g си се продава :eek: Цитирай
Ivan Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Apple се кани да замени досегашната версия на iPhone 3G 8GB с вариант на iPhone 3GS с 8GB вградена памет по коледа.Вярно ли е това или е лъжа. http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=14160 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Ако преведеш инфото, което "експертите" от цитирания от теб сайт са взели: Definitely not confirmed, but rather interesting nonetheless. Определено не е потвърдено, но все пак е доста интересно. Цитирай
MI6O Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Утре мисля да взема един 32 гб ,някой можели да ми каже, с какъв фирм ги продават в момента от Глобул ? EDIT: Grievous, благодаря ! Цитирай
MI6O Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Днес успешно купих 32гб и беше с 3.1 Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Здравейте, понеже няма как да изчета всички теми искам накратко да попитам, имали вариант да си взема 3гс 32гб от глобул на изплащане, и имам предвид незаключен или те и заключени пак мога да си ги отключа и да си го джейлна и да си ползвам с мтел, пък ще си плащам там такси сметки каквото трябва, щото няма пари сега за айфон ама за изплащане става и така питам дали може да се заобиколи цялата работа и да си взема айфонче :razz: :razz: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Питай в Глобул за изплащането. Там са заключени, но както всички знаем, сега има възможност за отключване. И си попълни профила според правилата, моля!!! Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Така добре ли е? А за айфона май ще стане работата да си взема ще видим Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 :mrgreen: Нали знаеш че от там ще си вземеш от новите и ако го джейлнеш, ще трябва при рестарт да го палиш с компютър? Цитирай
WoLF™ Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Здравейте Радвам се, че и аз мога да се включа вече към тази тема. Съжалявам, че още първото мнение тук ми е въпрос, но го задавам с цел 100% сигурност... Утре смятам да купувам два телефона 3GS от Глобул... Най-вероятно доколкото разбрах ще са с 3.1.2. Освен да ги накарам да ги отключат какво друго е най-добре да направя? Отделно какви ще са недостатъците? Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Добре пак ще питам възможно с най прост отговор, с какъв софт да търся тел(или възможен ли е евентуален даунгрейд), за да мога да си ползвам, цидия , програмки, игрици, iphonetic/ibluetooth/winterboard-a там темички нали да си сменям звуци евентуално, неззнам дали могат да се ползват на 3гс. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Е, не, бях решила да съм в коледен отпуск, че милите ни юзъри да си отдъхнат от форумното зло, ама за 2–3 дни толкова шкaрто от нахалнички мързели се натрупа, че са секунда само ще се обадя... @apodjeki: Нахалството и мързелът ти минават всякакви граници! Постарай е да разбереш какво намеквам, да не го казвам в прав текст и начин! @WoLF™: Горното в голяма степен се отнася и за теб... Какво всъщност очакваш като отговор? Някой в кратко резюме да ти преразкаже 50% от съдържанието на форума, за да можеш, аджеба, ти да си решиш какво искаш? Срам ме е като видя подобни постове от хора, дето са регистрирани тук почти от началото на форума, да задават такива въпроси, и то със самочувствие и претенции.... Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Чак пък нахалство то много ще е трудно да ми се отговори, знам, че е дразнещо ама не е оправдание, та аз пак да си попитам понеже намерих айфон но с този проблем който трябва ако се ресетне да се пусне към компа за малко и човека ми каза, че скоро ще се оправи нали било от самия джейбрейк, въпроса ми е дали е вярно тва Цитирай
daniel Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 @apodjeki за момента този проблем няма оправия. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Хора а случайно това, че е произведен по-късно и му е добавена тази защита(или изобщо, че телефона ми е от глобул) да има нещо общо с разглеждането на файловете на системата, я вижте в ifunbox какво става 3gs 3.1.2 jailbreak/unlock(globul) ползвам си го с мтел Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Охх, а това? :evil: В сорса ModMyi излезе afc2add пакет, който оправя проблема с ifunbox и iPhoneBrowser автоматично. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Ааааа незнам ще те разцелувам и извинявай, просто се паникьосах :redface: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Последните няколко дни бележиш интересна активност, от която не лъха, ами замайва как нищо не си и не четеш, и бързаш веднага да биеш паникьорска камбана... Ако продължава така, скоро ще се наложи да се явиш при Кака на кратък курс за обучение и "лекичък" изпит по форумно поведение... :twisted: Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Ясно де ясно, бях позабравил задълженията, които имам в тоя форум, вече ще се поизгърбвам преди да питам Sladichuk: :naughty: Edit: Вече го имам няколко дена телефона и мога да кажа, че наистина е много по-бърз в сравнение с предния ми 2G, но пък браузъра си ми показва квадратчетата, в игрите супер бърз, не загрява много, за цициата да не говоря направо си е удоволствие да си я ползвам, даже и като крашне за 2с съм вътре пак. Много съм доволен пък и на далавера си го взех Препоръчвам го, ако някой се чуди. -- Пон Яну 11, 2010 11:59 pm -- Аз да питам вече, че ме изяде любопитството. При зареждането на страници не ви ли излизат квадратчетата, при мен абсолютно редовно си ми излизат(да не пък да зависи от интернет връзката), и примерно като пиша в датата при самото писане клавишите се забавят като ги натискам и остават по дълго на екрана, чак пък толкова да е тежка тая дата не ми се вярва, и друго по рекламите като отворят аппстора на милимундата са заредили приложенията, пък при мене смело си ми зарежда(Loading…)? Цитирай
Raptole Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Искам да попитам кога точно Глобул започнаха да предлагат новия модел на Българския пазар? Аз си купих моя от Глобал-Ко на 7ми Юли и вече бях загубил интерес да следя, но сега се заинтересувах, защото като се върна сигурно ще го взимам с план, заради интернета и минутите. Някой може ли да ми каже на коя дата започнаха да го предлагат? Също така бяха ли предупреждавали с реклами от сорта на: "Скоро тук" ... "Вече и тук" или направо го пуснаха в продажба? Цитирай
Anthony Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Raptole, в тази тема със сигурност ще намериш интересуващата те информация. Има и тема за Глобул специално. Аз лично не виждам никакъв смисъл в това, което си написал. Какво значение има кога Глобул са започнали да продават новият модел в България за твоята предстояща покупка? Или пък дали са имали реклами. Защо, не си сигурен какво искаш да вземеш и имаш нужда да изгледаш рекламите ли? Цитирай
Raptole Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 хаха, извинявам се, че съм писал недостатъчно правилно. Ами питам дали имат реклама, защото поне предупреждават с това, че скоро ще го имат, а не да го пуснат в продажба и чак тогава ... "Ние вече го продаваме" поне да знам дали пак да си го взимам от Глобал-КО или да чакам за ГЛОБУЛ, защото ако ще ми се бавят с месеци няма да ги чакам. А колкото до информация ще потърся. Надявам се и за следващия да имат рекламна кампания, също и да започнат да го предлагат в деня, в който е световната премиера.(имам предвид когато и другите държави като тези в Европа започнат да го продават) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.