FidoDidoo Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Ок мерси, но поне камерите при 2.0 работат без POI-Warner Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Някой мобе ли да прати на лично едн карта на Белгия или просто да помогне с намирането и. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 След версия 2.0, картите се телгят директно от приложението. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 (редактирано) Благодаря ти, не ми се е налагало просто досега А някой може ли да ми прати версия само с БГ карта, а аз после ще си тегля която още ми трябва. Благодаря. Редактирано Януари 25, 2012 от mitkoiphone Цитирай
plam4e Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Картата за България се сваля, както и другите карти... Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 Може ли някои да ми изпрати л.с. със бг менюто и директорията за поставяне Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Някой да чете темата вместо теб? Не важиш. Попълни си профила, иначе не чакай помощ. 1 Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 (редактирано) Ok,попълних си профила и се справих с бг менюто и гласа Следващия ми въпрос е относно 3D панорамата,от къде мога да я сваля и във каква директория да я сложа? P.s.Ако има вариант без да я купувам разбира се Редактирано Февруари 2, 2012 от gorgior Цитирай
ggeorgieev Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 То 3Д има, ама няма панорама....И до колкото съм информиран аз, кракната панорама за версия 2.0 и 2.0.1 май още няма...Ако някой все пак е дочул/довидял нещо по въпроса ще сме благодарни ако сподели. Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Съжалявам,малко съм нов и не обърнах внимание!!!От ipmart-bg,форума я изтеглих,но както казва колегата ggeorgieev 3D има само,че без панорама!Ако има някой по-навътре в нещата да сподели. Цитирай
kokobrise Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 (редактирано) Искам да помоля за бг глас и бг меню. за 2.0.1Благодаря предварително. Редактирано Февруари 8, 2012 от kokobrise Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 9, 2012 Публикувано Февруари 9, 2012 Колеги има ли някакъв начин за добавяне на panorama view 3D версия 2.0.1 и speedcams?Ако има от къде и в коя директория трябва да се сложат!!! Цитирай
victor11 Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Има, и работят всички екстри, които не изискват връзка със сървър, но съм го правил само за 3GS/4, понеже по това време нямаше джейл за 4S, което и обезсмисляше подобен труд. Просто съм го разработвал само за лични нужди (за приятел) и не съм го пускал в оборот. 2 Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 Ако има как да го разработиш и за 4s мисля,че ще помогнеш на доста от нас! Терена на панорамата иначе е уникален.Благодаря все пак за споделеното мнение! Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 22, 2012 Публикувано Февруари 22, 2012 Топла, топла... What's New in Version 2.0.2 Version 2.0.2: ✓ Bugfix for FreshMaps: If you purchased FreshMaps, but could not subsequently download the latest maps, this problem has now been fixed. ✓ Improved Truck & Caravan navigation: If you purchased Truck & Caravan navigation, then a new route profile is available which fixes some road features ✓ Bugfix for Active Lane Assistant ✓ Performance optimization with the Reality Scanner feature ✓ Improved: New setting which allows the user to switch the country border information on or off ✓ New setting available to enable download via WiFi/WLAN only, or via 3G data connection ***** Купих си програмата преди повече от година. Купих си и добавките 3D Panorama и Fresh Maps, но не можах да усетя ефекта от Fresh Maps. Ето, че проблемът е оправен, вече имам ъпдейти на картите. 2 Цитирай
Miro Golemanov Публикувано Февруари 26, 2012 Публикувано Февруари 26, 2012 И аз съм с версия 2.0.1,но до момента не видях никъде ъпдеит!А тая панорама не ми дава да си я купя Цитирай
ThUnDeR Публикувано Февруари 26, 2012 Публикувано Февруари 26, 2012 Като си купиш Навигон-а ще ти даде и панорамата да си купиш. 1 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 (редактирано) Много хора търсят българското меню и незнам дали вече са го намерили, но аз ще дам линк със меню + глас на български и се надявам, че не нарушавам правилата на форума, тъй като не публикувам пиратско приложение и не ущетявам никого с това. http://dox.bg/files/dw?a=beb8cf2171" target="_blank"> Няма да описвам къде и как се слагат файловете, защото го има по-назад във форума. Редактирано Април 17, 2012 от Tzvetandacov 4 Цитирай
Milen Dimitrov Nikolov Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Ще може ли линк за БГ меню и БГ глас, защото линковете дадени по-горе не работят? Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 При мен с версия 2.0.2 не ми дава ъпдейт на картите и съм с Q42011, с кракната версия съм. Някакви предположения ? Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 (редактирано) Благодаря за картата Gorgior, но на мен по-скоро ми трябват част от останалите карти на Европа, защото пътуваме до различни страни, а иначе за България предпочитам Гармин, с една доста по-подробна карта ( да не правя реклама на производителя ) Аз предполагам, че едва ли има много промени от края на 2011-та година до сега в картите, но все пак... Редактирано Юни 6, 2012 от Tzvetandacov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.