Публикувано Юни 21, 200916 гд само при мен ли не ми излиза lockscreen-а? или всички го имат тоя проблем?
Публикувано Юни 21, 200916 гд само при мен ли не ми излиза lockscreen-а? или всички го имат тоя проблем? Ставаме двама с индивидуални неразпространени проблеми
Публикувано Юни 21, 200916 гд Какво означава "не ми излиза lockscreen-а"? Като рестартираш стои на ябълката ли?
Публикувано Юни 21, 200916 гд да не говорим че вече имам един сейф мод и 2 пъти пак ми звъня теелфона без да мога да реагирам а за локскрийна пробвах всичко, уинтърборди ала бала ама все ми дава черно екранче с 4ГБ телефон съм от първото поколение
Публикувано Юни 21, 200916 гд Какво означава "не ми излиза lockscreen-а"?Като рестартираш стои на ябълката ли? не не, дава ми черно фонче вместо някаква картинка каквато съм избрал... и не мога да я сменя отникъде. и с уинтърборда не става бачка си телефона по принцип
Публикувано Юни 21, 200916 гд друг бъг който забелязах е че като инсталирам от сидиа Notifier и ми се появяват гоер в статуса иконките и си остават там дори и след като си прегледам нещата, за които ме уведомяват. може би трябва да пренапишат версията за 3.0 не знам
Публикувано Юни 21, 200916 гд Здравейте, с Iphone 2g съм и си качих версията 3.0, но не ми дава да си прехвърля контактите от СИМ картата в телефона. Моля помогнете
Публикувано Юни 21, 200916 гд и при мене бъгва от вяера на всяко рестартиране трябва да правя рестор.Не тръгва стои на ябалката и това е
Публикувано Юни 21, 200916 гд и при мене бъгва от вяера на всяко рестартиране трябва да правя рестор.Не тръгва стои на ябалката и това е Курти, ти си най-зле братле съчуствам ти струва ми се че нас с 2г-тата май ни отсвирват лека лека от Епъл
Публикувано Юни 21, 200916 гд ама аз му давам да ми копира контактите, той започва и изведнъж ме изкарва в главното меню и после в контактите нямам нищо :confused:
Публикувано Юни 21, 200916 гд и при мене бъгва от вяера на всяко рестартиране трябва да правя рестор.Не тръгва стои на ябалката и това е Курти, ти си най-зле братле съчуствам ти струва ми се че нас с 2г-тата май ни отсвирват лека лека от Епъл Маи е така и аз сам с 2Г .И сега си въщам старата 2.2.1 маи се държи наи добре и си имам 1гига малак дял.
Публикувано Юни 21, 200916 гд ама аз му давам да ми копира контактите, той започва и изведнъж ме изкарва в главното меню и после в контактите нямам нищо :confused: а защо си копираш наново контактите, аз след като го ресторнах с новия къстъм фърмуеър му дадох ан айтюнса после да ми върне от бакъпа всичко
Публикувано Юни 21, 200916 гд как да го направя това, извинете ме, но от скоро съм с Iphone :confused:
Публикувано Юни 21, 200916 гд е то първия път се прави след рестора, ако тогава си му дал нов телефон че имаш е заминал бекъпа вече. а и под Уиндоус може да е различно, аз съм с МакОС и стана лесно, аи ползвах за рестора PWNage tool, което май работи по малко по-различен начин от QuickPWN за Уиндоус
Публикувано Юни 21, 200916 гд Вече от 24 часа съм с 3.0 и след първоначалната еуфория не съм много очарована. Някои от приложенията не тръгват - WeDictPro, тextReader и др. явно ще чакаме ъпдейт. BossPrefs забива от време на време и не може да се отвори, но и това не е болка за умиране. Най-големият ми проблем е, че много често набирайки ме някой дава заето или че абонатът не отговаря, моля обадете се по-късно. Някой има ли подобен проблем? Замислям се за нов рестор...
Публикувано Юни 21, 200916 гд За 24 часа с 3.0 се наложи да направя 2 рестора и пак бъгваше.Не издържах и си върнах стария 2.2.1
Публикувано Юни 21, 200916 гд е какво правите че ви се налага да правите рестор??? в смисъл какво се омазва толкова лошо че му давате рестор?
Публикувано Юни 21, 200916 гд 3.0 работи доста по стабилно това, че крашфа cydia(което е нормално) не виждам смисъл да се връщате на 2.2.1.
Публикувано Юни 21, 200916 гд Аз лично си мисля, че за втората вълна държави (юли месец) ще е с 3.0.1, и ще е с добавени езици.
Публикувано Юни 21, 200916 гд След ъпдейта към 3.0 имам проблем :cry: - батерията ми пада много бързо и ми насича доста - направи ми впечатление че когато го сложа на самолет и изключа всички мрежи работи идеално гладко, а като пусна мрежите и - почва да насича доста - изглежда странно незнам каква може да е причината ,а батерията може би пада толкова бързо защото има някакъв проблем с мрежата и се натоварва повече - сигурно и оттам идва насичането и бързото източване на батерията - някакви идеи ??
Публикувано Юни 21, 200916 гд 3.0 работи доста по стабилно това, че крашфа cydia(което е нормално) не виждам смисъл да се връщате на 2.2.1. Ми след инсталация на някоя (примрно)тема,и ако направя рестарт и неможе да зареди.Стои на ябалката и това е
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.