ggeorgieev Публикувано Юни 7, 2012 Публикувано Юни 7, 2012 Благодаря за картата Gorgior, но на мен по-скоро ми трябват част от останалите карти на Европа, защото пътуваме до различни страни, а иначе за България предпочитам Гармин, с една доста по-подробна карта ( да не правя реклама на производителя ) Аз предполагам, че едва ли има много промени от края на 2011-та година до сега в картите, но все пак... Има една схема за да ти вървят ъпдейтите без проблем....теглиш и инсталираш от Сидия Protect My Privacy, след това след пускане на Навигон-а ще те пита "Protect" или "Allow". Даваш Protect и си теглиш ъпдейтите без проблем. Надявам се да съм бил полезен )) 8 Цитирай
satomov Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Здравейте, колеги. Искам да Ви попитам има ли начин стрелката (колата) да стои в центъра и картата да се измества при движение надолу, а не картата да стои на едно място и по някое време стрелката да изчезне от екрана? Цитирай
satomov Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 (редактирано) като включа navigon-а и задам крайна точка картата стои на едно място, а кръгчето със стрелката, която индикира колата започва да се движи нагоре по пътя ... и в един момент не виждам къде съм на картата (която стои в начално положение) [edit] и да - дал съм start navigation [edit2] преди също го правеше, само че имаше една сива стрелка най-отгоре, която като я цъкнеш и стрелката, която индикира колата се центрира на картата и не изчезва по време на движение Редактирано Юни 9, 2012 от satomov Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Или си прецакал нещо от настройките, или не е читава версията която ползваш. Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 И аз не разбрах какъв е точно проблема. Единственото, за което се сещам е Line assistant да ти е изключен и за това да не те позиционира единствено и само на пътя. Ако е това влез в Settings - Map - Active Line Assistant и го дай на ON. Ако не е това ще трябва по-добре да опишеш проблема си. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Lane Assistant е за престрояване в платната, показва се долу в дясно на екрана преди завой или кръстовища, а когато пипнеш екрана повреме на навигация, тогава минаваш в режим на разглеждане на картата, където можеш да посочиш нова крайна цел, та от този режим на разглеждане се излиза с въпросната сива стрелка горе в средата на екрана и тогава вече виждаш оранжевата стрелка в центъра. 1 Цитирай
satomov Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 очевидно проблема е във версията или самия app, защото сивата стрелка не ми я показва.... трябва ли при изтриване на приложението да трия и картите manual или автоматично се изтриват заедно с приложението? Цитирай
satomov Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Благодаря, колеги, качих я наново и всичко работи нормално Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kokich777 Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 johnny,платен ли ти е навигона,или използваш Protect My Privacy за ъпдейт? Цитирай
netizen Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 При мен се ъпдейтна (РМР) но показва на инфо пак Q1 2012 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 Всичко ми е платено и нямам jailbreak, но мога да копирам картите и да ги кача някъде. Не знам дали ще може да се копират после на друго устройство, трябва да се опита Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 С картите няма проблем да се копират и да се качват на други устройства. Аз обаче да попитам, някой да има POI с метан станциите ??? Цитирай
netizen Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 C PMP след ъпдейт показа ли ви 2Q 2012? Цитирай
netizen Публикувано Юли 2, 2012 Публикувано Юли 2, 2012 Странното е, че изтегли 218мб тхт-нещо-си и поиска рестарт на прогеамата и след това нищо... Деинсталирах и инсталирах наново, ресетнах PMP, но пак не иска да ъпдейтне до Q2/2012 , ще взема да си го купя накрая Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 3, 2012 Публикувано Юли 3, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
vankosmax Публикувано Юли 6, 2012 Публикувано Юли 6, 2012 Здравейте,да попитам понеже излезна версия-2.1,бг-войса и менюто същите ли са както на предната версия,за кракната версия става въпрос,благодаря? Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 А някой пробва ли или знае ли как да се сложи панорамното 3D на 2.1 ? Аз го имам на 2.0.2 благодарение на любезното съдействие на Victor11. Цитирай
radi3 Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Днес си инсталирах навигона, но забелязах че Турция я няма, може ли да я дръпна от някъде и сложа допълнително и панорамата има ли я някои и може ли да я сподели ще съм му много благодарен.Приятен ден на всички. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 За Турция е отделно приложението. Качвам го и ще ти пусна линк на ЛС Цитирай
kokich777 Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Има начин картата на Турция,да се сложи в приложението за Европа. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.